Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


träning

Idag har det tränats igen. Var min tur att hålla i träningen, perfekt, för då får man bestämma vad det är som ska tränas :-)Så det blev raksträcka med sväng på slutet, kontaktfält och lite olika byten...

Idag hade jag som regel att han inte fick träna om han inte ville leka först. En hund som sket i leksaken fick fortsätta sitta uppbunden tills han ändrat attityd. Tror att det funkade rätt så bra... Hela träningen gick faktiskt rätt så bra. Nöjd och glad :-)

Kontaktfält måste vi fortsätta nöta, han har inte helt fattat hur jag menar att han ska stå på slutet. Men det kommer nog om matte bara ser till att vara konsekvent. Raksträckan med lite svängande på slutet gick också rätt så bra, lite vida svängar kanske...men helt ok.

Var jättekonstigt väder idag, som säkert påverkade resultatet. När vi gick ner där såg det nästan ut som det kunde börja regna när som helst. Men istället drog molnen bort och det blev riktigt varmt...och kvavt, helt vindstilla. Vet inte vem som flåsade mest, jag eller hunden. Jobbig träning ska jag säga, var helt genomsvett när vi var klara. Den värsta motivationskrisen är iallafall över, så nu sätter vi igång med träningen igen och ser (kanske) fram emot Oskarshamn sista helgen i maj och Växjö på nationaldagen.

18 Maj 2009  | agility | 1 kommentar
Vad bra att krisen är över! Jag hoppas att Taurus sköter sig på nästa tävling, för han är ju så rackarns duktig bara han vill! :D Tack för snälla ord, jag ska försöka få loppen imorgon och på fredag filmade. Josefin är ju där... ;)

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 20 Maj 2009 11:18
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida