Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Balkongpiff.Sitter just och äter lunch-middag i form av äpple och keso. Vid tre kommer mamma från jobbet, då väntar handling och gräsklippning.

Jag har kommit in i en sådan där period då jag är urless på att allt är halvfärdigt inrett här hemma och suckar över hur mycket det skulle kosta att inhandla allt som står på listan i mitt huvud, även om jag bara håller mig till det mest nödvändiga känns det som ett rån.
Säng, hallampa... bord och soffbord, bokhylla. Någon mer ram till hallgalleriet så det slipper se ut som ett avlångt tomt rum mer.. Sedan behöver jag nya glasögon också. Vill ha en ordentlig hallspegel. Ordentliga taklampor till sovrum och vardagsrum. Byta ut taklampan i köket. Bland annat.

Så. Då beställer jag två plastmattor till balkongen. 150*200 cm. Men de har 50% på just den modellen på ellos, så jag får två till originalpriset av en. Det är ju inte så tokigt? Annars är de snuskigt dyra... plastmattor, liksom! Varför är de så dyra?

Bara det blir sol så jag kan sitta ute utan att frysa ihjäl kommer jag nog bo där mest hela sommaren iallafall. Får se det som att jag färdidställer ett rum. Och det är väl alltid något...

Dessutom har jag betalat slutfakturan från 3, Felia-grejen ordnade ju upp sig, jag och mamma har beslutat oss för att gå ur postkodlotteriet ett tag.. så nu börjar det bli ordning på saker och ting ekonomiskt sett.. sommaren ska ägnas åt att spara. Eller resa upp de insparade pengarna. He. Men men.

En sak i taget, så kanske det börjar bli färdigt lagom tills pensionen :)
Nu ska jag skriva handlingslista och göra mig klar. Kanske återkommer ikväll med mer skrivet.
Det känns som att bokstäverna inte sitter lika hårt längre..


25 Maj 2009  | Shopping | 1 kommentar
Det låter så roligt att ha en balkong att ordna med! Naturligtvis inser jag att det är en hel del jobb (om man vill ha den fin alltså) och att det inte alltid är jätteroligt, men i mina rosaskimrande balkongdrömmar finns bara plats för de roliga bitarna. :D
Skrivet av Elisabeth den 26 Maj 2009 17:11
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida