Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Hjärtknipande fjärilsfladder?Jag kan inte riktigt låta bli att bli avundsjuk på mina hemska (jag tycker iofs allt mindre illa om dem med tiden) studentgrannar som för festoväsen deluxe idag, för att de fortfarande är unga* och fulla med hopp och framtidsplaner/drömmar. För att de ska ta studenten, medan jag redan gjort det för hundra år sedan. Eller iallafall fem. Det är helt sinnessjukt att det gått fem år sedan den där dagen, sånär som på tio dagar!

Jag fylls av en förvirrande hjärteknipande fjärilsfladdrande känsla när jag hör musiken och fylleskrävlet genom den öppna balkongdörren iallafall. Jag drack alkohol för första gången i mitt liv på studentmiddagen. Även om jag inte ångrar det, att jag väntade, så känns det som att jag missade något eftersom det dröjde så länge. Som bäst gick jag på en klassfest, nykter, tre dagar innan studenten.

Mm, kort och gott känns det helt enkelt som att jag missat något. Något jag vill ta igen litegrann.
Och med det här underbara somriga vädret kan jag inte undgå att fyllas av en enorm lust att dricka bubbel och bli lagomsnurrig i sällskap av fina människor nu. Nu nu nu!

Det kanske inte blir av inom de närmaste dagarna, men i sommar kanske det går att samla några rara människor någonstans i detta avlånga land för en kväll med skratt och bubbel? Hoppas det.


I övrigt blir jag alldeles fylld av en känsla att bara springa ut och tala om för alla studenter såhär års, varje år, och be dem att VERKLIGEN fånga stunden så bra de bara kan. Så att de slipper ångra sig i efterhand.

* Nej, jag veeet att man inte är gammal för att det är fem år sedan studenten. Men i jämförelse med dem liksom. Då är man ju lastgammal! Och inte har jag tagit till vara på de här åren heller.. Det är det värsta med alltihop.
1 Juni 2009  | Journalanteckning | 3 kommentarer
Jag var aldrig heller med på festerna i gymnasiet, eller för den delen i högstadiet, men jag tror inte att det var så mycket att missa direkt. På den tiden var jag dessutom SÅ mycket anti alkohol (å andra sidan var jag anti ganska mycket...), och tyckte nog mest att alla som ägnade måndagarna åt att prata om hur fulla de varit under helgen var rätt patetiska. Numera är jag inte lika anti av mig, och att dricka vin/drinkar/bubbel/öl (!!) tillsammans med goda vänner är verkligen trevligt!
Skrivet av Elisabeth den 2 Juni 2009 20:05
Senast idag insåg jag att det var sex år sedan (tror jag) som jag tog studenten.Och direkt kände jag mig lastgammal jag med! Vad har jag gjort hela den här tiden? Det känns som det har gått ett år, på sin höjd! Tiden går så ruskigt fort!
Skrivet av Marie den 2 Juni 2009 18:23
Jag söp/festade inte heller under gymnasietiden, men jag vet inte om man ändå missade så mycket. Jag hade inte sådana vänner som jag ville festa med då, så det blev bara inte. Sånt kan man ta igen senare om man vill det. :)

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Nattfrost den 2 Juni 2009 12:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida