Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Jojs dag.Idag fyller Joel och Jonas år.
Den senare försvann ur mitt liv för nästan lika många evigheter sedan som min gymnasietid tog slut, men det går ju inte att glömma hans födelsedag när hans bästa vän, min smurfbror, fortfarande finns med på åtminstone ett hörn...

Ingen av dem läser förstås det här, men jag sänder dem ändå en tanke fylld av kärlek och bifogar en blombild med inlägget.Sedan måste jag återkomma till det jag skrev igår. Det är ju inte själva alkoholen jag saknar, utan den där känslan som jag inbillar mig kommer med den typen av sammankomst med vänner, musik, sommar, sol, skratt.. I det här fallet bidrar ju alkohol på sätt och vis, men jag skulle kunnat sippa på en cola en hel kväll också. Faktiskt nästan hellre, eftersom den inte ger några bieffekter när jag blir ensam igen - som alkoholen gör mer eller mindre alltid.


Men men.

Idag är en mindre solig dag. I förmiddags var det alldeles övermulet, men sedan började jag skymta himlens blåhet och trodde att det skulle sluta som en fin dag. Tyvärr hade jag fel, molnen invaderade igen och regn har nog fallit. Trist. Inte ser resten av veckan särskilt lovande ut heller. Suck!

Men vi fick ju ett par sommardagar iallafall!


2 Juni 2009  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida