Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Julen..Om jag skulle ta och skriva den där redogörelsen över julafton nu kanske, så det är gjort? Jag skriver ju inte bara för att berätta för er läsare, utan också för att komma ihåg själv..vilket behövs, med mitt minne!

Jag vaknade redan tjugo i tio, och gick upp då, trots att jag var vaken rätt länge kvällen innan (det var ju uppesittarkväll, och sedan tog det sin lilla tid innan jag kom i säng när den var slut så..ja).
Jag åt lite frukost och så sedan vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen fram tills det att pappa kom vid halv ett. Det blev lite sistaminuteninslagning av paket som pappa haft med sig, och det som kusinbarnet Edvin skulle få, och som skulle fraktas upp till honom i Östersund med hjälp av morbror (de åkte idag..). Jag satt nog lite vid datorn där och fördrev tiden, jo..ja..det gjorde jag.
Sedan blev det väl dags att börja med maten och så.
Vi satte oss till bords alldeles innan Kalle började, ungefär som vanligt. Heh. Minns inte senast jag såg hela Kalle Anka på julafton faktiskt.. Det är liksom så gammalt och tjatigt, då känns det som att jag hellre ser Kan du vissla Johanna?, och det fick jag såklart i år med!

På eftermiddagen blev det fika och julklappsöppning.
Jag tror att pappa blev ganska nöjd med det han fick, men jämfört med mamma så fick han nog inte lika många klappar, nej.. det fick jag lite dåligt samvete över.. men å andra sidan hade jag slagit in saker som mamma själv beställt/köpt i förhoppningen att hon skulle hinna glömma bort vad det var fram till julafton.. så ja.. så mycket mer fick hon väl ändå inte..

Mamma blev nöjd med allt. Utom ljustaken som hon sade i höstas att hon ville ha, men som hon nu påstår att hon inte önskar sig lika hett..Bah! Nåja. Den är fin och den finns i huset, duger den inte åt henne tar jag väl den själv då :P
Handdukarna blev iaf en hit, liksom miniglasljustrion som jag var lite rädd att hon skulle tycka var onödig.. men DEN ville hon minsann fortfarande ha iaf! *tur för mig*

Jag själv fick mest saker jag hade önskat mig. Kanske inte det roligaste, men väl nödvändiga den dagen jag flyttar hemifrån. Och det är jag nöjd med. Det känns nog faktiskt bättre att få trista saker i julklapp och att då kunna lägga sina egna pengar på roliga saker än tvärtom..; just därför beslutade jag mig för att köpa den där nya teflånen på OnOff igår, och så b lev det tre filmer av bara farten också.. men det var det värt!

Och idag har jag införskaffat fyra tekulor som pappa inte fått tag i på julafton..så jag har numer nästan allt jag behöver inför en flytt.

Saknas gör fina muggar och assietter..typ.. och toaborsten. Det fick jag ingen av mamma ;P


26 December 2006  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida