Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Midsommarafton.Ja, så var det det igen då. Midsommar. Förra året kom en åskskur precis när de skulle resa majstången i byn så allt försköts en stund. Själv satt jag i mammas trädgård och hörde spektaklet på avstånd, fikandes. Då hade vi redan hunnit grilla och så.

I år satt vi inne och såg regnet smattra där utanför. Det har varit ett mer konstant regn den här gången, även om det inte varit samma mängd som fallit som då.
Även i år grillades det kyckling. Jag köpte billig vattenmelon igår när jag storhandlade så jag hade blandat till lite melon- och fetaostsallad till också. Det var lika fantastiskt underbart gott nu som förra sommaren. Jag blir alldeles förundrad över hur bra smakerna på fetaosten och melonen smälter samman. Har ni inte testat, så gör det! Ha på lite svartpeppar, eller skippa. Det smakar lika bra ändå...

Annars åt jag potatissallad till kycklingen idag. Och så smakade jag lite av mammas potatisgratäng...

Sedan fikade vi jordgubbstårta, trots att jag tänkt skippa midsommartårtan i år efter alla mina tidigare tårtätningar den här månaden. Men men, det är ju bara midsommar en gång per år så what the heck. Jordgubbstårtan är ju egentligen den enda tradition jag har kring den här högtiden också!


Nu är jag hemma och ombytt till myskläder. Kattorna har fått lufta sig på balkongen så nu ska jag ta och stänga dörren, dra täcket över mig och huttra tills värmen behagar infinna sig igen.
Vet inte vad jag ska göra med resten av kvällen riktigt, det är ju bara skit på tv dagar som denna... Kanske ska leta reda på Vi på saltkråkanavsnittet med midsommarfirandet? Eller Sunes sommar? Var länge sedan jag såg den!
Eller så blir det bara att läsa lite Allt i hemmet och sova tidigt, kanske?Försöker logga in på bilddagboken för att spara ner någon av förra årets midsommarbilder till det här inlägget, men det går rent åt skogen så den skitsidan kan ju glömma att jag nånsin loggar in ofta där igen. Lyckas nästan aldrig logga in där längre för att startsidan bara tuggar, har ni också det problemet? Jaja. Ni får klara er utan en midsommarbild. Det kanske blir någon blombild ni redan sett hundra gånger istället...

19 Juni 2009  | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
Nu är jag hemma och ombytt till myskläder. Kattorna har fått lufta sig på balkongen så nu ska jag ta och stänga dörren, dra täcket över mig och huttra tills värmen behagar infinna sig igen." Vad hemtrevligt och mysigt det lät!
Skrivet av Frugan den 20 Juni 2009 12:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida