Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


långpromenad

Midsommar firades i stugan med sill, potatis och jordgubbar precis som det ska vara. Den stora skillnaden från föregående års firande var att det numera finns tak över altanen. Det medför den stora fördelen att man lugnt kan sitta kvar och äta sin sill när regnet börjar strila. För just vädret var som sig bör på midsommar något ostadigt. Härligt när man känner igen sig från år till år:-)

Hunden skuttade glatt runt och höll sig faktiskt på rätt sida av staketet. Trots retfulla kaniner som låg och tryckte på andra sidan...tur för dem (och för mig) att de inte verkade så intresserade av att röra på sig. Men det fanns gott om skojigt på rätt sida också, så han höll sig sysselsatt ändån. Först måste man ju sniffa in allt nytt som hänt sedan man var där senast och med tre hanhundar i trädgården är det nästan en heltidssysselsättning att hålla koll på vart de varit och skvätt. Egentligen fyra hundar med Rosso, men han har inte riktigt fattat det där med att skvätta ännu, han springer mest i vägen för de andra :-) Sen kan man ju alltid sysselsätta sig med att leka med valpen eller sno bollar för kusinerna eller springa en sväng längs grannens och få igång deras hund lite.... Nu är vi tillbaka i lägenheten och nyss hemkomna från långpromenad runt stan. För nu har vädret stabiliserat sig något och det var riktigt skönt att ut och röra lite på sig i solskenet. Mätte rundan till 9 km. Nu ska vi vila upp oss inför imorgon då Rio och Rosso kommer att inkvarteras här. Å så ska jag försöka kurera min förkylning som är tillbaka....igen! Så tröttsamt!

20 Juni 2009  | övrigt | 1 kommentar
Vilken envis förkylning!!! Hoppas att den inte håller i sig! Problemet med att motivationen är borta är att jag inte tränar varje dag. Eller ens varannan dag. Det blir bara lite då och då. Inte tillräckligt enligt både mig och hundarna. De hinner bli oförskämda på en dag!!! :p

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 22 Juni 2009 19:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida