Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


ledighet....

...är härligt!! Denna vecka började tre veckor med ledighet! Å eftersom det är fruktansvärt trist att bara sitta och glo så satte jag mig och Taurus på bussen mot Gamleby för att hälsa på kompisen från gymnasiet som flytta till hus och skaffat barn sedan jag var å hälsade på senast. Att åka kollektivt så långt är inte bara att gå på bussen sätta sig och sedan gå av igen....Först blev det tåg in till Kalmar - tydligen är tåg skitläskiga så vi rusa av det och in på bussen mot Västevik. Buss är mycket trevligare (men tar grymt lång tid när den ska in och snirkla i alla minisamhällen på vägen) och Taurus sov hela vägen. Sen blev det rälsbuss från Västervik - ännu läskigare än tåget :-)

Är så nöjd och glad över min duktiga lilla pojke! Skönt att det yrvädret faktiskt har blivit vuxen :-) Tre dagar på ett nytt ställe med en hundkompis, en katt, en tremånaders baby och en trädgård utan grind. Vovven har han träffat innan även om det är länge sedan och det var inga större problem. Det är en tik betydligt äldre än Taurus som är lite av en polis imellanåt...speciellt till en början. Men Taurus bryr sig inte så mycket och viftar vidare...och så småningom skulle de till och med leka, men så klart precis där lilla bebisen låg på golvet, så två mattar avbröt den leken :-) typiskt! Katten sniffade han lite på men den var, i motsatts till vad man kunnat tro, tydligen ganska ointressant. Bebisen var inte heller så spännande, han lukta lite på den också och hann och med en puss sen fanns det roligare saker att göra. Lite spännande är det förstås att alla människor låter så roligt när de pratar med den lille... å så trädgården utan grind att stänga bakom honom som gjorde matte lite nervös. Men han hade ju en hundkompis, dessutom utbildad polis med koll på reglerna, så det var bara att följa henne :-) Smidigt värre!

En härlig början på ledigheten iallafall, som innehöll en jätteglass på smultronstället i Söderköping med efterföljande promenad längs Göta kanal, promenader runt byn med lite nostalgi och en tur i Västervik. Å inte att förglömma- en grymt duktig hund.

25 Juni 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida