Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


ledigheten fortsätter

Det är fortfarande väldigt trevligt att vara ledig. Från Gamleby mellanlandade vi hemma för att sedan åka till mormor i stugan. Fullt av folk var det där, träffade fem av sex kusiner på den sidan släkten. Kul!! Tog årets första dopp- eller typ årets fem första dopp. Å motionerade hunden också lite i vattnet. Misstänker att min hund gillar när det är mycket som händer runt omkring för så länge alla kusinerna med medföljande hund var där uppförde han sig exemplariskt. MEN...sen åkte de hem och Taurus blev själv på torpet. Trist sa han och började spana på kaniner och smet in på granngården och blev utskälld av deras vansinniga hund...Suck!

Igår var det avslutning på slyngelcupen å sista deltävlingen gick här hemma i Nybro. Vi startade det hela med ett åskooväder men sen så blev det riktigt fint! Vi sprang ett hopplopp och ett agilitylopp. Agilityloppet gick nog bäst även om vi diska oss på tredje hindret, men det flöt bra :-) Hopploppet var han ofkuserad men det får väl ändå räknas till ett av de bättre loppen- han skulle ju kunna springa av banan och hittta på något eget, det har ju hänt :-) Han var ute och sväva en sväng i början men sen kom han med iallafall- fast det var inte hundra fokus.

Nu bär det av mot fyra dagars scoutläger, håller tummarna för fint väder. Dyngsura ungar är inget roligt. Sen blir det förhoppningsvis några slappardagar innan det är dags för årets första utställning.

2 Juli 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Tack så mycket Annika! Kul att Taurus har varit med dig o kört, snart lossnar det ska du se! När är er nästa tävling? Du ska inte med till Frövi i augusti? Josefin o jag ska åka o Emma kommer vara där o sedan vet jag inte om Sanna kommer... Skulle ju vara himla skoj så fundera på det! Kramkram

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 6 Juli 2009 18:43
Såklart det är trevligt att vara ledig! Jämt... Vad bra om Taurus börjar skärpa sig på tävlingsbanan, då kommer ni nog snart börja få till fina lopp!

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 2 Juli 2009 12:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida