Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


prenumeration

Det finns många saker man kan prenumerera på. Denna helgen valde vi att satsa på fjärdeplatser i championklass (utan ck). Finns väl roligare saker men varför inte?

Platsen var Tvååker och det var såklart utställning det gällde. Något ostadigt väder, iallafall på fredagen men något bättre idag lördag. Däremot trevligt sällskap av halvbrossan Exit med hans nya "lillebror" Biskit (kanske stavas det med något z eller så...) och matte och husse och så kennelmamman såklart. Hur skulle vi klara oss på utställning utan henne? Eller snarare: hur många utställningar skulle vi åka på om det inte var för henne? Hihi...inte många skulle jag tro.

Våra tältkompisar gick det iallafall mycket bättre för, ett cert till Exit och bästa valp för Biskit!! Tjoohoo!! Skojigt! Å Taurus är ju lika glad oavsett hur det går i ringen. Han är nöjd bara han får vara med, helst mitt i smeten. Idag pös han ur sin bur två gånger när han tyckte att han hamnat för långt ifrån händelsernas mitt...Man är ju nervös varje gång det börjar sprakar i högtalarna "Vi har en lösspringande hund borta vid ring 88...." Inte Taurus en en enda gång :-) Nä, han har faktiskt uppfört sig riktigt bra och för första gången någonsin har han inte släpat in sin matte på området i hundra tjugo! Hunden har gått riktigt fint i koppel i två dagar, bland massor av hundar, dofter och smaskiga godsaker. Hur gick det till? Han brukar ju vara totalt hopplös att få någon kontakt med ens om jag sticker korvbitar under näsan på honom. Nu har han gått omkring i slakt koppel och fått några torra frolicar som belöning och varit överlycklig för det....Ja, jag klagar inte. Undra om det är något sorts ålderstecken som jag kan lägga till listan med andra tecken på att Taurus nog faktiskt kommer att bli vuxen någon gång i framtiden. Han vill ju tillexempel inte längre leka med alla hundar vi möter, nu för tiden har han viktigare saker för sig...typ nosa på någon gräsfläck eller så. Han har ju också förvandlats från värsta benranglet som käkade mat en gång sisådär var tredje dag till ett matvrak som häver i sig det mesta som kommer i hans väg. Det händer ju också då och då att han faktiskt har alla fyra benen i backen samtidigt, att han sitter still om jag ber honom och att han frivilligt går och lägger sig någonstans och sover (även på nya platser). Undra om man borde vara orolig?

Blev förresten rättad efter att ha skrivit att detta var årets första utställning, hade glömt My Dog i vintras men det var ju faktiskt nästan förra året... Det blir iallafall inte den enda för året, fyra till (minst) är redan inbokade. Då satsar vi på någon annan placering än fyra!

11 Juli 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Jag tror också att han har blivit vuxen! Grattis Annika! Hoppas bara att han är vuxen även på agilityplan i fortsättningen!! Ses vi på Mälarn?

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 14 Juli 2009 22:27
Det låter faktiskt som att Taurus håller på att bli vuxen! :-D

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 11 Juli 2009 22:11
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida