Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Härliga tider

Taurus har ju varit på äventyr i helgen utan sin matte. Två utställningar har han hunnit med, varav den ena var Mälarpinschern. Men det började dock i Köping i lördags där han frångick sin trogna fjärdeplacering, tyvärr åt fel håll, och det blev en femte placering i championklass utan ck. Dessto(???) bättre gick det i går på rasspecialen. I och för sig blev det en femteplacering där också men nu snackar vi om bästa hanhundklass och på en utställning med si så där 30 anmälda hanar. Inte illa! Mattes lilla älskling!

Enligt uppgift skulle han också ha uppfört sig bra både i och utanför ringen. Vilket alltid gör matte glad. Eller ja, rymt ur buren hade han ju gjort några gånger...hmm, kanske dags att ta tag i det problemet? Men det finns så mycket annat betydligt roligare som man kan lägga sin tid på. Härligt att ha honom tillbaka iallafall, trots att jag haft en bra ersättare iform av Ona...saknar henne lite faktiskt...

Mer trevligheter (iallafall från min synvinkel). Mamma och pappa har gått på semester vilket betyder att de ger sig av med båten ut på de sju haven, eller ja, snarare en sväng i Östersjön...men sitter man och guppar i en båt hela dagarna har man ingen användning av en bil på land. Vilket betyder- en bil till Annika!! Härligt, härligt! Den ska jag utnyttja till max :-) Nackdelen med att de sitter och guppar i en båt är att min vanliga hundvakt inte finns tillgänglig. Inte lika kul, men denna veckan har systern och svågern lovat att förbarma sig över honom. Svågern är grymt förtjust i hundar och systern gillar att ut och gå så de var inte alltför svårövertalade och som ersättning ska jag ta han om deras blommor nästa vecka....Helt ok deal :-)

Ikväll har vi hunnit med ett litet agilitypass med betoning på litet eftersom jag dragit på mig ytterligare en förkylning och inte orkar kuta runt så länge. Tränade slalomingångar och det gick riktigt bra så det var ett givande träningspass. Ska se om jag kan ta mig ner där på onsdag också och vinkla upp ingångarna lite till...

Nu är det fotöljen följt av sängen som gäller! 

 

 

20 Juli 2009  | övrigt | 1 kommentar
Grattis till 5:e placeringen på MP! Det är ju helt klart som du säger att i den konkurrensen är det ju helt klart en bedrift! Har du inte lust att skriva ut kritikerna så att vi kan läsa dem?

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 22 Juli 2009 17:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida