Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


värsta, sämsta matten

Eftersom jag nog kan behöva bearbeta kvällens händelser om jag ska kunna sova så kommer här berättelsen om det i särklass klantigaste jag gjort....någonsin.

Var nere på klubben och träna slalom, körde bil dit - såklart den ska ju utnyttjas till max. Hade tränat klart i kvalmigt, varmt, äckligt väder med en jätteduktig hund. Gick tillbaka till bilen kastade in hunden i buren och stänger bagaget- ser precis då att nyckeln till bilen ligger kvar inne i bilen. Alla dörrar låsta, hunden sitter i den varma bilen och solen lyser, inte konstant men då och då. Shit och helvete och säkert en del svordommar till!!! Hur dum får man vara?? Ringer mammma, med lite tur ligger extranyckeln hemma hos dem, men nej...den har pappa i byxfickan som vanligt! Vad nu han ska ha den till guppandes på havet?? Helvete igen!

Det är fruktansvärt frustrerande att stå på utsidan och inte kunna göra något. Hur varmt är det i bilen? På utsidan fläktade det så där var helt ok men det hade varit rätt varmt där inne när jag släpte in hunden och där inne fläkta det inte. Undra om han flåsar för att han varit ute och sprungit i det kvalmiga vädret eller för att det är jättevarmt i bilen? Jaha, är det nu man ska offra en ruta? shit! Visst är hunden ovärderlig men en bilruta lär inte vara billig att ersätta. Finns det ingen annan utväg ryker rutan!!

Började fundera på vilka i min vänskapskrets som skulle kunna ha bilinbrotts-talanger...umgås inte direkt i kriminella gäng men chansade lite och fick faktiskt tillslut hjälp att göra inbrott i min egen bil...Ja, man ska vara med om mycket innan man dör. Skicklig var han också, inte en skråma- vad jag kan se iallafall. Bra vänner är guld värda :-)

Men fy vilken pärs, över en timme satt han i bilen, kanske till och med en och en halv. Som tur var kom det rejält med moln så solen slutade gassa rakt in, så det blev väl forhoppningsvis inte varmare där inne även om det var varmt redan från början. Men han flåsade det gjorde han och så står man på utsidan och vet inte hur det är på insidan. Fy fasen vad hemskt!! Men hunden kom ju ut iallafall och välbehållen. Jag har kylt ner honom ordentligt för säkerhets skull och tvingat i honom vatten men han verkar inte ha några men. Just nu har han kurat in sig under en filt och undrar vad det är för fel på hans matte. Först stänger hon in en i den varma bilen för att sen spola vatten tills man skakar av köld. Stackars hund!

Så dagens visdom: lås alltid upp bilen först, sedan bagaget och framförallt LÄGG BILNYCKELN I FICKAN!!!

22 Juli 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida