Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Harry PotterAlla vi barn i Bullerbyn startade dagen. Jag vaknade sex minuter efter att det börjat. Mamma pratade i telefon och väckte mig inte trots att jag bett om det. Morr. Nåja.
Jag älskar verkligen Bullerbyn. Det är nog min favorit bland Astrids böcker/filmer.. tillsammans med Kajsa Kavat och Bröderna Lejonhjärta. Och lite Mio min mio.. Önskar att jag hade alla hennes filmer på dvd. Måste nästan införskaffa dem framöver nån gång. Även om det är kul att ha dem på film också, så skulle det vara bra, en dvd har ju bättre kvalitét, även om mycket av charmen ligger i det som är mellan avsnitten... typ som mitt i Pippi Långstrump-serien tex, där den där Bolibompa-Johan sitter och säger "På Tisdag PÅ Torsdag" och klämmer på Pip, den där plastkaninen han har... Det är liksom barndomsminnen tom. i reklamen. Som den inför Sunes Julkalender...Ah. Men det var ju inte det jag skulle skriva om nu egentligen. Jag skulle bara sammanfatta dagen.

Efter Bullerbyn åkte vi och handlade, sedan åkte vi upp till Es fädbodstuga för att kolla till den. Fotade lite så de ska få dem sedan också..

Därefter köpte vi pizza. Herregud vad onyttig jag varit den senaste halvan av det här året. Det har blivit så många pizzor att de verkligen vet vad vi vill ha för nåt, och skriker Gott nytt år när vi går ut, rakt igenom lokalen där folk (Turistjävlar) sitter och äter! Haha. Jaja..

Hem och äta. Sedan har vi sett Harry Potter, fången från Azkaban. Synd att jag inte har fjärde boken, för innan den är läst kommer jag inte se filmen. Ska se till att införskaffa den kring januarirean, oavsett om den reas eller ej. Kan ju vara bra att köpa den samtidigt iaf, så man slipper extra frakt.. om jag skulle beställa den, that is..

Hm. Ska strax se postkodmiljonären. Innan dess ska jag diska lite grann, så mamma blir nöjd...


30 December 2006  | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida