Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


pinscherhelg

Kennelträff och utsällning stod på programmet i helgen. Det började med träff med de andra pinschrarna från Hickson och deras mattar och hussar. Oj, vad roligt det var! Först var det tävlingsdags, 6 grenar och sedan utsågs en totalvinnare. Det började med tipspromenad och sen följde 5 grenar som involverade både förare och hund. Tror nog att vår favoritgren var skottkärre-race, som gick ut på att hunden skulle sitta i skottkärran och matte/husse skulle köra kärran en viss sträcka på så kort tid som möjligt. Nu lades det en fäll i skottkärran för hundarna att sitta på, jag menar det är ju pinschrar vi talar om :-) Den luktade tydligen väldigt gott så jag tror inte Taurus ens märkte att det rullade under fötterna på honom...han hade fullt upp och nosa.

Agilitybanan, en raksträcka, kunde man ju tro att han skulle klara galant. Men nej, det var alldeles för mycket intressant runt omkring. Pust...ibland är han inte rolig att ha å göra med. Slutade med att han fick hoppa banan i koppel...! Men iallafall när alla grenar var avklarade och totalvinnaren skulle utses så hade, hör och häpna, Taurus faktiskt samlat ihop flest poäng! Tjoho, såklart väldigt roligt att vinna denna ärofyllda titel. Men jösses, hur gick det till???

Hunden var ju halvt hysterisk mestadelen av tiden och fortsatte isamma stil på söndagen. Hoppade, studsade och gick med nosen i marken. Men han var lugn när han satt i sin lilla komposthage, man får väl vara glad för det! Förrutom den hysteriska hunden var det en jättetrevlig dag som avslutades med grillning. Mums!

Sen var det hem och sova en stund innan vi for til Ronneby och utsällning. Två hanar i championklass, båda fick ck men Taurus kom tvåa så ingen chans på cacib...Däremot vann lillebror Exit öppenklassen och fick tävla mot oss i bästa hane. Exit vann den kampen och vann även hela klassen, med Taurus på tredje plats. Å när han, Exit alltså, ändå höll på så vann han BIR också!!! Hejja lillebror!! Cert, CACIB, championat, BIR och springande i finalringen där han tyvärr inte blev placerad. Men roligt var det!

Här kommer Taurus med ett av sina pris, den gula krabban:

 

10 Augusti 2009  | övrigt | 1 kommentar
hahahaha jag vet. hon är så pompom men man kan ju inte begära för mkt...får tänka på att hon är av tjeckisk kvalite. hehe. hehe schysst bild! ;) tack själv, hur skoj som helst.

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 10 Augusti 2009 19:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida