Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


(/%(/(/&%/%Jag har inga planer på att föda barn inom den närmaste tiden. Men fy helsike vad trött jag blir på Landstinget Dalarna. Mora BB har hållit stängt i sommar (precis som förra sommaren) eftersom de inte kan rekrytera personal - till Falu BB, Moras personal har fått pendla dit under sommarstängningen istället. Nu sade de precis på lokalnyheterna att de kommer fortsätta hålla stängt - resten av året! Och det är inte ens säkert att de kommer öppna sedan heller.

Skitvård, kan ni inte sköta era business ordentligt så kan ni dra åt... Jag tänker aldrig i hela helvete utnyttja min utbildning inom detta område. Det är ett som är säkert. Iallafall inte i det här landskapet. Kanske i Norge, där får man bra betalt och behandlas enligt vad jag hört en aaaaning bättre än här.

Mora BB har fångat upp hela norra dalarnas gravida. Tänk att sitta i Idre eller Särna eller nåt annat långt norr ut i vinter med värkar och ska behöva åka minst tjugo mil för att komma till Falun och föda. På osäkra vägar med massor av trafikolyckor? Eller med en riskgraviditet?

Mora BB har rykte om sig att vara ett av Sveriges bästa, med fina lokaler, bra personal... Sedan ett annat BB, i Vansbro om jag inte missminner mig, lades ner vid sekelskiftet har det dessutom kommit kvinnor från både Värmland och norrifrån för att föda här.

Men skit i det. Idioter. Skicka folket till Falun, gör det. Om det inte vore för att ett dött barn vore en enorm katastrof för familjen som drabbas av det hade jag nästan hoppats att det skulle hända. Att någon dog. Så de fattar att det inte funkar. För makthavarna fattar ju inte innan en katastrof. Men när oskyldiga blivande föräldrar eller barn skulle få offras för att visa poängen funkar det ju inte...


Jag önskar att tiden kunde gå fortare än fortast så vi får ha val igen NU. Det här är ju helt jävla sinnes....12 Augusti 2009  | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
Logiskt att låta personalen pendla till det öppna sjukhuset. Inte. Hur tänkte de där egentligen? Här är det ju inte samma problem med stängda BB:n, men däremot vet jag att det rätt ofta händer att folk får åka från ett BB till ett annat eftersom det inte finns plats på det första.
Skrivet av Elisabeth den 12 Augusti 2009 20:00
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida