Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


sista dagen på detta år

och jag har tagit det väldigt lugnt. Sov till halv elva, låg och läste lite, åt frukost och har suttit vid datorn/slötittat på TV efter det. Härligt. Ska snart ducsha och börja fixa iordning mig lite grann. Kvällen kommer firas hos E tillsammans med lite vänner. Middag och trevligheter. Blir kanon!

Vad ska man säga om året som gått...Ett tydligt tema är helt klart nya platser och nya möten med människor. Började 2006 att läsa på Folkhögskola i Småland. Levde i en liten sk. bubbla och bodde på internat med ett gäng underbara vänner. Det var även på den sociala omsorgskursen jag pluggade, som jag insåg att det är socionom jag ska bli. Sommaren spenderade jag i USA och reste runt, tillsammans med 8 andra tjejer, i staten North Carolina. En oförglömlig sommar som var helt underbar. I slutet av sommaren kom vår utbytesstudent från USA hem till oss. I början av september tog jag så mycket jag kunde bära och satte mig på ett tåg till Östersund för att börja studera till socionom på Mittuniversitetet. Det är en utbildning jag trivs kanon med och jag har träffat nya härliga vänner. Tack för att ni finns, ni är underbara! Har under hösten varit på 80-tals sittning, festat i Ljungaverk, haft ett flertal tekvällar/myskvällar och bara njutit av en ny miljö. En ny kör har jag börjat i också. Utöver detta firades valborg som numera traditionen bjuder på, i Uppsala, C och I gifte sig, liksom V och D. S tog studenten, mitt ena kusinbarn döptes, jag har åkt på möten i både Sverige, Portugal och Estland. V och D har fått barn! Hänt en hel del med andra ord.

Sammanfattning - årets...
resa
tripen till USA under sommaren och höstens resa till Portugal
flytt till Östersund
låt Fields of Gold med Eva Cassidy
nyupptäckta sångerska Katie Melua
inköp mina Timberland stövlar och iPoden
tv-serie Cityakuten
kör Frösö Gospel
dryck Linas specialare
färg svart, grått och brunt
ångest tänker inte berätta det här, en del vet...
fest bröllopen, småfester jag och vännerna i Ö-sund haft, valborg i Uppsala
snacks C och mina popcorn

Tror att 2007 kommer att bjuda på en hel del härliga saker. Resan till Italien är bokad av mina föräldrar, intressanta kurser i ubildningen tar vid och praktik under hösten, möten i Sverige, Tyskland, Lettland och Danmark är planerade, återträff med USA-gänget nu i januari, N från Schweiz kommer och hälsar på (Sthlm & Uppsala) och en trip till NY drömmer jag och tjejerna om - får se om det uppfylls.

Självklart kommer jag stå där vid 12-slaget och ha en massa nyårslöften som jag inte kommer hålla. Så som att börja träna mycket, inte äta onyttigt, plugga intensivt och mycket, lära mig italienska eller franska osv. Men vissa av de ovannämnda _ska_ jag verkligen klara av. Ciao på er och passar nu på att önska er ett:

 GOTT NYTT ÅR!

/Cuerda a.k.a Lina
 
 

31 December 2006  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida