Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


21 augustiRedan fredag igen. Hur går det till?

Jag lär nog aldrig bli någon professionell växtexpert. Konstaterade jag under min vattningsrunda ute på balkongen för en stund sedan, då jag upptäckte att min kaktus stod med vatten ända upp till krukkanten (sånär som på en halv centimeter). Så mycket tycker jag ändå inte att jag vattnat den i sommar. Hur gick det till?
Jag hällde av så mycket vatten jag kunde och tog in den i värmen iallafall. Hoppas den klarar sig. Det ska ju inte Gå att döda kaktusar...

Att göra den här upptäckten idag kändes ju lite extra lyckad sedan jag köpte fyra nya gröna växter igår och dessutom kom hem med en rosa krukros i tisdags. Vi får väl se hur länge de överlever ;)

Igår var jag hos mamma och klippte gräs, nu drog ett regnväder in över landet så någon fortsättning är inte aktuell på nån dag som det verkar. Solheim cup visas bara på Viasat golf i år och jag är småsur. Varför visar de inte golf på vanlig tv längre? Jag är inte ett skit intresserad av den där jävla Bolt eller den sydafrikanska kvinnan som kan vara man eller friidrott i allmänhet (all heder till vissa läsare som är desto mer intresserade!), varför måste jag höra och se allt om dem/det men inte få se en endaste liten glimt av den sport jag är intresserad av? TV lever kvar på stenåldern och jag är förbannad.

Det borde fungera mycket mer modernt. Typ som lösgodishyllan. Man tar det man vill ha. Jag vill ha trean, fyran, femman och golfkanalen! >_<
21 Augusti 2009  | Journalanteckning | 1 kommentar
Haha, stackars kaktusen. ;D Bloglovin är verkligen inte alls kompis med nogg.se... oklart vad som är fel, men sista inlägget från din blogg som lästs in är från 10 augusti (!). Google Reader läser däremot in dem utan problem.
Skrivet av Elisabeth den 21 Augusti 2009 17:06
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida