Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


nyårsafton & nyårsdagen

Gårdagens kväll och natt var mycket trevlig. Började först med att gå den traditionsenliga sk. Nyårspromenaden som finns här i Norrköping. Mycket fint upplyst! Kruxet var antalet människor..lite väl många som var på en och samma plats vid samma tidpunkt, enligt mig. Upplysta vattenfall, tusentals marschaller var tända som lyste vår väg, smålampor täckte trädens grenar, ungdomar dansade mm. Promenerade sedan till E och J. Mycket trevligt och god mat. Tråkigt att jag inte var så sugen, men lite slank ned i alla fall. Strax innan tolvslaget traskade vi den korta vägen till parkeringhuset som ligger i anknytning till affärerna och gick uppför "karusellvägen". Kanonbra utsikt över stadens fyrverkerier och själva avfyrade vi en hel del samt skålade i bubbel. Tack för en mycket trevlig kväll!
bilder kommer från nt.se

Fick låna boken ...och himlen var oskyldigt blå : en berättelse från tsunamins Khao Lak, av E igår, som jag under årets försa dag har läst ut. Spännande, tragisk, bra och känslosam bok. Tipsar varmt om den om man är intresserad av att läsa sådana böcker.

"Charlotta Ölander tillhör dem som kom levande från flodvågskatastrofens Thailand. Detta är hennes egen berättelse om skräck och förvirring men också om empati, överlevnadskraft och mod.

Charlotta organiserade hjälparbete, tog hand om skadade och föräldralösa barn på plats. Charlottas berättelse varvas med hennes mammas dagbok, en beskrivning av seendet från svensk horisont."

Ikväll ska jag promenera iväg till min syster och se på ER. Vi har ganska många kanaler här hemma, men naturligtvis inte 3:an..meh. Men jag får inte missa "min" älskade serie.

1 Januari 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida