Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


PEPPAR STEK

Ingredienser

4 bitar oxfilé ā 250 g
2 msk vitpeppar rostats i ugn. 150 grader i 10 min, stöt den sedan grovt i mortel.
0.5 msk grönpeppar
1 st schalottenlök (skalad, finhackad)
0.5 msk estragon finhackad
2 msk konjak
1 dl rödvin
2 dl grädde
3 dl reducerad kalvfond

Gör så här

1. Fräs schalottenlöken, grönpeppar, estragon samt lite av den rostade vitpepparen. Slå i lite olja, slå på kalvfond, rödvin, konjak. Låt koka ihop i ca 10 min. Slå sedan i grädden och låt koka ytterligare i ca 10 min.

2. Rulla kanterna på oxfilé bitarna
12 September 2009  | Meny Mat och Bak recept | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Bo Ask                                             Skaffa en gratis hemsida