Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


tillbaka

Jiippii!! Jag tror att min dator nu är friskförklarad!! Så nu ska det bloggas igen, synd bara att det inte hänt så väldans mycket spännande...

Vi tränade i onsdags, körde två väldigt roliga banor. Först en hoppbana som bestod av väldigt få hinder så varje hinder skulle tas flera gånger. Det klurigaste var att komma ihåg banan, är jag här för tredje eller fjärde gången...? Men den var rolig och det gick riktigt bra förrutom slalomet som det var en påtok för svår ingång till för oss. Vi behöver mer träning på det. Jag valde att belöna hindret innan och så typ "börja om" vid slalomet och sen in i mål. Duktig hund! Agilitybanan var riktigt klurig på sina ställen och riktigt flytig därimellan. Vårt försök på banan blev rätt så hackigt eftersom jag för tillfället inte kör några kontaktfälthinder tillsammans med andra hinder...Ja, blir ju inte mycket till bana på det sättet, men det går ju att träna på andra saker också...

I torsdags var jag nere och träna kontaktfält innan hundungdomarna kom. Gick super, jag tror att han fattat att det ska trampas på locket, varje gång! Ska bli roligt att se hur det utvecklas. Jag har, hör och häpna, anmält oss till tävling och nu har vi två veckor på oss att finslipa! När vi träna våra kontaktfält så kom två av tjejerna som är med i hundungdom gåendes, utan hundar, över planen. Högst upp på balansen får Taurus syn på dem och ser till en början ut som om han tänker hoppa rakt ner till dem men han går faktiskt ner och trampar på sitt lock! Jiippii!! Så hans matte tänker att nu ska han få lov att springa å hälsa på dem som belöning. "Spring och hälsa" säger jag och Taurus skuttar glatt iväg...men inte fram till de två tjejerna. Han har fått syn på e favorit-pudel-flickan som kommer på grusvägen ner till klubben med sin matte - på andra sidan planen. Så Taurus springer super-duper-fort över hela planen och hälsar på sin polare! Sniff, sniff.. sen vänder han glatt och springer lika super-duper-fort tillbaka till sin matte - tvärs över planen. Ja, vad säger man...? Får väl ta på mig den och har lärt mig läxan att inte säga "varsågod spring och hälsa" om jag inte först har scanat av ett större område än just där vi står :-)

Ifredags lämnades Taurus hos svågern som lovat vara hundvakt när matte drog till skogs för en helg med scout-ledar-utbildning. Enligt ryktet ska de ha besökt kompisar och glott på STCC. Förrutom det vet jag inte vad de sysslat med men jag fick hem en trött vovve så något vettigt har de nog också gjort!

 

14 September 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Ha, ha, alltid blir man bjuden på mängder av skratt när man läser er blogg Annika! Vad sysslar ni med egentligen??? ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 15 September 2009 15:13
Vad duktiga ni är! Vi borde oxå ta tag i kontaktfälten...på båda hundarna! Aisha fuskade mycket på kontaktfälten i Eslöv... Vad kul att ni ska tävla, vart ska ni? Vi har en tävling kvar denna säsong i Bjuv sedan får vi snällt vänta tills ridhustävlingarna börjar trilla in!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 15 September 2009 09:46
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida