Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Mur

Idag har det tränats agility igen. Eftersom det är onsdag är det hela banor som gäller. En agility och en hoppklass byggde vi upp. Började med agilityklass, och vår vana trogen styckade vi sönder den totalt eftersom jag undviker att köra kontaktfält. Och agilityklass-banor har ju en del kontaktfält... Gick rätt bra, slalomet krånglade- inget "go" alls i hunden, okoncentrerad och sölig. Så det blev lite belöningsträning på slalomet när det blev en stund över. Fick upp farten ordentligt när det kom belöningar direkt efter slalomet. Ingångarna är dock inte något bra och det räcker med minsta lilla störning i omgivningen för att han ska tappa fokus och gå fel.... Lättstörda lilla hund!

Sen var det hoppklass, vet inte vem som hittar alla roliga banor men detta var ytterligare en skjojig. Fick köra mycket bakombyten, de funkade bra. Slalomingången var än svårare än på agility-banan men den tog han ändå mycket bättre! Det är inte alltid man förstår hur saker och ting hör ihop...

Roligast idag var ändå muren! Vi har fått en mur till vår klubb!! Vi har en duktig medlem som snickrat ihop den på semestern. Detta var iallafall premiären för vår nya fina mur. Direkt efter slalomet var den placerad och jag skickar Taurus däråt så fort han är klar med slalomet. Hunden som tycker att slalom är ett jobbigt hinder accelererar glatt när han äntligen var klar med pinnarna och springer iväg mot muren, men sen kände han nog inte riktigt igen sig så det blev tvärnit. Men det var inga problem att få över honom sedan och andra varvet på banan hoppade han som om inget hänt. Kul! Nu är muren invigd!

 

16 September 2009  | agility | 1 kommentar
Roligt med nya hinder! Nickade instämmande när Emma skrev i sin blogg att man glömmer bort att träna vissa hinder. Som oxer, mur och bord t.ex. Fast nog underlättar det en del om klubben har dessa hinder! ;) Hoppas att allt är bra med er!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 18 September 2009 11:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida