Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Fredag.Ja, så var det fredag då - igen.
De utlovar blötsnö i Dalarna och Jämtland imorgon. Skumt. Helskumt.
Jag tror inte riktigt på det. Det går ju liksom inte. Snö. Nu!
Tredje oktober? Njä?

Fast det är ju som sagt Rättviks marknad den här helgen. Så det skulle vara för den skull då. Det brukar nästan alltid regna på vårmarknaden, och jag vill minnas att det snöade nån gång också. Men jag minns inte om det var en vår eller höst. Marknad var det iallafall. Om jag nu minns rätt.


Idol ikväll. Alltså, de sitter där och upprepar gång efter annan att det är den bästa säsongen hittills. Men jag är fasiken inte imponerad alls. Alla wailar sig igenom varenda ton, sjunger falskt, sjunger i fel tonart, berör inte för fem öre, eller har noll scennärvaro. Inte ens min favorit Erika har varit särskilt jättebra sedan sin första casting/provsjungning.

Och vad tänkte juryn när de delade ut wildcards? Jag förstår inte.
Egentligen har jag ingen lust att titta vidare alls den här säsongen. Det är första gången under de tre säsonger jag följt det som det känts så.


Jag sitter här och ser Trädgårdsfredag nu igen, för att övergå till något annat. De började med att prata om rödbetor.
Om jag nån gång får ordning på landet hos mamma, och gräver ut det så det blir större och får plats något mer än jordgubbarna och smultronen som redan finns där, så skulle jag vilja odla det. Det verkar ju toppen att kunna skörda dem hela säsongen. Som sallad. Som jag egentligen inte förstår varför jag envisades med att odla förut när man ändå bara äter några enda blad varje sommar och lika gärna kan köpa dem i affären och använda den odlingsytan till något roligare.
Nåja.

Rödbetor.
Det är faktiskt först i år som jag ätit det på annat sätt än som skivad, i burk. Helt galet. De är ju fantastiska grönsaker/betor/mat! :)


Ni märker att jag inte har så mycket att skriva, som vanligt, när jag pladdrar på såhär om rödbetor va? Haha, helt rätt! Bäst att spara & publicera nu...


2 Oktober 2009  | Vintervind | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida