Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Vendredi, 30 octobreJag har lite svårt att finna fredagskänslan idag. Alldeles galet dagvill. Det är lördag i min värld...? Mnåja.

Jag fastnade i det nya broderiet stora delar av gårdagen. Och de första timmarna av min vakenhet idag försvann också i en susande takt, i sömmandets världar. Det är så roligt! Men jisses vad jobbigt det är att sy på mörkblå väv. Jag skulle behövt ett mikroskåp (glöm förstoringsglas, här går vi direkt på de tunga grejerna! ;) och en till lampa för att slippa sy i blindo.. Men det verkar vara rätt hittills iallafall.

I eftermiddag har jag varit hos mamma. Sedan åkte vi till Orsa för att tända ljus i lyktan vid mormors föräldrars grav, men någon hade varit där strax innan och tänt? Man blir så matt.
Här står man och gör sådan stor sak av att sköta varsitt år (mormor och hennes syskon brukade ju sköta graven förr men allteftersom syskonen lämnat jordelivet har barn och änkor tagit över), och sedan kommer folk och lägger sig i det år de inte har med saken att göra.
Om det inte är så att det är morbror som varit dit. Då kan vi börja irritera oss över noll kommunikation istället. Det är tusen resor värre. För hur svårt är det att lyfta luren och slå en pling och berätta om sina planer isf?


Nu åkte vi i onödan.
Imorgon ska vi iallafall tända marschaller. Efter jakt i tre butiker har jag fått tag på gravljus med lock också (Maxi har inte ett enda, de har bara triljoners med pallar fyllda av ljus utan lock..) så jag kan hälsa på vid älven. Det har inte funnits något tillfälle att hälsa på Mr Ace ännu, fast jag tänkt gå dit...


Ska glufsa i mig mitt fredagsgott och se Postkodmiljonären nu så det får bli en punkt här..


30 Oktober 2009  | Stök & Pyssel | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida