Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


31 octobre

Jag har förbrukat månadens trafikvolym så min dator är seeeeg nu. Värre i-landsproblem kan knappast finnas! Tur att det är ny månad imorgon iallafall.. Jag har hundra olästa inlägg på bloglovin och i den takt jag kan beta av dem kommer jag vara klar till nyår.. och ha några tusen nya olästa, antagligen?

Jaja.

Lördag. Sista oktober.
Idag har det födelsedagsfikats i förskott. Hallon&blåbärstårtan med gelé blev det. Mamma kom med paket men jag ville spara dem till den riktiga födelsedagen. Ett öppnade jag iallafall för att hon tyckte det. En sådan därn klädbetjänt var det. Ljuvligt! Inga katter kan bädda på mina kläder längre, och jag slipper hänga skolkläderna på dörrhandtaget.
Jag stod på Åhléns och tittade på ett sådant så sent som förut i veckan och var SÅ nära på att släpa med mig ett därifrån. Haha.

De andra paketen ligger på bordet och retas.. men jag ska inte öppna dem förrän på tisdag. Usch så jobbigt! :)

Pappa kom också. Glad att han för en gångs skull kom och hälsade på. Men det väcker mest skuldkänslor och andra negativa känslor, jag har en pappa som inte känner mig. Som jag knappt kan hålla ett samtal flytande med eftersom vi inte känner varandra. Det slutar alltid med samma vanliga meningsutbyten om lokalhockeyn och diverse tv-program...Sedan är det ju Alla helgons dag. Vi var på kyrkogården i Orsa igen. Och sedan kom jag äntligen till Håkan så jag kunde tända ljus. I en grav alldeles intill ligger en liten kille som bara blev tio år. Bara det är ju så orättvist så man blir halvt gråtfärdig. Sedan såg jag den mest välkarvade pumpa jag någonsin sett vid hans gravsten och då hade jag stora bekymmer att hålla tårarna i styr.
Sedan gick vi till mormor och morfars grav. Den ligger i delen alldeles innanför den stora "vanliga" ingången. Och det är inte klokt vad mycket ljus som lyste där. Det går inte att sätta ord på känslan när man stiger in på kyrkogården såhär års. Det är så maffigt. Men vi fick vare sig snö eller frost i år. Det var lite tråkigt tycker jag, det förhöjer stämningskänslan i massor.31 Oktober 2009  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida