Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


dansträning

När vi hade övernattning med hundungdomarna hade alla köpt med sig ett inslaget paket för en billig peng. Sedan spelades det tärning om vilket paket man skulle få. Det fanns ett JÄTTE paket som ju såg väldigt spännande ut. Det lyckades jag kasta mig till. I det stooora paketet fanns det en liten grön sköldpadda -Sköldis.

Sköldis kan låta på inte mindre än fem olika sätt. Trycker man på de färgglada knapparna spelar den små gulliga melodier, säkert några fina barnvisor eller nåt...

Nu ser planen ut så här: Taurus ska läras att gå fram till sköldis och trycka på knappen på ryggen så att den börjar spela, melodin blir Taurus signal för att börja dansa dvs. gå runt på bakbenen. Kanske lär vi in en liten bugning på slutet också. Tänkte att detta skulle bli mörka-höst-kvällar-projekt.

Eftersom kameran ännu inte är tillbakalämnad, kommer ytterligare en film :-) Idag trillade polleten ner på vovven. "Aha...du menar att jag ska lyfta på framtassarna för att få godiset!" Så här kommer en liten snutt med en hund som precis fattat vad det är matte vill :-) En liten tendens till att dansa in i matte kan skönjas,det får vi vänja honom av med! Tänkte börja med att lära honom dansa och sedan lägga på "musiken" så just nu är det bara dansdelen som tränas.

På slutet skulle matte exprimentera lite och se om han kanske kunde börja vrida runt lite innan belöning. Blev inte så bra, vovven blev lite fundersam över vad det var jag ville och börja backa och grejja istället. Så kan det gå...

Får ju inte glömma att berätta det roligaste som hänt den senaste veckan, vilket utan tvekan är att Allisaurusarna- Allis och Taurus valpar, nu är födda!! Längtar redan tills de vuxit till sig så vi kan åka och hälsa på! Har bara sett bilder hittills, hur söta som helst :-)

4 November 2009  | övrigt | 5 kommentarer
Grattis till de små Allisaurusarna! Hur kul som helst!

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 9 November 2009 17:39
På fredagen, dvs den 8:e, är det tänkt att freestylen ska vara. Tror att jag får ledigt ifrån jobbet så då åker vi dit och tävlar lite!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 8 November 2009 19:00
Vilket gulligt trick, ser fram emot fortsättningen! :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 6 November 2009 21:10
Jag ville bara skicka litte gratulationer till den stolta fadern! Tänk att allt gick så bra till slut med både parning och valpning! Stor kram till Taurus från oss!

Webbplats: http://www.nogg.se/allis
Skrivet av Camilla den 6 November 2009 13:49
Kuligt! Ska bli spännande att följa detta i höst! Och ja, ett trick i veckan tycker jag låter som en bra idé! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 5 November 2009 00:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida