Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


En lista som inte såg ut precis som alla andra

Jag stal den från Krinomas blogg.


1. De 3 senaste köpen jag gjort är: Om man bara ska räkna upp de tre sista sakerna man lade upp på varubandet i affären blir det lussekatter, polly, yoghurt (och cola...)
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är: Hm. Det räknas väl egentligen inte, men många vet ju vem Engla är nuförtiden..
3. Det senaste jag googlade var: L´Oreal-mascaran som Mija tipsade om i mitt efterlysningsinlägg på bra mascaror.
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin: Tåg- och bussbiljetterna jag aldrig utnyttjat genom åren, kanske. Från Hultsfred året jag brände mig, från Arvika när jag inte fixade att stanna kvar osv osv osv...
5. I min handväska har jag just nu det vanliga: Ingenting. Jag tömmer dem alltid när jag kommer hem för att jag inte vet vilken jag föredrar nästa gång. Fast en är iofs omvandlad till skolväska och i den ligger en rosa stiftpenna och en bok med franska texter.
6. Min favoritgata i världen är: Vattnäs byväg. Och kanske Avenyn och tvärgatorna däromkring?
7. Mitt signaturplagg är: Oj. Det har jag nog inget. Särskilt inte nu när min garderob krympt med 172%...
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är: Det borde vara kappan i fuskskinn med pälskant som är alldeles för stor och typ använd en gång (som är dyrast). Och klänningen jag köpte förra veckan är klart något av det både finaste och dyraste i övrigt. Tillsammans med skjortan och byxorna jag köpte samtidigt. Finast alltså. Skjortan jag fick till halva reapriset var ju inte så dyr...
9. Jag är beroende av: Egentligen ingenting, tror jag. Allt handlar om vanor för mig. Om något skulle komma i vägen så hade jag nog inte lidit vare sig för att cola-tillgången och internetförbindelsen bröts...
10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord: O-be-fintlig. Eller för-virr.ad ;P
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja ingen aning: Men. Det går ju inte! Skulle det vara en klädaffär eller en mataffär eller en möbelaffär? ICA Maxi är min mataffär iallafall. KappAhl skulle utan några vidare problem kunna hålla mina garderober välfyllda.. och möbelbutik skulle nog bli Ikea, även om en dyrare butik i stil med EM eller Mio nog hade varit roligare om det inte vore för att de har så mycket mindre utbud.
12. Jag har aldrig köpt något från: Oj. Svenssons i Lammhult? (Många ställen!)
13. Jag fyndar bäst på: Hrm... Där de sänker priset mycket på något man gått och önskat sig länge fast man kanske inte haft riktigt klart för sig exakt hur det skulle se ut. Som mitt nya soffbord, tex. Visst har jag drömt om bl.a. den modellen väldigt länge, men det hade lika gärna kunnat bli en annan modell om det dykt upp ett bra erbjudande innan detta..
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja: Blair Waldorfs, utan tvekan. Fast jag vet inte om den skulle passa vare sig storleks- eller stilmässigt. Anyways. I just löööv her stile.
15. Mitt nästa stora inköp ska bli: En ny säng. Och eventuellt ett köksbord och en helkroppsspegel. På Ikea. On/när jag nu behagar hamna där...
16. Min stilikon är: Jag får väl säga Blair Waldorf i Gossip girl här med...
17. I min skosamling har jag: Alldeles för många skor som jag inte kan använda för att de ger mig skavsår eller så.
18. Min drömväska är: en Oilily.
19. Varje månad shoppar jag för ungefär: Det som blir kvar efter att alla fasta räkningar är betalt. Och säkert lite till, annars skulle inte mitt sparkonto krympt så hemskt (A).
20. På nätet shoppar jag helst: på cdon. Eller dyra saker i möbelväg, som det verkar. Men inga mer kläder. Nix.
21. Min favorit-modeblogg är: Måste ju vara Mijas och Maddurs, även om de inte är några modebloggare "egentligen" :)
22. Jag är som snyggast när: en bra hår- och hy-dag, fast egentligen aldrig?
23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag: I bloggen eller det kära forumet. Ibland får man mycket bra respons. Ibland inte lika bra. Eller så frågar jag mamma, men hon har sådan taskig smak så hennes råd lyssnar jag inte på.
24. Mitt hår är: nytvättat (fast torrt), flätat och ett enda spretande kaos
25. Mitt drömjobb är: Jag vet inte. Ett där utbildningen var avklarad, så jag bara behövde jobba och tjäna trevliga pengar och sådant. Inredningsrelaterat, antagligen...


23 November 2009  | Listor & test | 2 kommentarer
Oj, vad kul att vara någons favoritmodeblogg. :) Även om den som du säger inte är någon modeblogg skriver jag ju en del om sånt i alla fall. :) Nu ska jag sno din lista!

Webbplats: http://mijaklang.blogspot.com/
Skrivet av Mija den 24 November 2009 09:30
Visst blir du förvånad över att jag lånat listan? ;D
Skrivet av Elisabeth den 23 November 2009 22:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida