Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Lasse Lasse Lasse (eller Lars Winnerbäck)!Åh. Ååååh. Jag vet inte vad jag ska skriva. Om jag ska börja med att svära en massa eller bara skratta eller gråta eller gråtskratta eller sitta här helt tyst och salig...

Alltså. Vilken jädra bra konsert!

Det var en pinsamt liten publik enligt min mening, trots att han valde att inte sälja ut hela arenan för att få en "intim känsla" (som jag läste nånstans?) gapade många stolar tomma av de som återstod, och på ståplatserna var det än mer pinsamt lite energi. Det tog lång tid för publiken (i väldigt blandade åldrar) att vakna till liv, säkert fem låtar in i själva konserten och då var det ändå ett förband som sjöng fem låtar innan också.

Förbandet förresten. Andreas Grega. Rrrriktigt bra texter, fast om det var meningen att de skulle få fart på publiken så gick det sisådär. Det var liksom inte låtar med sådan energi.


Men sedan. Sedan hände något, när två låtar från nya albumet, och några från de äldre albumen spelats. När publikfavoriterna dök i spelordningen.

De spelade i två timmar och tio minuter, och kom tillbaka in på scenen tre(!) gånger. Dessutom höll Lasse världens sötaste tacktal och dementerade att han var grinig som någon tidning visst hade skrivit. Rent allmänt så pratade han mycket mer ikväll än han gjort på någon av de spelningar jag varit på med honom tidigare.

Anna Stadling sjöng Miss Li-duetten från Daugava (minnet sviker mig vad gäller titeln..) med honom och den var helt otroligt magisk med ljuskoreografin / ljussättningen /ljusscenografin eller vad man nu kallar det.


Och sedan när vi skulle gå såg man in bakom scenen och jag såg när bandet gick in bakom scenen, och säkerligen Lasse också förstås. Och jag hade verkligen velat springa springa springa och skrika lite på Lasse, kanske fått tag i honom. Men jag vågade inte. Såklart.


Arrrrgh!

Men konserten som började som en sådan energilös besvikelse blev iallafall till ett fyrverkeri av känslor och energi och han är så, ursäkta för de versala svordomarna, SATANS JÄVLA BRA! och jag är SÅ glad att jag bokade biljetterna fast jag hade sådan vånda över pengarna de kostade back in the days... Jag MÅSTE se honom snart igen!


5 December 2009  | Fjärilsfladder | 3 kommentarer
Det låter helt underbart! Vissa saker är verkligen värt att lägga pengar på, för de ger så mycket energi. Jag skulle verkligen vilja gå på Lasse-konsert här i sommar! OCH det vore väldans roligt att träffas. :)
Skrivet av Elisabeth den 5 December 2009 19:55
Ja, jag kan inte annat än att hålla med och när jag läser här så forsar känslorna fram sedan den 20e när jag var på hans konsert. Oh, han är så fin han. Och ja, han pratade mycket mer än vanligt :) Berättade han om granen och godispåsen för er med? :)

Webbplats: http://zycs.blogg.se
Skrivet av Marie den 5 December 2009 11:34
Hehehe.. underbart. ;)

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 5 December 2009 10:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida