Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


fullspäckad helg

Vad mycket roligt det hänt i helgen, både med och utan hund. Fredagskvällen började med promenad med Josefin och Azlan som kommit ner till våra breddgrader för helgen :-) kul, kul!! Sen blev det tacogratäng och idol för de tvåbenta och vissa fyrbenta (Azlan) tog det lugnt och vilade sig medan andra fyrbenta (Taurus då alltså) stutsa runt och undra om det verkligen, verkligen inte skulle hända något mer roligt..?

Lördag förmiddag spenderades hos kennelmamman och de sex Allisaurusarna. Så fruktansvärt söta. Små , men väldigt goa! Där hade jag kunnat stanna länge :-) Ska bli så spännande att följa de små liven! Josefin hon träffa ett helt gäng bordercollie valpar också- på samma dag. Själv hade jag avslutning med scouterna i simhallen, blött men det flöt på fint! Hihii... Men nu har jag nästan 200 valpbilder med pinschervalpar och bordercollivalpar omvart annat :) Har redan kollat genom dem flera varv och det lär bli några till innan kvällen är slut. Valpar är verkligen söta!

Lite agility blev det också under helgen. Träningstävling på klubben var det inplanerat. Det dök inte upp så där jättemånga men vi var ett gäng iallafall. Ingen toppen tävling för vår del kan man väl sammanfatta det med. Finns mycket vi borde träna på...De två pinschrarna stannade kvar en stund efteråt och tränade bland hindrena och gick promenad i skogen med sina mattar. Sen var det tyvärr dags för Josefin och Azlan att åka hem. Men de har lovat att återkomma:-)

Häromdagen, tror att det var i torsdags, var det underbart väder och följande bild togs...

6 December 2009  | övrigt | 1 kommentar
Tack, tack, tack!!! Och nej, vi tror dig inte! ;) Snacka om att killen har energi! Azlan är klubbad som en säl och jag är rädd för att jag måste bära honom ut på den sista promenaden. Ska försöka få liv i farbrorn!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 6 December 2009 23:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida