Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


mer snö

Vad glad man blir av snö! Det blir mcket ljusare och det finns så mycket roligt att göra, kasta snöbollar, göra snögubbar, åka pulka eller kanske en snöängel? Snölyktor ska man inte heller förglömma :-)

Taurus har idag fått sin andra pulka-lektion. På en skala från 1-5 där fem är en glad hund och ett en ledsen hund har vi på två lektioner gått från ungefär -1 till 0. Inte roligt denna gången heller :-) Men det gick faktiskt mycket bättre, inga tvära kast åt alla håll och kanter som han höll på med förra gången utan rätt så raka transportsträckor. Ett tag var det nära att svansen åkte upp, det var när han upptäckte att det gick att dra pulka och nosa på granen samtidigt. Tyvärr sprang han strax därefter rakt in i  en lyktstolpe med skakeln så det gick över fort... Matte är iallafall nöjd och vi avslutade det hela med lite godisätning innan han slapp sele och skaklar.

Sen blev det lite bus i snön med Rio och Rosso. Å kamerna var med, så här kommer ett litet smakprov:

Även om man kan göra en massa saker med snö så finns det andra saker som blir betydligt besvärligare med en halvmetersnö på marken. Tillexempel får kontaktfältsträning och slalomingångar vila lite ett tag :-)

Däremot har gymbollen kommit fram efter en låååång vila. Kan inte förklara varför, den har legat uppblåst som någon sorts inredningsdetalj sedan den införskaffades men inte använts på ett bra tag. Men NU är den framme igen. Lite ringrostiga både matte och hund men det blir nog (precis som pulkadragningen) bra till slut det med :-) Å dessutom är det oberoende av väderlek!!

Vet inte vad de har hittat men intressant verkar det vara :-)

-"Ligg Taurus"

-" Va...? Är du säker...men blodpudding är ju gott...kanske jag skulle lägga mig iallafall? Räcker det kanske om jag gör det halvvägs...?" 

18 December 2009  | övrigt | 3 kommentarer
Hi hi, sista bilden var rolig. Visst är det trevligt med snö (men det behöver inte vara för mycket eller ligga för länge... ;-) ) Ha en riktigt god jul!

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 22 December 2009 16:48
Men Annika! När kommer rapport om valpen???

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 21 December 2009 12:19
Det var faktiskt grishjärta som han kunde tänka sig att lägga sig halvvägs ner i snön för.
Skrivet av Mamma den 18 December 2009 23:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida