Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


matskålar....

...kan se ut på olika sätt. I perioder får den fyrbente äta geggmat-alltså färskfrusen mat, då brukar hans matskål vara den glassburk som jag tinar maten i. Inte så glamoröst kanske men hunden klagar inte, mums säger han och glufsar i sig! Mellan geggmat-perioderna äter han torrfoder som så många andra hundar, å han klagar inte så mycket över det heller även om han gillar den andra sorten bättre :-) Torrfodret brukar han få äta ur den skopa som ligger i fodersäcken...hmm, kan vara så att Taurus matte är lite lat. Idag var det dags att fylla på fodertunnan med en ny säck, så idag så matskålen ut så här:

För vissa hundar skulle det säkert vara himmelriket när matte ställer fram en hel tunna med mat och säger "varsågod", men Taurus är ju (såklart) inte som andra hundar. Han såg mer ut som "ok, jag äter väl lite då..."  Hihi...mattes lilla knashund, mat har aldrig varit viktigt i Taurus värld...

Annars känns det som lite stiltje här hemma. Har tagit tag i lite start-träning. Är ofta i starten jag tappar honom och det är ju trist, för då hinner vi ju inte visa alls vad vi kan. Så ett bra startbeteende där matte kan känna sig säker på att hunden står kvar och där hunden är laddad inför det som komma ska, är vad vi ska träna in. Det går ju inte att träna på några hinder just nu, för all snö som ligger på planen så det gälller att hitta andra projekt :-)

På tal om snö, hittade jag följande bild i min mobil, tagen nån gång innan jul. Då var snödjupet ungefär ett pinscherben :-) Vet inte riktigt vad han håller på med...ser nästan ut som han frusit fast.

4 Januari 2010  | övrigt | 2 kommentarer
Grattis till Taurus fina placeringar på MyDog! Snyggt jobbat! Hann du se några fina pudlar också kanske eller var det fel dag? PÅ tal om mat så hjälper det att slänga in en valp i ekvationen, det ökar tydligen också aptiten, iallafalll här hemma! ;) Bäst av allt vore ju om dem kunde få lite lite av valpens mat för den verkar ju sååå mycket godare...knäppgökar! :)

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 9 Januari 2010 02:17
Azlan har heller aldrig varit så glad i mat. Sket i att äta upp all mat i skålen och tjuvade näst intill aldrig. De dagarna är nu borta med vinden . . . När man är kastrerad finns det tydligen annat än nosa efter andra hundar. T. ex. att leta mat (som folk slängt ut åt fåglar).

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 5 Januari 2010 20:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida