Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Kaneldoftande créme fraiche-glass

4-6 port.

4 äggulor
½ tsk kanel
½ tsk Ingefära
1 krm vaniljsocker
1-1½ dl strösocker
3 dl créme fraiche

Vispa äggulor, kryddor och socker till en ljus fluffig smet.
Vispa créme fraiche i en bunke för sig och vänd ihop de två till en luftig blandning.
Häll upp i en bunke eller avlång brödform.
Fodra gärna formen med plastfilm så är det enkelt att få upp glassen sen.
Låt frysa minst fem timmar.
Servera med blandad frukt och rån samt lite extra kanel.

Prova! Mums...


       
8 Januari 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida