Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Idag tog jag verkligen priset....

Hejsan ! Idag har jag varit hela dagen på jobbet. Gick bra men det har varit mycket att göra. När jag sen ska hem gör jag som jag alltid brukar. Men i sista kurvan halkar jag med cykel och flyger med huvud före. Som en inbyggd reflex hoppar jag bara på cykeln igen. Känner att jag har fått en rejäl smäll över näsa och mun. Har halsduk över ansiktet så jag känner bara snabbt med tungan om jag har tänderna kvar. Ja det verkar okej men jag misstänker rejäl näsblod. När jag kommer hem möter Kidda mig i dörren och jag säger direkt att jag har ramlat och slagit mig. Raka vägen in i badrummet och av med halsduken. Inget näsblod men jag har skrapat upp och bitit mig övanför läppen. Öm så in i bänken !!!! Försöker att tvätta mig men det gör så ont. Kidda säger att jag har sne näsa och knäckt näsbenet och måste till Akuten. Jag tänker bara på jobbet. Ringer jobbet och säger som det är och att jag blir hemma i morgon. Kidda ringer Akuten sen och de tycker att vi ska upp. När jag hoppar in i bilen kommer jag på att jag måste ringa syrran. Vi ska ju till Nicco imorgon och handla på Rean. Blir inget Nicco.

Akuten går snabbt. Näsbenet gör man inget åt förrän svullnaden har lagt sig. kallelse till öron, näsa ,hals om ett par dagar. Läppen behövdes inte sys. Känns som jag piper men attans vad otrevligt det är och ömmar. Att jag aldrig lär mig !!!! Jobbat 10 timmar. Hemifrån hela dan och sen nu detta. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta på akuten.

Ha det bra. kram

24 Januari 2010  | Jobb - Helg | 3 kommentarer
Nu får du nog ta och promenera eller åka bil till jobbet innan det går riktigt illa.Krya på dig.kram
Skrivet av Regina den 25 Januari 2010 20:02
Aj jäklar! Kan tänka mig att det där kändes i ett lite fruset ansikte... Aj. Annars så väcker det upp ungdomsminnen då man såg ut ungefär så där varje fredag kväll, hahaha. Sköt om Dig!

Webbplats: http://transponders.bloggsida.se/
Skrivet av Ari den 25 Januari 2010 13:13
Du ser verkligen bedrövad ut på biden. Inte så konstigt kanske, men du var inte riktigt såå nere:) Man kan nog antyda en liten blå ton på näsan. Blir nog en vacker regnbåge runt näsan inom de närmsta dagarna. Krya på dig snygging. :) /Cidda
Skrivet av Cidda den 25 Januari 2010 07:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida