Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Om bokarI brist på riktiga uppdateringar får det bli en liten lista som jag hittade hos en av mina nyare bloggfavoriter, http://trynottolooksopretty.blogspot.com/


Som läsare är jag: lättpåverkad av dagsformen. Är jag lässugen så läser jag, finns inte den riktiga lusten där kan det dröja evigheter innan jag rör en bok. Skulle gärna haft lite lättare att läsa även om inte läsformen är på topp.

Som bloggare är jag: svamlig

Senast lästa bok: Sommaren hon återvända av Kristin Hannah. Jag gillar Hannah, men de senare böckerna jag läst har inte varit fullt så bra som de jag läst förr. Huruvida det handlar om att de faktiskt är sämre, eller om jag inte faller för den sortens böcker på samma sätt längre låter jag vara osagt. Jag kommer nog återkomma till henne för lättläsning emellanåt även i framtiden iallafall

Senast påbörjade bok: Jag har inte hunnit välja en ny bok ännu. Det står dock mellan Kungamordet (Hanne-Vibeke Holst, en favorit), Vi som hade alla rätt (Kristina Thulin & Jenny Östergren) eller Revolutionary road (Richard Yates). Då den sistnämnda är tunnast lutar det en liten aning åt att den vinner.. kanske.

Senast köpta bok/böcker: De två sistnämnda i frågan ovan, samt 19 minuter av Jodi Picoult. De hade ta tre betala för två med nedsatt styckepris på Maxi. Hur kan man motstå?

Favoritdeckarförfattare: Jag är inte så mycket för att läsa deckare, nej. Inte alls faktiskt. Men jag har en tre-i-en-bok av Karin Fossum. Den var ok.

Jag läser allt av: Hanne-Vibeke Holst, Marian Keyes, Victoria Holt, Anna Gavalda, Torey Hayden. Tanken är iallafall att jag ska ha läst allt av dem någon dag. Har kanske inte riktigt hunnit med det ännu.

Jag läser helst inte (genre/författare): Sci-fi, fantasy och deckare. Att jag älskade Harry Potter får ses som världens största undantag. Eller så.

Vid hyllan för fackböcker letar jag: Biografier, oftast om ätstörningar eller gamla kungligheter. Jag har en förkärlek för de franska, men våran första drottning Bernadotte är också intressant. Kan vara för att hon var fransyska..

Förutom svenska läser jag gärna: Nja. Jag må vara hyfsad på engelska men det är ändå för många ord jag inte kan och då blir det inte samma sak hur gärna man än vill tro att originalspråksläsning är att föredra framför översättningar..

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Det har jag redan berättat.

Högst upp på min bok-önskelista just nu står: Böcker av Herman Lindqvist. Sveriges historia-samlingen hade jag inte tackat nej till.

När jag går på antikvariat letar jag alltid: Åh vad jag önskar att antikvariat-besök ingick i mitt liv. Kanske den dagen jag bor i Göteborg och kan få tips och guidning av Emma?
11 Februari 2010  | Listor & test | 1 kommentar
Var det meningen att skriva fel? :) Det heter ju böcker...? :)

Webbplats: http://mijaklang.blogspot.com
Skrivet av Mija den 12 Februari 2010 10:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida