Startsidan Blogg Fotoalbum Stenskogen Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


eller inte!

Försöker undvika en smak av bitter eller en känsla på snudd av förakt, men det är svårt. Barnen har växt upp och nästa generation är på G, det är inte bara med glädje. Givet när jag ser barnen är det bara glädje men när jag vidgar blicken något så kommer frågan "Vad är det barnen växer upp till?"

Jag ska i vanlig ordning orera men för det ska Du som läser och jag försöka hitta en gemensam utgångspunkt. Barnfostran. Ska absolut inte lägga mig i även om jag har en del att säga om denna fas i livet, utan jag ska ta en enkel sak som jag sedan tar med mig i nästa stycke. Hur gör barn? Som jag säger eller som jag gör? De apar oftast efter och det är ju inte så konstigt, man hamnar ju lätt i svåra disskusioner om man säger hela tiden, "jag får, men inte du". Innan Du nu tror att barnen gör allt som jag gör, absolut inte, det finns stenhårda, icke ifrågasättbara situationer som skiljer mig som vuxen från barnen och vice versa, finnesen där är att barnen måste känna fördelar att de är just barn, tramsiga föräldrar (andra också för den delen) som klampar in i barnens "domäner" försätter sig själva i antingen omedelbara eller på sikt icke hållbara situationer som alltid slutar med enbart förlorare, barn såväl som vuxna.

Men fenomenet att barn härmar vuxna, kom ihåg det ett tag till för det jag sedan ska skriva, men gärna längre om det är så att Du har små telningar omkring Dig.

Emma Carlsson Löfdahl! En representant för 349, mer eller mindre likasinade. Eller är Du som läser så naiv att Du tror att ECL är katten bland hermelinerna? Ärligt, det finns absolut händelser i mitt liv som jag ogärna sätter strålkastaren på, säkert så i Ditt liv också. Men jag försöker och försöker och försöker, blir det ändå ljuskänsligt så försöker jag minimera "skadan" åtminstone för andra, själv får jag stå mitt kast, sedan försöker jag lära mig för att det inte ska hända igen.

Men hamnar man i toppskikt, var det än tycks vara och det finns fördelar som den lilla människan inte är i närheten av och för den delen oftast har heder och lojalitet att icke gagna sig av, nog f-a-n så roffar man åt sig. Mycket ska ha mer - är ledorden! När man sedan blir påkommen med byxorna nere vid anklarna, strålkastarna svider brännande på ens bara rumpa, börjar man leta i det till del outnyttjade rummet som benämns huvud efter "Hur gör man en pudel" i bästa fall av de dåliga! I sämsta fall av de dåliga så är man vaccinerad och helt okänslig för att hela havet verkligen stormar och man tror att med lite dimma, tystnad och tid så glöms det bort. På det anmärkningsvärda kontot skall det skrivas, kollegerna säger troligen inget, bra för den med rumpan bar, men katastrof för oss bakom strålkastaren, det innebär med största sannolikhet och inte som det framställs, "hade jag ingen aaaaning om", utan helt enkelt, ojdå, hoppas de inte granskar mig, för vad de kommer att hitta, huva! Nä, häng ut den som redan är uthängd som bad guy och själv är jag en oskyldig nyttig samhällsmedborgare som aldrig skulle dra fördel, eller luras. Blink blink!

Det är då jag vill se mer grävande journalistik! Jag avstår gärna något för att bidra till en större spade, gärna grävmaskin, för på sikt kanske räddslan för denna åtgärd kan avhålla klena att fingra i kakburken! Vettet att icke inledas i frestelsen tar nog några generationer att få fram.

Samtidigt som jag skriver så går nyheterna igång "Swedbanks VD får sparken" Nu hoppas jag att någon med lite jävlar anamma och logiskt tänkande ger sig på och granskar för inte är Bonneson ensam!

Jag gör en liten vinkling som retar upp mig lika mycket som ovan beskrivet, nu ska huvuden rulla, helt i sin ordning, men likförbannat kommer de ner med fötterna före och även om huvudena varit avskilda från kropparna ett tag så kan man under gigantiska fallskärmar skönja att huvudena är på plats igen. Hur kan det vara så att de resten av sitt liv kan skratta till banken flera gånger per dag? När det borde vara så att varje krona utöver existensminimum ska gå till de man drabbat pga sin girighet och arrogans, resten av sitt liv! Från sitt kontor eller var det nu varit ska man få ta med sig fotot på barnbarnen så man vet vilka man ska börja med, "Hör nu telningar, som jag gjort ska man inte göra, man ska göra såhär"!

Otillbörligt gagnade ska beivras! Det gäller alla och det bästa är, när det uppnåtts så blir det bättre för alla, jag börja med att ingen fick någon vinst, här är det så att alla får del av vinsten.

Och glöm inte, ta en titt runt omkring Dig, vimlar av medmänniskor som är representanter för den lilla människan, men höj blicken något och Du ser, ju mer Du höjer blicken fler och fler som skiter fullständigt i Dig och vilka konsekvenser deras beteende får för Dig, som skrivet de skrattar hela vägen till banken!

Då var det barnen, de gör som Du gör, så tänk Dig för ;)

Och de där som skiter i konsekvenserna för Dig och mig har också barn.... jo, jag fundera ganska ofta till vilken värld mina små telningar växer upp till.

Man kan undras om barnen nånsin får ett glas öl .....

Du ska få en blänkare som motsäger lite vad jag ovan skrivet om att hänga ut för att klara sig själv: Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen på henne. Intressant att det stod henne i det jag kopierade med tanke på vad som gick ut i etern precis "Bonnesen får sparken", "ETC flyttar till lägenhet som skattebetalarna står för", " Maud Olofsson går mot strömmen, köper Nuon", osv

Men det går lika dåligt med selleri, den manliga delen av de som roffar åt sig är procentuellt minst lika stor, troligen större, betydligt större för det var ju det där med inkvotering, men det är en helt annan historia som retar upp många, kan inte undanhålla min kortfattade, det är av ondo! Använd i första hand den som är lämpad i kombination med jämställdhet så blir det förhoppningsvis tom obalans åt andra hållet! Och det skulle vara bra, för alla!

När man ser på hur barn´a växer upp och står i, kan man undra om barn´a nånsin får ett glas öl?

Jag hoppades på grävande och krävande journalister och fick dels när Joachim Dyfvemark ett glädjande bevis på att det finns sådana jounalister som fortfarande har torrt på fötterna, vet vad de pratar om och ställer envist de jobbiga frågorna :). Kolla gärna Bonnesens reaktioner när karriären i takt med Joachims jobbiga frågor rinner ut i sanden, jaja hon fick ett plåster som kostar 21 miljoner på såret, glöm inte att det är vad vi nu vet, det kommer säkert mer. Och ännu mer glädjande, han är inte ensam, Sanna Klinghoffer ställde helt orädd jobbiga frågor till "svenska" (ja, jag skriver så för de är f-a-n inte svenskar någonstans!) IS-anhängare, som dessutom tror att de är smarta och försöker komma undan hela tiden, men Sanna gav sig inte, pressade och pressade. Jag får tillbaka en tilltro på grävande journalistik. Till och med Belinda Olsson var på rätt sida om spaden i går, händer inte allt för ofta, den lyssande stjärnan där var Maria Hind Alias som hade bra stöd av en pappa vid namn Morgan, de envisades med att återvända till grundfrågan, gång på gång och lät sig inte flumas iväg bland annat av en Imam som ansåg att det var sexuellt att schamponera håret.

Imamen hänvisade gång på gång till koranen, samma koran som en av IS-kvinnorna hävdade var orsaken till varför hon lämnade Sverige och anslöt sig till IS.

Grattis SVT, i går lyckades ni verkligen med att hålla kvar fokus, tack vare envisa journalister men också några tjuriga medborgare som höll kvar strålkastaren och belyste där ljuset sällan når!

28 Mars 2019  | Länk | HÄPNA! | 0 kommentar
En hög med tankar

.....tänkte jag skriva om. En hel del provokativa, men det bjuder jag på för det är då man tvingas tänka och det gör jag. Blir det rätt med mina tankar, vet jag inte får framtiden utvisa, MEN jag tänker i alla fall!

Börjar med ett vakuum! Känns fint att Annie Lööf vidmakthåller en gammal centerntradition med att kosta svenska folket massor av pengar! Hennes företrädare, Maud Olofsson kostar oss fortfarande skjortan med hennes korkade affärer med skattemedel och som hon dessutom har fräckheten att inte stå till svars för! Men fräckheten är något som tycks vara ett signum för centern för med vilken rätt (8,9%) tycker Annie Lööf att hon ska vara statsminister? Och det är en ståndpunkt som gör att vi antagligen firar nyår med avsaknad av regering..... och det kostar mer än skjortan, för att inte tala om vad ett nyval kommer att kosta. En uppmaning -Annie, med flera, SITT NER I BÅTEN OCH STÄNG FODERLUCKAN!

Julle, 8-åringen som inte får spela med Veberöds pojklag. När man bara läser detta så tänker åtminstone jag som har haft många år som idrottsförälder, Vad-i-helvete, har man inte kommit längre? Men så läser jag lite till och fattar ganska snart vad det handlar om, Julle är född som tjej, därför är det slutspelat i pojklaget! Jag har tidigare och hävdar fortfarande att det finns ingen mänsklig varelse som inte vid vaknandet på morgonen beslutar sig för hur dagen ska te sig, tös eller påg, kille eller tjej, kvinna eller man, gubbe eller tant osv! För de flesta av oss är det inget som vi funderar över utan det bara är men för en del så grubblas det en del innan beslutet tas. Men då kommer det PK-drevet och försöker ingjuta dåligt samvete och hitta på konstigheter som hen och annat totalt förvirande. Låt personer vara det de känner att de är och sluta sätta ettiketter kors och tvärs! Det är det som ställer till det! Inte att Lasse insåg att han kom undan i sina stöldräder som Maja! Är jag Nisse men vill sitta och kissa, då gör jag det! Är jag Lisa och vill stå och kissa, då gör jag det (innebär en del rent teniska svårigheter, men det får Lisa ta!) Hatterövar som skiftar hela tiden finns inte mer än i PK huvud!

Är du med så långt?

Då tar vi Julle, som vill vara kille! Det är ju inte unikt med pågatös eller tösapåg, har hänt för och det är inte nytt att Lisa hellre spelade fotboll med grabbarna än hoppar hopprep! Och det är inte nytt att det i omkläddningsrummet inte ska vara blandat, man ska känna varandra rätt väl innan det inträffar. Och det är lika mycket ett "skydd" för intriger, hittepo mm! Låt det få vara så! Är jag hård? Nä, absolut inte, det finns lika bra flicklag så det handlar ju absolut inte om, som det basuneras ut, att Julle inte får spela fotboll! 

Tänk lite längre, och att inte feminister skriker halsen av sig är för mig ett under, tänk att svenska landslaget i damfotboll bestod av 90 % i grunden killar som känner sig som tjejer! Vad som än försöks påstås så finns det en fysisk skillnad som blir tydlig (o nu skriker alla tränade tjejer, men det är ju så, motsvarande träning för kille med samma förutsättning har mer muskelmassa som resultat!) och för att det inte ska bli så att "vad jag känner mig som" ska knuffa undan de som verkligen är, måste det få fortsätta råda! Det finns lösningar och det är mix, där man tydligt går in med att det ska vara si och så många av respiktive kön i laget.

Så, det är ett problem för Julle, absolut, men det handlar inte om att få spela boll eller inte! På det finns det vedertagna lösningar och har gjort rätt länge! Lycka till med fotbollen, Julle!

Jag skrev en hög tankar, här kommer nästa: 

Barn till föräldrar som döms till fängelse löper betydligt större risk att själva begå brott eller inte få jobb, jämfört med barn vars föräldrar får andra typer av straff. Det visar en ännu opublicerad studie som SVT Nyheter tagit del av.

Hur påverkas barns livschanser av att deras föräldrar döms till fängelse, jämfört med de barn vars föräldrar får andra typer av straff? 

Men hallå!? Att föräldrarna sitter i fängelse är konsekvensen av deras kriminella handling som de dömts för och inte inlåsta på måfå! Detta ger att barnens uppväxt kan omfatta en eller flera tveksamma och/eller kriminella värderingar och det är det som är en av anledningarna leder till att de begår brott! Och det är förälders ansvar att minska risken att barnen väljer att gå i samma fotspår om de, som kan leda till fängelse!

Åkte buss för några dagar sedan då bl a en kille klev på och orerade om vilket jävla land han kommit till och kallt var det också! Möjligen sockar i gympadojorna, korta, tunna gympaleggins, midjejacka med alla attribut för att se dyr ut, mobiltelefon, lurar i öronen och laptoppen i sin väska. Har Du bilden klar? Joddå, det var kallt! Men killen har några val, välj ett annat land, stanna kvar och klä på dig, men bara gör det och gör det tyst!

Klimat! Detta ämne som kanske de flesta någon gång funderar över även i juletider när det står annat för dörren. Förra veckan smalade man ihop en hel del i Tokholm och av de 1800 torde en del vara ganska insatta i detta ämne. Min enkla frågor; hur många cyklar stod det utanför? Hur många valde att åka till Tokholm så klimatsmart som möjligt eller kanske tom sa, jag avstår att åka? För att spetsa till det, hur många hade samma klänning som sist? Eller en återanvänd? Sara Danius visade med all tydlighet, JAG skiter i klimatet, går det att lägga till ett veck till så det går mer tyg? Gärna i någon färg som kräver massor av kemikalier! Och gärna något som inte finns i Tokholm utan som ska transporteras över halva jordklotet så jag kan få framstå som unik!  Och de ungefär 900 "pingvinerna" som var på plats, hur många tänkte på klimatet och vad de ställde till med när de packade sin väska för att flyga till Tokholm, för sina släktingar? En, ingen nämnd eller glömd, använde åtminstone huvudet, hade mössa på under förevändningen att det var kallt.....

Jo, nog f-n är hon unik, men det beror inte på klädvalet, men hon var som skrivet inte ensam om detta. Däremot om man ska tro massmedia så var Kronprinsessan Victoria unik på rätt sätt, men tyvärr ensam om det och anammat klimattänket, Heja! Farsan som annars är van att vara ute och cykla har lyckats med en sak: För Sverige - i tiden. Kronprisensan lär vara det när gubben tackar för sig!

Avslutningsvis, det är snart nyår och en liten vädjan, som egentligen är ganska stor! Det var en hästägarinna som vädjade om att hålla smällandet till nyårsafton, kan bara instämma! Ger inte mycket för förbud, räcker att man snart inte ser röken av rökarna, men se himlen lysas upp enbart nyårsafton av fantastiska ljusspel som startar med en dov ljudknall är ett steg i rätt riktning! Joddå, vi har också djur som reagerar, behöver ingen barometer då det några timmar innan reageras på regn med åska, så jag vet. Men som övan nämnda hästägarinna, det hanterar vi. Men vädjar om att utöver naturens nycker "bara" behöva göra det på nyårsafton!

God jul!

17 December 2018  | Länk | Spridda tankar | 0 kommentar
9 september

I morgon har det gått TVÅ månader utan politiskt styre! Nja, i ärlighetens namn så kastade de rödgröna in handduken senare och dessutom så hoppas jag att politiken inte är en dagsslända utan att som ringar på vattnet ta tid innan de ebbar ut. Finns ju iofs fördelar ibland om de skulle "dö" snabbt, vid alla tokiga och egoistiska beslut.

För just egoistiskt är det. Svenska folket har sagt sitt, genom de räknade rösterna så finns det ett parti som fick fler röster än andra, hur svårt kan det bli? Jag gillar åter bättre hälfts tanke om flest röster, få 175 av platserna, kör!

Jag tror nog att det skulle innebära att fler politiker ansträngde sig och inte hängde upp sig på att få andra politiker att hålla med i någon skum allians, där maktgalna sliter sig från Big Brother/Robinson för att dra in skiten i Riksdagen! Precis så uppfattar jag det! Ska nämnas i sammanhanget att Robinson minns jag dåligt, men vet vad det då gick ut på, gav upp när pakterna slog ut det grundliga tänket med att överleva på en öde plats med vad platsen hade att erbjuda. 

Och Big Brother har jag inte sett alls, stödjer inte tv som erbjuder folk att bete sig som idioter och när lampan slocknar försöka få fart på den igen med att böla ut om än det ena efter det andra. Sorgligast är kombinationen att det lockar en del tittare, bevisar att man inte haft tillräckligt stor bur att låsa in i, samt att det får uppslag i massmedia med titlar som "BigBrother-Nisse" - talar ut om sin svåra tid. Jag finner Jokkmokks-Jockes ålderdomshemsturne mycket mer intressant! 

Jag stödjer inte heller "Jag ska också ha plats i massmedia för min mamma/pappa hade det" De (mamma/pappa) gjorde troligen något som intresserade folk, vad bidrar nästa generation med? Finns en intressant ekvation, ju fler generationer - ju sämre! Men, det finns undantag, om än få, väldigt få och när man lyssnar på dem så inser man snart att de skiljer sig markant från resten, kan tänka själv och har därför vettiga värderingar.

Jag har anledning att göra mer reflektioner om gränsöverskridande. De svenska gränserna har fått kritik för att vara näst intill obefintliga. Där ser vi vad beslut i riksdagen får för ringar på vattnet. På sextiotalet bad vi om arbetskraftsinvandring, maskinerna gick för fullt, det kom en hel del och uppskattade "inbjudan". Hur ser det ut idag? Vill inte stå vid någon maskin men ska ha! Och jag kan klandra båda parterna, menlösa politiker som varken fattade att lagar och regler gick att tolka på andra sätt och att det vimlar av sådana som vill göra det, vilka då utgör den andra parten!

Enklast är - I sverige har man hittills läst boken framifrån bak, sidorna uppifrån ned och raderna från vänster till höger! Men det finns envisa uppfattningar om att man ska läsa bakifrån fram.....

Detta gör att man hoppar över allt som leder till slutklämmen på sista sidan och ställer krav och många av oss förundras. Vad har Du bidraget med?

Kanske inte läge men någon sund i Svenska Akademin kanske skulle hålla med om att författare var ingen höjdare att vara om man bara skulle skriva sista sidan - Saligen Robban Broberg - Målet är ingentig, vägen är allt!

Kan tyvärr också tillskrivas en drös i Tokholm som tycker att de ska ta plats i förarstolen men har inte ens mandat till en cykel! Och ute och cyklar......

Om två månader har vi bytt julklappar, önskat kvittot ifall vi skulle hålla nyårslöftet om att träna varvid mindre storlek skulle passa, sett Ivanhoe, undrat var snön är, dragit på oss lite "umgåsförkylning", osv. Men har vi någon Regering? Märkligt vad tyst det är i omvärlden om Regeringslösa Svea! Å andra sidan så kanske de uppfattar det som en logisk följd i nedmonteringen av mellanmjölkens lagom land. Skulle vilja titta i spåkulan och se, med den här takten, hur det ser ut 2100? Får kanske sätta vårt hopp till robortar, med kortfattad instruktionbok på en sida........

Stackars barnbarnsbarn

När man ser på hur barn´a växer upp och står i,

kan man undra om barn´a nånsin får det som vi?

Om det finns jobb, om det finns mat

om det är drägligt där dom bor,

finns det får och kor och vatten och luft?

Kan dom sola sig gratis,

finns det blommor och blad?

Har dom fläsk och potatis,

kan dom ta sig ett bad?

Framtiden verkar dyster när man grubblar över ett glas öl

men man hoppas att barna ändå får ett glas öl.

Hadde Hasse & Tage någon spåkula?

 

8 November 2018  | Länk | Spridda tankar | 0 kommentar
...påverkar oss..

... mer än vad politiker gör. Härmed bevisat! Vi har nu levt i ett regeringslöst land i snart 2 månader (mmm, jag vet, kanske ännu längre, men på papperet!)

Hangarfartyget Svea rör sig i sakta fart genom grynorna i Östersjön, ingen styrman på deck, men det funkar ändå.

Så, det är bevisat, vi klarar utan Tokholm! Undras om de uppbär lön ändå? Ska kanske inte växla iväg, de kan ju inte göra någon större skada just nu! ;)

I natt blev det vintertid och tittar jag ut så nog är det vintertid, HÄRLIGT!

Behöver jag nämna att det var fullmåne i onsdags? Jag envisas med att väderomslag hänger i hop med fullmåne och ibland även måne i nedan, då lite marginelare. Men vid fullmåne kommer de stora omslag och tydligast är de på vinterhalvåret. När kan vi förvänta oss nästa? Det är 29,5 dagar mellan så räkna själv, men ett tips, den 22 december ....Kan innebära snö på självaste julafton ###!

Hursom, när metrologerna ska göra bokslut och skriva statistik så är ett värde en lång och varm sommar, ibland med passerande av 30-graders strecket! Detta gör att det måste vara en lång vinter, eller en kort och riktigt kall vinter! För när statistiken ska skrivas kommer det inte att skilja så många grader om en en grad, så rent mattematiskt måste det bli jäkligt kallt eller lång vinter. GOTT!

Så, politikerna i Tokholm ska kanske ägna sig åt snösvängen i stället, så gör de nytta!

"Snön faller och vi med den......"

 

28 Oktober 2018  | Länk | Månen | 0 kommentar
Lekstuga

Socialdemokraterna 28,26% 100 mandat
Moderaterna 19,84% 70 mandat
Sverigedemokraterna 17,53% 62 mandat
Centerpartiet 8,61% 31 mandat
Vänsterpartiet 8,0% 28 mandat
Kristdemokraterna 6,32% 22 mandat
Liberalerna 5,49% 20 mandat
Miljöpartiet 4,41% 16 mandat
Övriga  1,53% 0 mandat
Så ser fördelningen ut!
Inget parti kan regera ensamt.
Och det blir bara löjligt när man hör Annie Lööf tycka sig vara lämplig som statsminister, knappt 9% tror på den politik hon står för och att då föra talan för 100%  skulle innebära 91 % som hon egentligen inte står för. Trovärdig? Nej!
Ulf Kristersson måste ha missat en del mattelektioner!
Han hade behövts spm sportkommentator alla de gånger Sveriges flagga hissades på silverplats - vi vann, vi vann, vi vann.
Nedsliga förluster i Finnkampen - vi vann!
Så brist på insikt är UK's största tillgång!
Det finns liknande brister i historieboken och det har slutat på för mänskligheten mer eller mindre tragiskt!
Börjar det bli en snedlugg och klen mustasch på UK?
Framtoningen när UK häver sig upp förstärker likheten.
Huva!
Stefan Löven då?
Jag skrev före valet att det inte är en landsfader/statsminister som ber om ursäkt att han stör!
Och det blir tydligt nu också, med ca ⅓ av rösterna + V + MP så klår man alliansen i nån rödgrön röra, men tar inte till orda och ber övriga sitta ner i båten och hålla klaffen! Bedrövligt! Karismaavsaknad! Skulle inte en svetsare ha lite handlag med stålet och svinga sin klubba i bordet och klara ut vad som gäller? Nä, “ursäkta jag stör”!
Jag har tidigare efterlyst visionärer i politiken och de är inte så många, UK är enbart maktgalen och likheterna mellan Annie Lööf och en viss Järnlady är slående, maktgalen, dessutom utnämna sig som statsministerkandidat. 

I skrivandes stund är det en ny vecka som hela havet ska storma och UK letar lekkamrater, sjungandes imperiets “Du ska va president, du ska va miljonär”. Funkade iofs på andra sidan havet, där började med miljonär och sen president, men vem vet vad UK har i madrassen, räcker kanske till plattådojjor så han slipper få sträckningar nästa gång han ska redovisa för talmannen.

Och vad kostar denna cirkus oss, rent ekonomiskt? Trovärdighet ska vi kanske inte fråga efter för Sverige omtalas i de flesta sammanhang och inte är det för något gott.

Slutar det med att UK tar fan i båten med en inbjudan till SD? Sen gäller det att ro, eller som AL skulle sälja O-O-O utav baha fan! Sickett kuttersmycke! Eller lik i lasten, kanske barlast.
Ja, vad säger man? Oavsett vem man lyssnade på före valet så skulle allt bli så jäkla bra efter valet, tur de inte lovade hur långt efter…..
Hämta hem Juholt från Island och låt grabben få rota sig ett tag, nu är ju inte Mona i position att kunna sätta krokben, hon har nog med sig själv. Så finns det en som inte ber om ursäkt och framförallt, kan bli visionärande landsfader. 

Kollade på BraOdds vad oddsen stod i för UK att bli statsminister men är rädd för att de blanda ihop odds och längd, 1,62…...Stackars lille pöjk! Tror dessutom att han är för gammal för att kunna växa mer. Men storhetsvansinne och avsaknad av insikt, fulländad! 
Varför utnämner Annie Lööf sig själv? Enda namnet utan R i alliansen!
Nä, nu får Ni läsa något annat, jag ska berätta för min chef att jag ska sondera….
Anne-Lie har en bra och billigare lösning som dessutom skulle kräva annat är sandlåda från de folkvalda - flest röster = majoritet av mandat, resten fördelas.
 

14 oktober

Verkar som någon lyckats förklara för den maktgalne att han kommer till korta.........

9 Oktober 2018  | Länk | Ren politik | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mats Carlström                                             Skaffa en gratis hemsida