Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Allt i ett-gryta med kyckling, bacon och potatis




4 person(er) Ingredienser
1 st lök, gul

2 st paprikor, röda

3 st bacon, skivor

8 st potatisar, kokta, medelstora (ca 600 g)
1 st kyckling, grillad

1,5 dl vatten
1 msk olivolja

3 msk tomatpuré

1 tsk salt

1 krm svartpeppar, nymald

1 påse babyspenat, (80 g)

Tillagning
En mustig kycklinggryta smakar gott och värmer en kylig kväll.
1. Skala och grovhacka löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skär baconskivorna i bitar. Skala eller borsta potatisen och skär den i klyftor. Skär kycklingen i 8-10 bitar.
2. Fräs lök, paprika och bacon i olja ca 5 min. Tillsätt potatis och tomatpuré och fräs under omrörning ca 2 min. Tillsätt vattnet och koka ca 2 min.
3. Blanda ner kycklingbitarna och koka ca 4 min. Krydda med salt och peppar. Blanda i spenaten och servera
23 December 2010  | Meny Mat och Bak recept | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bo Ask                                             Skaffa en gratis hemsida