the boy who lived come to die.
Startsidan Blogg ALLT Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Äntligen får jag skriva igen... Huuu* :)

Hejjjsiii!!!!!!!!!

Ni ska veta vad jag har längtat till idag!!! Äntligen får jag skriva igen (jaja visst märkts det som jag INTE FÅR det:)) men det är pågrund av frågorna jag ställt som jag vill ha svar på. I lördags var det 3 eller 4 som hade svarat så då tänkte jag att jag kunde ha det till onsdag.... Men resultaten blev iaf:

(Siffran står för antal ja)

Byta bakrunds bild     7/7

Ta bort videoklipp från menyn    0/7

Ta bort något annat ämne från menyn    0/7 

Men jag har bestämmt mig vad jag ska göra. jag ska ta bort videoklipp och byta bakrundsbild. Men vilken bild ska jag byta till? Jag har 2 förslag iaf.... KOm gärna med egna. För jag vill ha tips!!!

1. En fäärg. Bara en "blank" bild med en färg. Om du vill den så skriv vilken färg jag ska ta med.

2. En Bild som jag tagit på en nyckelpiga. Jaja men jag visar den bilden nästa vecka(har den hos pappa och är hos mamma:))

3. Annat förslag.

Jaja..... Men nu har jag tjatat färdigt om det (pust:)) Men nu är ju det tråkiga att NU kommer det som jag gjort....... så nu kanske ni inte orkar läsa det här med.... Men om ni orkar, vill eller vill veta vad jag gjort så läs det här...

Men här är veckan i korthet iaf:

Onsdag: Jag får ont i magen, går hem från Williams klassfest för illamående.

Torsdag:Magont, går på Mollys klassfest men ångrar det eftersom att det var mycket magont där med.

Fredag:Åker hem från skolan vid 9 tiden för tt jag mår illa och har magont. Spyr när jag kommer hem.

Lördag:Ska till Västervik på en grej med Martin Stenmarck. Känner mig pigg så hänger med. Spelningen slutar vid 4, jag får magont och är illamående runt 4 med. Efter det åker vi till mcdonalds och ska äta. Är inte sugen så tar bara vatten. Illamående börjar på mcdonalds och jag spyr, 2 gånger.

Söndag: Magont, spyr på kvällen...

Måndag: Åker till doktorn. Han säger att det kan vara en maginfektion.

Tisdag : Tar det lungt. Magontet lugnar sig.

Onsdag:Idag. Inte så jätte ont utan bara lite på morronen. (hittills:)) Och vi(mamma) bakar blåbärspaj...MUMS!!!

Okej.... Förlåt det kanske är lite äckligt....:D

Hejdå!!!

Okej man kanske skule haft lite bilder..... Men inga passa....

26 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 2 kommentarer
Hejsi kom på en grej:P

Heeej.... Kom på lite grejer om noggen. Svara gärna vad ni tycker!! Eller SVARA på dem:D Kommer nog gå efter dem grejerna....

Byta bakrundsbild?    

 Ja                   Nej

Ta bort videoklipp uppe i menyn?

 Ja                    Nej

Ska jag ta bort nån grej i menyn?

 Ja(vad?)          Nej

.........................................................................................

En grej är "klar" för mig iaf.... Jag ska lägga ut mkt mer bilder.......

Tjingeling!!!!!!

16 Maj 2010  | Länk | Lite Frågor | 13 kommentarer
Avundsjuk.....

Hej!!!!!!!!

Nu har jag börjat längta till Rhodos igen... De e för att Soffan e där..... Det e nog jätteskönt där nu.. Men idag ska jag iaf inte göra någonting. Men har tänkt på en grej.... Här på nogg känns det ibland som att man får nya vänner... Fast på internet. Jag har ju en hel del noggvänner(ni som märkt det:)) Men endå så känns det som att jag har två eller tre "bättre" vänner. Men det känns liksom jätte konstigt... Det känns verkligen att man känner vissa här... Men endå inte. Nu vet jag själv att det finns vissa som låtsas att man är 11 år men kanske egentligen är 47.... Mmm men vissa här känns iaf som rediga vänner. Jajja men nu orkar jag inte skriva mer så vi ses nån annan gång....

16 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 1 kommentar
BADAT TUNNA!!!!!!!!!!

Hejsan alihopa<3333

Idag har jag badat tunna..... Det var 40 grader i vattnet men jätte skönt!!! Vi badade en timme eller nåt sånt.... Vi var fyra stycken: jaa, Hilda, Erica och Julia. Och i tunnan så körde vi att man skulle göra olika "uppgifter" typ som sanning lr konka men bara konka:) Och då hade vi olika grejer vi gjorde och nåra av grejerna var....

Jag skulle klättra på en gärsgård i kanske 25 meter. Och om jag ramlade ner fick jag springa ett varv runt huset. Jag gick bara några meter... Så jag fick göra 8 volter på studsmattan óch om jag misslyckades fick jag springa ett varv runt huset.  Jag misslyckades det en gång. Och jag gjorde allt BARFOTA!

Hilda skulle göra 10 kullerbytor på studsmattan och springa runt huset två gånger.

Erica skulle gå enomed(eller hur det stavas) gärsgården men inte lika långt och sen springa runt huset en gång.

Julia(som fick värst) skulle först göra 5 volter och om hon misslyckades skulle hon springa 5 varv runt studsmattan. Hon misslyckades inte en enda gång så hon fick springa 2 varv runt huset och sen göra volt,handvolt och 5 varv runt studsmattan.

Plus 2 gånger per person med nåt annat

Och allt det gjorde vi med bara badkläder och hoppade i tunnan efter att vi gjort det. AJ vad det sved i tårna efter gångerna!!!!

13 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 1 kommentar
LEDIGT!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!

Äntligen har vi ledigt !!!!!

Skönt!!!!

Och ha en fortsatt bra kväll:)

♥Kram♥

12 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 0 kommentar
UNdrar.....??

UNdrar hur många inlägg jag egentligen gjort???????

Hmmmmm Det boorde jag ta reda på............ Och det ska jag göra också!!! Undra hur många man egentligen gjort??? Vet ni hur många ni gjort?? Och hur länge har ni varit på nogg?? HUr många gästboksinlägg haar ni??

Okej men om ni vill kan ni svara på dem här frågorna:

1. Hur många blogginlägg har ni gjort?

2. Hur länge har ni varit på nogg?

3. Hur många gästboksinlägg har ni??

Svara gärna...............................................................

Hejdå

9 Maj 2010  | Länk | Hos pappa | 1 kommentar
TILL RÅSEBÄCK IMORRN!!!!!!!!!

Hej

Ska till min förra skolan imorrn .... KUL!!!! Å så får jag sovmorron me... Vanligt vis åker ja vi tjugo i åtta för skolan börjar 8 å så.... Men nu så behäver jag typ bara åka lite innan åtta för skolan börjar vid 8.10.... Å så är de närmare dit härifrån..... Men nu ska jag ta och läsa lite harry potter så bye....

5 Maj 2010  | Länk | Hos pappa | 0 kommentar
Bokklubb och Harry potter

Hej hur mår ni??? Mmm men idag har vi haft "möte" på bibblan med sofia som ska hjälpa oss med den(man bör läst förra inlägget om man sa "fatta") och hon tyckte att det va en bra idè och vi skulle göra lappar nästa tisdag. Men sen så gjorde vi en liten film där vi improviserade hela tidan.... Det var jätte kuul!!  Men nu sitter jag iaf och tittar på sonnys chans som jag med tycker är superduperbra....

 

SEN ÄR DET INGE MER ATT SÄA...SKA TA OCH TITTA PÅ LITE H2O NU...

bYE...

 

4 Maj 2010  | Länk | Hos pappa | 3 kommentarer
Bokklubb!!!!!!

Hej!

Idag så har jag gått i skolan som vanligt,va på bibblan efter skolan ,ätit 2 mackor och ska till pappa sen..... Idag kom vi på att vi kunde starta en bokklubb... Men här är hela den berättelsen:

Personer som är med(roller):

Jag (clara)

Erica

Julia

Hilda

Biblotikarien

Sofia (också bilblotikarie)

Det började det hela igår. Julia och Erica kom på idèn att starta en bokklubb. De gjorde lappar till recentioner,där man kunde skriva i vilken bok man läst och en lapp där det stod om man ville låna av någon kompis. Och så kom de fram till mig idag och frågade om jag ville vamed i den och jag sa såklart ja. De berättade allting och frågade om jag ville hänga med till biblioteket och det ville jag och så frågade dem mig om vi skulle va alla 3 imorron. Sen innan vi hade slutat skolan så kom vi på att vi kunde va på bibblan och personer i andra klasser kunde va med och att vi kanske kunde sätta upp lappar om det där. Vi slutade sen skolan och gick upp till bibblan då Hilda förljde med, det var bara jag ,Julia och Eriva som hittills är med i bokklubben och Hilda kanske kunde vara med. Vi alla 3 vet att hilda inte gillar att läsa så mycket så vi visste inte om det var hennes grej att vara med i bokklubben. Men hon hängde med eftersom att Hilda och Julia går på fiol tillsammans på Måndagar. Vi kommer upp till bibblan , jag och Erica sätter oss vid ett bord och Julia och Hilda står och söker efter böcker. Efter en stund har Hilda hittat en bok och går och frågar mig och Erica som sitter och fyller i papper vad vi gör. Vi berättar lite fort om bokklubben och hon säger snabbt att hon vill vara med. Jag visar henne "reglerna" och det står flera grejer på det. Erica säger vad det står på en rad,det står: Man ska läsa ut en "tunn"(typ lika tjock som en lassemaja bok) bok på ca 2 veckor. Då säger hon att hon inte kommer hinna och vilja läsa böcker på så kort tid(som vi inte tycker är särsilt kort) så hon säger nej. Julia säger till henne att hon kan ju bestämma sig efter hon läst ut boken hon lånat. Hilda och Julia måste gå eftersom att fiolen börjar. Jag och Erica sitter kvar,pratar och söker efter lite böcker. Vi söker på roliga grejer och Erica söker på Få ihop pengar en gång. Det visades inget resultat så hon gick och frågade Biblotikarien om hon kunde hitta nån bok åt henne för det kanske skulle va kul att läsa. Hon säger till Erica att det kan bli väldigt svårt att hitta nån bok om det men säger at thon kan prova Artikelsök. De går in i ett rum med en dator och söker för fullt. Biblotikarien frågar om pengarna ska gå till en klassresa men Erica svarar att vi bara sökte lite... Sen börjar hon berätta om bokklubben och bilblotikarien tycker det är en bra idè! Hon säger att det okej att vi är här och har det,vi får sätta upp lappar här och så kan Sofia en annan bibliotikarie hjälpa oss att "organisera" det. Ja sen bestämmde vi att vi skulle va imorron och åkte iväg.

DEtta är en sann berättelse:D Jaa men så startade vi vår bokklubb.

Jaa men glöm inte att vara med på fototävlingen den 24 april.

Hejdå!!

3 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 1 kommentar
Orienteringstävling i Anneberg

Tja:D

Idag har jag vatt på ok tävling i Anneberg. 9:a av 14 personer så ganska bra gick det ju , och så är det bara andra gången jag springer D12 i en "stor" tävling. Meen idag har jag inte gjort så mycket mer än de... Men får fotsätta att lägga ut grejer om fototävlingen. Hittills är det bara 1 som viljat vara med!!!! Så till alla noggvänner och alla andra: snälla va med i den!!!! Det skulle va jättekul!!! Men här kommer reglerna(och glöm inte att det är på inlägget den 24 april du ska kommentera) :

Man ska göra eller ta då kan man använda lite fotoredigeringsprogram till det,här är några tips på sidor om "f-r-p" : Picnik.com och blingee.com.

Sen kommer man att kunna rösta på vilken bild man tycker är bäst,i nåt blogginlägg eller nåt sånt. Och för att kunna va med med en bild så kan du publicera den på din nogg. Eller så kan du mejla den till mig,Tryck här om du vill skicka den:). Och kommentera om du vill vara med. Bilden kommer att visas här på noggen ett tag. Och alla bilder kan man rösta på!! Så det är inte ett speciellt antal man kan rösta på. Och detta genomförs med minst 4 bilder.

Jaha det var det ... Kramiz Bananiz

2 Maj 2010  | Länk | Hos Mamma | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & c                                              Skaffa en gratis hemsida