Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Omringa dig själv med positiv energi

För mig har det alltid varit extremt viktigt att sålla bort sådant i livet som bidrar till negativ energi. Vare sig det är människor, situationer, händelser etc. Jag tar heller avstånd från saker eller från människor som inte bidrar till positivitet.

Mitt ex sa en gång till mig för 10 år sedan när vi endast var 15 år att "om dina vänner inte bidrar med något positivt i ditt liv, varför ska du då vara deras vän?". Och den meningen satte sina spår i min hjärna och hans ord ekar än idag kvar i huvudet på mig. För det är så sant och så viktigt! Den meningen har fått mig att lämna vänskaper som gett mig dålig energi genom årens gång.

Nu är jag här igen. Jag känner att jag har kommit till en punkt då det är dags att backa. Många steg. Jag behöver tänka på mig själv och fokusera på mig. Jag behöver inte dålig attityd och negativitet. Jag behöver inte stöd från just en person som ändå ger mig mer dåligt än bra just nu. Jag klarar mig fan bra själv. Och jag känner mig så mycket lättare inombords! Det jag ville komma fram till är egentligen bara att vi är många som oftast är för snälla mot andra och skiter i oss själva. Det är dags att tänka mer på sig själv och ens egna välmående. Jag tänker börja prioritera mig själv mer igen samt mina kloka vänner som jag har där ute<3.

4 Juni 2020  | Länk | My life. | 0 kommentar
Todays thought.

"Maybe we´ll meet again,

when we are slightly older and our minds less hectic,

and I´ll be right for you and you´ll be right for me.

But right now, I am chaos yo your thoughts and you are poison to my heart."

26 Maj 2020  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
I miss u like hell

Varje gång du försvinner är det som om en del av mig dör. Det gör så ont. Det gör lika ont varje gång. Och varje gång står jag där, ensam med kramper i bröstet och hjärtat nere vid knäna. Varje gång undrar jag vad jag gjort för att förtjäna denna smärta. Varje gång undrar jag när jag ska få vara lycklig. Jag har alltid vetat att du är pusselbiten som saknas i mitt liv. Och när det är vi, då är pusslet helt. Men när du försvinner, river du ut den biten samtidigt som du tar med dig några andra bitar. Kvar lämnas jag med ett krossat hjärta.

Vem fan är jag. Vem är jag ens numera? En liten, skadad och osäker tjej. Jag borde leva mitt bästa liv till fullo och ta vara på världen. Men det är så svårt när du är min värld. Utan dig går jag under. Utan dig har vardagen inte samma mening. Fyfan. Jag trodde aldrig att så många tårar kunde fällas under samma dygn. Jag är än en gång förstörd. Krossad. Olycklig.

4 Maj 2020  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Sunday

Söndag idag och jag hade min första riktiga "sommardag". Det är något speciellt med att ligga nyduschad, insmörjd i min sommarbodylotion och känna att kinderna är rosiga och lite brända efter några timmar i solen. Det där är jag just nu.

Jag började dagen i rimlig tid och åkte bort till solariet eftersom jag solat lite smått under vintern. Låter ju idiotiskt att sola solarium när man faktiskt kan börja sitta ute i solen men jag hade ärligt inte tänkt på att det är riktigt varmt ute i solen nu. När jag kom hem hade jag såpass tråkigt att jag tänkte att vafan, jag går ut o sätter mig i solen lite så där satt jag i drygt två timmar och wow vad mycket färg jag fått. Så nice. Just nu känns det som om det soliga vädret som vi blivit bortskämda med är det enda positiva för tillfället. Eller, jag har faktiskt en sak till som är positivt i mitt liv. Imorgon börjar jag jobba igen efter en månads uppehåll. Kommer förhoppningsvis börja jobba lite smått nu igen vilket jag längtat efter. Skönt att få lite rutiner igen och att känna att man gör något vettigt om dagarna.

Så det var väl det. Nu ligger jag i sängen, klockan är 21 och fåglarna kvittrar där ute. Känns nästan som sommar även om vi inte är där riktigt än. Jag älskar den här årstiden, det är verkligen min favoritårstid. Kram
 

19 April 2020  | Länk | My life. | 0 kommentar
00:29

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig.

Jag har älskat dig sedan den första kvällen i december 2017. Om du bara visste det. Om du bara visste att jag hade gett dig hela världen och lite till. Att jag alltid hade haft din rygg. Att jag alltid hade stöttat dig och skyddat dig. Jag hade blivit en bättre människa för dig. För dig hade jag gjort precis allt.

Hela min kropp, min själ och mitt sinne skriker efter dig. Hjärtat värker. Varför kan jag inte få bli älskad tillbaka av dig lika mycket som jag älskar dig? Varför kan inte du välja mig, så som jag hade valt dig hundra gånger om? Det gör lika ont varje gång jag tänker tanken. Det gör lika ont varje gång jag ser dig och vet att vi inte längre kommer röra varandra så som vi alltid rört varandra innan.

Dina blickar gör mig knäsvag. Ditt leende får mitt hjärta att smälta. Dina ord gör mig pirrig och ditt skratt gör mig glad. Och dina berörningar på min kropp, dina händer på mig, känns som om de stannar kvar för alltid. Jag kommer nog aldrig bli hel igen på riktigt. Jag kanske läker, men att bli hel känns omöjligt. För jag är ju bara hel med dig. Den plats du har i mitt hjärta kommer aldrig kunna fyllas ut av någon annan. Kanske till stor del, men aldrig helt och hållet. Du kommer alltid finnas kvar där, som ett litet skrapsår som aldrig riktigt läker och som kommer påminna mig om dig föralltid.

Dem säger att tiden läker alla sår. Jag sa också det förut. Men det här såret är så djupt, så skadat, att inte ens tid kan hjälpa till. Det är min bittra sanning. Jag försöker spela cool som om allting är bra, men innerst inne är det raka motsatsen. Innerst inne pågår ständigt ett krig, en längtan och en önskan om att få vara din. Allt för gäves. För så kommer det förmodligen aldrig att bli.

16 April 2020  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida