Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Kemi

Att ha kemi med någon. En sån där riktigt, stark kemi med en dragningskraft så stark att den inte går att motstå. Ögon som talar. Blickar som inte släpper taget. Kroppar som slingrar sig kring varandra, som aldrig vill släppa taget om famnen. En känsla inombords som bara skriker efter mer. Kyssarna. Dem går inte att beskriva, eftersom ingenting i världen går att jämföras vid. Som fyverkerier i hela kroppen. Läppar som är som skapta för varandra. Tungar som dansar i åttor utan att krocka en enda gång, för kemin finns ju där. Och det säger allt. Beröringar som känns i hela kroppen och som man aldrig vill ska ta slut. Kroppstyngden mot varandra, som två magneter som äntligen rörs vid och sedan sitter fast. En känsla av självklarhet, en självklarhet att just ni två ska ligga tätt ihop hela natten. Ingenting annat spelar någon roll. Det är så naturligt när det är just ni två. Världen runt omkring står stilla.

Det där är kemi med en annan människa. Och den kemin, den dragningskraften som finns mellan er, finns där från dag 1 och i en oändlighet. Tiderna förändras, livet fortsätter. Men kemin, den består.
 

16 Oktober 2019  | Länk | Livet enligt mig | 1 kommentar
.

Din stora famn gör mig trygg. Dina blickar gör mig pirrig. Ditt leende gör mig varm. Din doft som stannar kvar på mina kuddar i flera dagar gör mig lugn. Du är det finaste jag vet och jag vill inte vara utan dig, någonsin.

9 Oktober 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
,

Tankarna går på högvarv i huvudet.

Är det jag som är blind? Är jag för naiv? Vill jag så gärna tro att saker och ting ska hända att jag förvirrar mig själv istället för att se verkligheten?
Jag blir så trött på det här. Utmattad. Besviken. Jag har alltid varit så säker på att något speciellt finns där. I snart två år. Men gång på gång blir jag besviken och förvirrad. Har jag haft helt fel? Ska det verkligen gå så långt att man börjar tvivla på sin egen magkänsla?

Ena dagen bekräftas det jag alltid trott för att andra dagen raseras helt. Jag förstår inte. Hur är det ens möjligt att en person kan göra en så dum, så liten och så tankspridd.

Jag saknar allt. Allt det bra, allt det fina. Det som fick mig att må som bäst. Men det är längesen nu. För längesen. Och alltid har jag levt på att det ska bli som förr, alltid har jag varit säker på att någon gång kommer det att ske. Men helt ärligt så är jag rädd för att jag haft fel. Saker och ting blir nog aldrig som förr. Jag hade bara velat veta, jag hade bara velat tala klarspråk. Är detta helgen då jag får mina svar? Är detta helgen då du hör min inre röst, då universums krafter drar oss till varandra för att reda ut allt? Snälla, låt mig få veta. Snälla ge mig ro.
 

6 September 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Välkommen höst

Hej på er och hej höst! Som jag längtat, jag älskar ju hösten.

Jag avrundade sommaren med hårt arbete då jag körde heltid de tre sista veckorna av augusti. Har verkligen jobbat mycket och det har känts bra, motiverar mig att jobba för att kunna resa i vinter. Mitt jobb är så roligt, eller nej det är det inte. Men mina dagar tillsammans med mina kollegor är så jävla roliga.

Den här veckan har jag återgått till deltid igen då min nya skola börjat. Ja ni hörde rätt. Trots min kandidatexamen jag tog i juni så är jag ännu inte helt klar. Det blir nog en eller två terminen till med plugg innan jag tackar för mig. Det kändes förjävligt att börja gå i pluggtankar igen häromdagen, ni vet när allvaret med deadlines och annat börjar? Ångestframkallande... Men efter att ha tagit tummen ur röven och gjort terminens första uppgift idag så kändes allt bättre. Jag är ju faktiskt rätt grym på att plugga om jag får säga det själv. Denna termin läser jag psykologi vilket jag tycker är så intressant så jag hoppas på ett bra läsår...

Imorgon ska jag jobba igen och sedan är det ännu en helg. Tankarna svävar, känslorna finns där fast med ett lock över, väntan, önskan, undran... Det beskriver mitt huvud just nu. Puss
 

5 September 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
Vilken sommar det blev

Klockan är strax efter 21 och denna söndag har varit lång och grå. Efter en spontan utgång igår har man inte varit den piggaste och bakisångesten har varit mer eller mindre konstant. Men kul hade vi iallafall.

Semestern är slut. Imorgon börjar jobbet igen och fan vad jag inte längtar. Jag som annars älskar att gå till jobbet har haft ren och skär ångest över det. För denna sommaren blev så mycket bättre än vad jag hade vågat önska.

Så mycket fina minnen jag skapat och så bra jag har mått. Har inte mått så bra på över ett år. Början av sommaren var lugn. Jag var hemma mycket, jobbade mycket och fann ett lugn inombords som jag verkligen behövde. Jag gjorde inte så mycket alls faktiskt men jag mådde verkligen bra. En bit in på semestern åkte jag och bästis till min syrras pojkvän på västkusten och där blev vi kvar i hela 5 dagar. Dessa dagar är några av sommarens höjdpunkter för vi levde verkligen i en sommaridyll som jag aldrig tidigare gjort. Värmen levererade 28 grader varje dag så all tid spenderades vid havet och varje eftermiddag åkte vi ut med båten och jetskis där vi badade, grillade, lyssnade på musik och drack i solnedgången. Blir varm i kroppen när jag tänker på dessa underbara dagar. Sista kvällen där blev en spontan utgång och det kan ha varit en av de roligaste och sjukaste kvällarna någonsin! Vi hade så jävla kul.

Sen var det dags för Gbg igen men bara för två dagar. Sedan åkte jag och bästis till franska rivieran för 10 dagars lyxsemester. ÅHH! Världens bästa resa. Vi spenderade första tiden i Cannes där vi aldrig varit tidigare men vi ÄLSKADE DET. Resten av tiden bodde vi i Nice. Vackra underbara rivieran. Dit vill jag aldrig sluta åka. Vi hade en sån perfekt resa men slappdagar på stranden, drinkar på kvällen på någon rooftop, mysiga middagar, roadtrip till en bergskälla och så en jävla utgång på det med, haha. Vi har skrattat som bara den och haft riktig kvalitetstid<3 Jag känner mig så lyckligt lottad över mina vänner jag har i mitt liv!

Kom alltså hem från Frankrike i förrgår kväll. Lite segt att nästan slängas från rivieran till jobbet, hade varit skönt med några dagar för att landa men men. Jag vågade inte ha några förväntningar på denna sommaren, men att den skulle bli såhär underbara hade jag aldrig trott. Jag har känt mig lycklig varje dag. Jag har varit så spontan och bara levt livet och aldrig velat att sommaren ska ta slut.

Igår blev det som sagt en spontan utgång med min bästis och kollega och det fick avsluta denna sommar. Nu känner jag mig nöjd och klar och vill faktiskt ha höst igen. Jag älskar ju hösten och rutiner. Så som jag festat loss denna sommar är inget jag egentligen vill fortsätta med utan nu vill jag återgå till att vara alkoholfri igen för alkohol ger mig bara ångest.

Hoppas ni haft en lika fin sommar som mig. PUSS

11 Augusti 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida