Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
5
6
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


The eyes chico, they never lie.


12 December 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
En riktig skitdag

Tisdagar har sedan länge varit den dag på hela veckan som jag hatar mest, är verkligen som tröttast då. När klockan ringde vid 05.15 imorse kände jag bara fuck. Idag orkar jag inte vakna...

Men hade ju inget val. Tog mig till jobbet i stress som vanligt och när jag kom dit så kände jag bara hur ögonen brände av trötthet. Alltså, sov ändå bra och mer än vanligt, men ändå vart jag så trött. Hade sån konstig känsla inombords redan från dagens start. Kroppen kändes pigg men ögonen rann av trötthet. Och så kände jag någon slags känsla av tomhet, ensamhet och nedstämdhet. Tror tre stycken av mina kollegor påpekade det också, fick frågan "vad är det med dig idag då" "är du arg?" flera gånger och humöret blev bara värre och värre ju mer timmarna gick. Hade en riktig dip idag insåg jag sen. Kände mig nära till gråt flera gånger och kände bara hopplöshet. Ja, jag kände mig helt enkelt jävligt ledsen. Och jag hatar att jag fortfarande får dessa dippar fastän tiden bara går och går. När jag äntligen slutade och satte mig i bilen kom tårarna och jag kände mig som en idiot som körde hem gråtandes.. För vad? Egentligen inte för något särskilt.. Men innerst inne vet jag nog varför. Riktig skitdag iallafall och behövde bara få ut det här med. Ibland är det okej att må dåligt och bara gråta av sig, försöker intala mig det men har svårt för att hantera alla dessa känslor inom mig som jag haft det senaste året. Ja, detta året alltså.. Brukar ju summera året i slutet av december varje år men tänkte väl börja redan nu i dagarna faktiskt. Det känns extra viktigt att få ner alla mina tankar kring detta året då det varit det värsta året någonsin.. Samtidigt som det haft sina allra bästa stunder och varit så lärorikt. Det är så sjukt mycket känslor kring det jag gått igenom iår så får väl börja snart om jag ska hinna bli klar..

Jaja. Nu ska jag mysa och sedan sova. Hade ni en bra helg förresten? Jag måste bara nämna att jag var ju på julbord med jobbet i lördags som slutade i en jävla utgång men hade riktigt riktigt roligt faktiskt och mitt i allt mörker så finns det då och då små stunder som kan göra hela min dag, hela min vecka.. Puss

11 December 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
Friday, december 7th

Hej på er!

Efter det deppiga inlägget inatt somnade jag på en gång, helt slut. Vaknade inte en enda gång förrän halv 12 idag (!) damn. Längesen jag sov så länge nonstop utan att vakna alls. Så det var behövligt I guess.

Har varit helt ledig från jobb och skola idag vilket har varit helt underbart. Började dagen med att åka och sola 10 minuter, känner mig alltid så fresh efter det. Därefter åkte jag förbi en vän som bort i närheten. Slängde mig på hennes soffa och vi satte på en film. Det var så skönt o ligga där kl 1 på dagen medan man vet att alla andra jobbar, och utanför är det kallt o grått. Vardagslyx kallar jag det.

Efter filmen rörde jag mig hemåt, tog en lång varm dusch och sedan satte jag i gång med rummet. Fyfan det har varit så stökigt fööör länge nu och jag har haft noll lust att ordna det. Men idag bäddade jag rent samt städade undan en del (inte allt...) men nu ser det mycket bättre ut iallafall. Jag får panik när jag ska festa och kommer hem full samt vaknar upp bakis i ett stökigt rum, man mår liksom ännu mer sämre hehe. Ska dock inte dricka ikväll utan ska bara ta det lugnt nu ett tag, laga tacos och sedan träffa bästis ett tag efter hennes jobb.

Imorgon däremot blir det full fart. Först ska jag jobba övertid under dagen och på kvällen blir det julbord med jobbet! Det ska faktiskt bli roligt och jag är så taggad på att få fixa mig i ordning lite mer. Nej nu ska jag avrunda här. Pusspuss

7 December 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
So tired of tears

00:32

Ikväll var en jobbigt kväll mot slutet. Det brast lite inom mig, kanske har jag varit stark för länge, när jag egentligen bara varit så svag innerst inne.

Vissa dagar är så mycket enklare och jag känner mig som den starkaste människan i världen. Inget eller ingen kan rubba mig, precis så känns det.
Aldrig tidigare har min självkänsla sviktat så mycket som det här året.

En sak jag älskar att göra när jag är påväg hem om kvällarna är att när jag parkerat bilen, så stänger jag av den och låter musiken spela ett tag till medans jag sitter kvar och bara lyssnar och tänker. Bilen är verkligen min fristad och har räddat mig otroligt många gånger när jag mått dåligt. Ibland sitter jag där när jag har bra dagar och lyssnar på sköna vibes men det är framför allt dem här kvällarna, som ikväll, då varenda ord i någon sorglig låt träffar en. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.

Jag grät för att jag saknar dig. Jag grät för att jag vill ha dig. Jag grät för att jag önskar med hela mitt hjärta att du nånstans vill ha mig med. Jag grät för att precis sådär, har jag suttit och gråtit över dig flera gånger det här året. Och det känns så orättvist. För du däremot kanske skiter fullständigt i mig. Hur ska jag veta?

Det har gått 4 månader av denna olyckliga kärlek. Till & från har jag känt mig stark och obrydd. Men mestadels har jag bara känt ångest och nedstämdhet. När fan ska jag bli fri från dig? När ska du sluta sitta där som ett skavsår på min näthinna och ett skavsår i mitt hjärta. Hur ska jag någonsin komma över Dig? Det känns så jävla hopplöst och omöjligt. För jag trodde att vid denna tidpunkt skulle allting kännas mycket lättare. Men sanningen är den att det till och med känns svårare nu än för två månader sedan. Snälla Gud, ge mig något klartecken,  vägled mig på rätt spår i livet igen för utan honom är jag inte hel. Jag är vilsen och ledsen. Visa mig vägen bort från honom, eller vägen till honom.

För jag är så trött på att vara trött.
 

7 December 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Trust the vibe.

I ett mörker av undran och tveksamhet finns det bara en sak som hjälper oss framåt. Magkänslan. Följ den, alltid.

Det finns inget som jag litar på så mycket som min egen magkänsla. Den har så många gånger i livet gett mig svar långt i förväg innan saker och ting ens skett.

Ju mer saker jag går igenom i livet så märker jag att jag allt mer och mer börjar leva mitt liv på ett något mer "spirituellt" plan, dock aldrig något överdrivet. Men jag tycker det är otroligt viktigt det här med just magkänslan, atmosfären och olika vibes som vi känner.

Jag vet när jag känner bra eller dåliga vibes. Det går inte att lura mig där. Därför är det för mig så viktigt att alltid lita på det jag känner. För jag känner aldrig i onödan. Jag är inte den mest känslosamma.

Men när jag väl känner, ja då känner jag verkligen.

Och jag känner dig.
 

4 December 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida