Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
18
20
21
22
24
25
26
27
28
<<
Februari (2019)
>>


Weekend

Herreguuuuud vad trött jag är idag. Inte konstigt kanske när var vaken så länge igår men men. Hatar att vara helt slut på en lördag liksom.

Men har ändå tagit mig i kragen och tagit en lång dusch med inpackning och allt. Jag älskar min narande hårvård och har svårt att se att jag skulle byta. Har gått över helt till Kevin Murphys produkter och dom är guuuuuld. Har lite olika produkter från de olika serierna och älskar alla, för en gångs skull har jag hittat produkter som håller vad de lovar. Jag gjorde faktiskt en ny beställning precis med två nya produkter som ska bli spännande att testa.

Denna helgen blir väldigt lugn. Men det är skönt. Ska dock försöka pigga upp mig lite genom att sminka mig, det brukar hjälpa faktiskt. Sen ska jag hänga med en tjejkompis bara, vad vi gör återstår att se. Puss och trevlig helg!

23 Februari 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
So far so good

Förra året var ett tufft år för mig och jag var livrädd för att dra med mig allt mörker in i 2019 och fortsätta samma spår. Att börja ett helt nytt fräscht år med negativa tankar och hjärnspöken var det sista jag ville. Jag kände att 2019 är året som jag måste bygga upp mig själv igen. Jag måste gå vidare för att bli hel igen. Jag kände också att jag måste sluta vara den där fega tjejen som jag blev - och istället samla modet och bara göra det jag känner för.

Hittills har årets första månader varit bra. Jag har mått bättre än på länge och oväntade, positiva saker har kommit till mig. Jag har dock blivit ärrad och är numera rädd för att uppskatta bra saker då jag är rädd för att bli besviken i slutändan, men jag jobbar på det. Jag jobbar också på att börja våga ta risker igen, att våga chansa. För jag har alltid tänkt att man måste våga satsa allt, chansa och framför allt våga, innan man ger upp helt. För tänk om man ångrar sig annars? I söndags vågade jag göra något jag aldrig hade gjort för två månader sedan. Och titta så bra det gick (!). Jag känner mig motiverad och glad, och taggad på framtiden.

19 Februari 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Faith

Är det något jag tror starkt på så är det ödet. Jag tror att vi alla människor har ett livsöde som redan är skrivet. Allt finns där redan. Och genom livets alla prövningar och händelser tar vi oss hela tiden framåt mot det som ödet bestämt åt oss. Ödet hjälper oss på gott och ont. Vi behöver ibland uppleva smärta och tråkigheter för att ta oss vidare, för att utveckla oss och för att förbereda oss på det som komma skall. Jag tror på ödet eftersom jag flera gånger i mitt liv känt att vissa saker och ting som hänt, har hänt för att hjälpa mig oavsett om det varit positiva eller negativa saker. Jag träffade till exempel en soulmate för några år sedan när allting var upp och ned i min värld. Jag trodde att han var mannen i mitt liv men med åren insåg jag att han bara var min hjälte som ödet sänt till mig för att göra saker och ting klart för mig där och då. Just nu är jag i en pågående process där jag än en gång känner att ödet hjälper mig. I relation till bilden ovan så är det så jag känner nu, och det är det mottot jag försöker leva efter varje dag. Istället för att sitta och gråta idag över något, så försöker jag att tänka att det där jag vill ha kommer komma till mig - om det är menat. Det krävs bara att jag ska vara rätt i tiden.

 

13 Februari 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Soliga måndag

Hej!

Wow vilken bra måndag och perfekt start på veckan. Jag har ingen skola denna veckan men däremot en hemtenta som ska vara klar på fredag så hade satt upp idag som pluggdag. Så idag ställde jag klockan på 9 imorse och gick upp direkt, tog bilen till solariet och solade en sväng och sedan åkte jag hem till min kära pluggkompis där vi satt och pluggade några timmar och pratade om allt möjligt. Fick skrivit 4 sidor vilket är super duper  bra för nu är det inte så mycket kvar! Älskar när man har pluggflow verkligen. Och sen ska vi inte prata om hur mycket lite sol på himlen kan göra nu på vintern, blir såå glad av det. Efter plugget åkte jag hem till min vän som bor i närheten och vi satt ute i solen en stund och snackade, skrattade och rökte några cigg. Livet! Känner mig så fylld med energi och det är så kul när man känner så. Ska chilla med min barndomsvän lite senare och ikväll vara med ännu en vän. Perfekt måndag! Imorgon blir det jobb och det är alltid kul. Puss!

11 Februari 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
I would always choose you

Visst är det sjukt att någon klev in i ditt liv och tog sådan stor plats. Någon som blev omöjlig att glömma. Jag undrar vad du gör just nu, vad du tänker på. Jag saknar dig

3 Februari 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida