Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2018)
>>


Sunday

Soliga söndag. Den senaste tiden har jag verkligen försökt prioritera sömn på ett sätt som jag nog aldrig tidigare gjort i mitt liv. Vanligtvis kan klockan stå ställd på 05:15 och jag har liksom inte brytt mig om det utan ändå legat vaken till 01 om inte senare. Nu försöker jag komma i säng vid 23 och för mig är det ett stort framsteg, eftersom jag annars inte ens brukar vara hemma vid den tiden.

Hur som helst, det här med att lägga sig tidigt och sova mer resulterar dock i en trötthet från en annan dimension typ. Jag orkar inte ens vara vaken på dagarna? Har liksom behövt ta en nap varje eftermiddag för att ens orka hålla ögonen öppna. Är det ens värt det, eftersom tidigare har jag inte ens behövt det och då har jag sovit way too lite.. Men just nu står mitt liv väldigt stilla så har ändå inget bättre för mig sorgligt nog. Jag kan typ inte beskriva hur glad och tacksam jag är som kommer åka till USA om en vecka. Ifall jag inte hade haft den resan att se framemot vet jag inte hur jag hade klarat mig den senaste tiden. Jag längtar verkligen att få uppleva Los Angeles och jag längtar ännu mer efter att få träffa min syster.

Som sagt livet står lite stilla just nu och jag gör inget annat än att sova, gå i skolan och jobba. Men ja, om en vecka åker jag! Sååå taggad.

7 Oktober 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
När fan ska det få ett slut?

Och så var vi här igen. Upp & ned, upp & ned.

Jag har ju den senaste tiden mått oväntat bra *peppar peppar* men mina hjärnspöken går inte längre att förneka. Mitt i allt bra som jag känt den senaste tiden så känns det nästan som om en sorg växer sig större paralellt med mitt goda humör. Hur är det möjligt? Kan en sorg som denna visa sig först efter 2 månader? Jag har trott att jag faktiskt varit otippat stark genom detta med tanke på att saker och ting inte längre bitit på mig, jag har mått bra, varit glad och faktiskt känt mig genuint lycklig varje dag. I snart 2 månader. Och så nu, dyker känslor upp igen och får mig nedstämd. Allting känns bara så jävla orättvist och ska jag vara helt ärlig så känner jag mig så ensam. Jag känner mig liksom ensam, dum, ledsen, lurad. Lurad.. Att jag ens vågade öppna mitt liv till en annan människa efter så många år, och släppa in honom i min vardag för att sen bli stampad på.. Jag blir så äcklad. Jag har så många frågor jag skulle vilja ha svar på. Betydde jag ens nånting? Brydde han sig nånsin? Vad pågår i hans hjärna nu? Tänker han överhuvudtaget på mig?

Så många tankar i mitt huvud idag. Hoppas att imorgon blir en bättre dag.

1 Oktober 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Gotta know the difference between being patient and wasting your time

Han var den där självklarheten.

Den där självklara pusselbiten som så länge saknats i mitt liv och som kompletterade det tomma utrymmet inom mig. Det var på nåt vis så självklart att det var just han, han och ingen annan. För det var något speciellt med honom sedan dag 1, även om det skulle ta ett halvår tills vi lärde känna varandra.

Han förde med sig den där spänningen, det där pirret, och längtan som bara vissa kan ge. Han gjorde vardagen så lättsam och underbar, och jag klarade mig på att sova cirka 3 timmar per natt, för jag hade honom i mitt liv. Vår relation var spännande, det fanns en väldigt stark kemi och attraktion. Det går inte att förneka och det går inte att radera.. Jag önskar jag kunde bränna upp alla minnen med honom så att jag aldrig mer behöver minnas. För just nu i skrivande stund har jag förträngt det mesta, och lagt ett lock över allt. Men jag märker också hur det bränner inom mig nu när jag skriver, när jag för första gången börjar gräva i detta som jag bearbetat den senaste tiden. Det är det jag varit så rädd för och därför inte ens  vågat skriva om tidigare.

Jag fick mitt hjärta krossat. Jag kan inte ljuga för mig själv, han krossade det och kvar stod jag och kände mig ensam och dum. Vår relation var jävligt passionerad men också farlig. För intensiv för mitt eget bästa. Det är svårt att bli svag för någon, det är skrämmande och stort, och efter allt som hänt så är jag livrädd för att bli det igen. För man blir ju ärrad, för att bli behandlad dåligt igen. Ur allt det hemska försöker jag hitta något bra. För denna tuffa period har gett mig en ny syn på saker. Jag har även lärt mig visa mig svag för min omgivning vilket jag aldrig tidigare gjort. Mitt tålamod har gång på gång suttits på prov och det har inte varit enkelt för en otålig människa som mig.

Idag mår jag bra. Jag vågar inte säga att jag gått vidare eller kommit över det, utan snarare är jag fortfarande i en slags bearbetning av det jag gått igenom. Jag har accepterat läget och försöker ständigt påminna mig själv att HAN gjort fel, inte jag. Jag hade velat slå honom och skrika på honom vilken vidrig människa han är men vad hjälper det. Jag blir så ledsen när jag tänker på allting och trycker därför undan det mesta för att inte behöva känna alls. Kanske inte det bästa att göra men just nu är det de enda som fungerar. Utan att nämna några detaljer så hoppas jag fan aldrig någon behöver gå igenom det jag har gjort de senaste månaderna.

Love sucks

24 September 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Underbara torsdag

Hejhejhej,

efter två hektiska veckor med konstant jobb, skola & plugg så har denna vecka varit lugnare. Jobbade i måndags, skola i tisdags men både igår och idag hade jag planerat in som lediga utan något. Eller ja, inte för att chilla för det har jag inte tid för, men varken skola eller jobb om man säger så. Har istället ägnat tid åt att skriva min hemtenta som ska in på fredag (imorgon). Igår var jag hemma hos min vän och vi kom en väldigt bra bit på vägen, och idag sågs vi igen runt halv 11 i förmiddags och det tog väl ungefär knappt 2 timmar sen var vi faktiskt helt klara. Sån skön känsla med hela dagen framför sig att göra vad man vill !

Denna dagen ger mig bara såna där små lyckorus utan att något speciellt hänt, ni vet när man bara har en bra dag helt enkelt. Den började med att jag fick sova ut ett tag, sedan tog jag mig till solariet och därefter hem till min vän som sagt. På hemvägen kände jag för att stanna vid coop och köpa massa gottis att ha hemma så det gjorde jag, blev både bullar glass choklad och redbull haha. När jag kom hem käkade jag nudlar och städade i ordning lite på rummet och nu ligger jag och njuter av ledigheten i min säng samtidigt som jag kollar youtube. Kan inte bli bättre när vädret utanför är grått och tråkigt. Ska ligga här en stund till sen tänkte jag städa lite till, ta en dusch och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Något annat som gör mig extra lycklig är att tiden börjar räknas ner inför USA nu. Det är typ bara 3,5 veckor kvar !! Omggg. Jag saknar min syster sååå jävla mycket så längtar efter att få träffa henne. Puss & kraam

20 September 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
Val 2018

Here we go again.

Att det redan gått 4 år sedan sist jag röstade är helt knäppt, även om det känns som en evighet sedan. Jag var bara en omogen 19åring då som struntade i att vara påläst utan istället bestämde jag mig mer eller mindre kvällen innan valdagen. Då röstade jag på centern för att det tilltalade mig mest och för att Annie Lööf är den bästa politikern vi har i Sverige. Det sistnämnda tycker jag än idag, hon är verkligen bäst. Och jag hade tankar kring att välja centern igen men inför detta val har jag varit mycket mer påläst kring alla partier, kollat valdebatter och gjort flera valkompasser som resulterat i att mitt val i år kommer hamna hos liberalerna. Varför? Svaret är enkelt - jag är en liberal. Och när jag nämnt detta till närstående personer har de sagt "men det där är ju så självklart val för dig egentligen, du är en liberal". Jag ser gärna en alliansregering denna gång då jag tror mer på deras upplägg. Det känns på något sätt mer tryggt.

Det jobbiga är att jag står verkligen för mycket av de rödgrönas upplägg också. Resultaten av valkompasserna jag gjort har haft en hårfin linje mellan liberalerna och socialdemokraterna så valet har i sig inte vart helt självklart egentligen, men eftersom jag hade velat se en alliansregering denna gång så får det bli L ändå. Dessutom är vår statsminister enligt mitt tycke ett stort skämt och jag skäms många gånger över hans okunniga sätt att tala och att sätta saker och ting i praktiken.

En sak som jag kände redan vid förra valet är att jag inte kan förstå varför ett så demokratiskt land som Sverige inte satsar på mer kunskap kring Sveriges politiska partier redan i grundskolan. Själv fick jag läsa lite om det i mellanstadiet and thats it. Vem fan bryr sig ens då och vem fan kommer komma ihåg det den dagen man får rösta för första gången? Att förbereda barn och ungdomar (även under gymnasietiden) skulle gynna Sverige så mycket mer eftersom det kommer skapa ett större intresse för politik och därmed skulle fler rösta och bli mer insatta i hur viktigt det faktiskt är. Så många som skiter i att rösta för att de inte bryr sig. Och varför bryr man sig inte? Jo, för att man inte vet nånting, då är ju intresset även noll. För ju mer jag läst och sett desto roligare tycker jag att det är. Jag har alltid haft ett inre intresse för politik men det är ett ämne som "glöms bort" i vardagen för de flesta av oss så därför är man inte heller speciellt aktiv i frågan. Jag är iallafall glad att jag både förra valet och inför detta val kan känna mig nöjd med vart min röst hamnar. Viktigast av allt dock är att människor röstar även om de inte är insatta för att inte låta SD växa sig större. Det skär i mitt mångkulturella hjärta att se, höra och läsa om SDs politik och allra värst är de som väljer att rösta på dem. De människorna ÄR rasister hur mycket många än försöker förneka det. Jag kommer aldrig nånsin respektera en SD:ares åsikter så är det bara, och det är jag stolt över att säga.

Med det sagt så hoppas jag på att Sveriges befolkning har insett hur viktigt det är att rösta i detta val, för just nu känns det som ett att de viktigaste valen på många år. Det ska bli så spännande att se valvakan imorgon och jag hoppas att folk lägger sin röst rätt!

9 September 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida