Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Happy times

Hej !

Jag har bara velat kika in här och uppdatera om allt som hänt men tiden har inte räckt till. Just nu lever jag mer än jag gjort på länge, för mig är detta en speciell känsla då jag inte mått 100 på länge. Har gjort så mycket roligt också och har ännu mer framför mig, det gör mig så lycklig!

Vi får spola tillbaka tiden ca 1,5 vecka. Den 7 juni tog jag examen. Kandidatexamen, hur fett? Tre år på högskolan bara flög förbi och helt plötsligt stod vi där, glada och lättade att allt slit var över. Det var en mäktig känsla faktiskt, att fira att man faktiskt gick ut från högskolan med en kandidatexamen. Så stolt över mig själv. Min högskola hade abonnerat en hel arena i staden där den ligger så anhöriga fick komma dit och kolla. Vi fick sjalar i vår programfärg och fick gå upp på scenen tillsammans med klassen, nästan som utspringet på studenten fast lite lugnare om man säger så haha. Det var ett riktigt nice firande som högskolan ordnade vilket gjorde att det faktiskt kändes på riktigt. Väl hemma på kvällen hade jag mottagning för vänner och familj som blev såsåså lyckad, kände mig ordentligt firad och uppskattad. Har så fina människor runtomkring mig asså<3. På kvällen drog vi tjejer ut och festade så det blev verkligen all in, men ska man firas så ska man firas på riktigt tycker jag. Det blev iallafall en kväll att minnas, riktigt bra dag och kväll!

Så ja, nu är studierna över. Om det blir mer studier till hösten vet jag inte ännu, det återstår att se! Några dagar senare åkte jag och syrran till Barcelona för 5 dagars semester. Vi gick på stan, drag drinkar, åt paella, festade, solade och badade. Vi hade det riktigt nice! Det var så skönt att få komma iväg en sväng, jag behövde det verkligen. Kom hem i förrgår fylld med ny energi och idag började jag jobba igen. Kör ju heltid nu i sommar i vanlig ordning, dock är det bara en månad kvar till semester så jag klagar inte. Hmm... Juste! Jag och min bästis har ju bokat sommarens resa också. I slutet av juli åker vi tillbaka till franska rivieran som vi besökte för två somrar sen, jag är såååå glad och taggad för det. Jag blev så jävla kär i Frankrike och rivieran och jag minns att jag direkt kände att "hit måste jag tillbaka". Äntligen blir det av! Sist bodde vi ju i Nice hela veckan men besökte även Monaco. Denna gången ska vi bo i Cannes, men eftersom vi är borta 9 dagar kanske vi bor några nätter i Nice igen, det är verkligen en stad utöver det vanliga! Sen så är ju planen att hyra bil och åka runt på rivieran, denna gången måste vi hinna med fler platser. Ahh så taggad!

Sommaren är verkligen här och tiden har gått så fort att jag knappt hunnit märka av det. Nyss var det ju vinter? Jag ser iallafall framemot denna sommar sååå mycket, den har ju börjat bra så låt oss fortsätta så! Kram

17 Juni 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
Mot stjärnorna genom svårigheter

Well hello there.

Tiden bara flyger, om några dagar är det juni? Det känns som att detta året bara försvunnit och att jag knappt hunnit tänka.
Det var längesedan jag uppdeterade här men livet har kommit emellan. Jag vågar säga att jag mår bra nu. Visst, jag kan känna ibland att energin är på noll och att mitt tålamod många gånger brister lite för snabbt, men det är inte längre okontrollerbart. Det har hänt mycket den senaste tiden. Jag har valt att enbart fokusera på mig själv och det jag vill göra. Jag har även tagit en paus från sociala medier, dels för att inte lägga onödig tid och fokus på det och dels för att se hur länge jag klarar av att vara utan. För i dagens samhälle är vi alla mer eller mindre beoende av sociala medier, så sjukt faktiskt. Det har nu gått 2 veckor sedan jag tog bort allt och fan, det är mycket skönare och lättare än vad jag trodde. Däremot är detta bara tillfälligt. Men men!

Vad har jag haft för mig då? Jag har jobbat 2-3 dagar i veckan då jag inte haft någon skola, resten av tiden har varit lugn faktiskt. Har haft en riktigt skön månad när jag tänker efter. Helgerna har varit lugna även dom, och har väl mestadels bestått av häng med tjejerna, bio, äta ute osv.. Det största som hänt var att min fina fina vän blivit mamma<3 Till världens finaste vackraste dotter. Har aldrig sett en sån fin liten bebis, är helt kär!

Vad mer? 10 dagar kvar till examen !! C-uppsatsen är färdig och lämnas in i övermorgon, sen återstår redovisning och opponering, helt jävla sjukt! Tänk att jag klarade högskolan. Jag klarade det! Jag är så stolt faktiskt. Denna dagen har känts så långt bort men tiden har gått så sjukt fort dessa tre åren och helst plötsligt är jag nu klar med min kandidatexamen. SÅ SJUKT!

Ni vet när man mår dåligt över något? Det finns inte riktigt något som hjälper och som gör en glad. Men det är viktigt att försöka se det lilla i det stora, öppna ögonen och försöka vara tacksam för det man har. Det hjälper iallafall mig under de jobbigaste dagarna. Framtiden är ljus, alltid.
 

27 Maj 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
Update

Det var inte igår jag klickade in här.

Sanningen är den att jag fokuserat 100% på att må bättre inombords. Och ja det känns bättre nu men jag är definitivt inte läkt, jag vet att det kommer ta sin tid och det är inget att stressa fram. För det mesta är jag ändå glad, men ibland känns det som ett hugg i hjärtat ännu en gång. Jag försöker tänka framåt och positivt, för det är mycket roligt som väntar. Om mindre än en månad tar jag examen, direkt efter det åker jag och syrran till Barcelona vilket ska bli så jävla roligt. Jag har velat åka tillbaka dit sedan jag var där för tre år sedan. Denna sommar ska jag verkligen försöka njuta. Jag har så mycket inspiration inom mig men jag saknar bara energin och lusten till att faktiskt börja leva på riktigt. Men det kommer väl, I guess.

Ja... Vad ska jag säga. Detta är den främsta anledningen till varför jag inte publicerat något här på så länge. För varje gång jag velat skriva så har jag inte funnit några ord. Och även om det ibland hjälper att skriva av sig, så upplever jag även att det gräver upp såren... Nu blev jag lite känslig igen. Bäst att avsluta. Ha det fint allihopa.

12 Maj 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar
Step by step

En bild från kvällens solnedgång. Det är något speciellt med solnedgångar, jag blir helt lugn i hela själen. När jag blir gammal vill jag bo i ett hus vid havet med utsikt över solnedgången, varje kväll för resten av mitt liv. Vilken dröm. Jag och min vän tog bilen ut till havet ikväll, man får ju passa på när vädret tillåter. Vi satt där i solnedgången och bara pratade om allt jobbigt som pågår i livet just nu. Vad hade jag gjort utan just henne i nuläget? Hon är mitt största stöd och hon bryr sig verkligen på ett så genuint sätt. Jag tror det är viktigt att man hittar sin lilla fristad. En plats man kan söka sig till när man mår dåligt. Denna plats vid havet är min och mina vänners fristad. Dit åker vi för att bara sitta och prata när vi behöver det. Sedan har jag även en egen fristad för mig själv i området där jag bor som jag brukar gå till när jag behöver få vara för mig själv.

Det tar tid att läka sår. Och jag har insett att jag är en sådan människa som lätt gräver ner mig i min egen sorg. Jag har otroligt svårt för att ta mig upp och ta mig förbi tuffa tider. Jag ältar och ältar. Och det måste man få göra, men man måste också försöka hjälpa sig själv. Men när jag mår dåligt, då mår jag verkligen dåligt. Jag flyr hemifrån när jag mår dåligt för jag känner mig fången annars. I lördags till exempel, då flydde jag bara ut, helt ensam. Jag tog bilen och bara körde, grät, stannade och rökte för många cigg, grät ännu mer, körde lite till. Men bilen är ännu en fristad för mig. Där kan jag bara få vara, för mig själv. Ingen behöver se mig. Jag kan lyssna på musik och gråta ut. Något jag gör varje kväll innan jag går ut från bilen är att jag sitter kvar, ibland kan jag sitta där i 30 minuter om inte mer. Ibland lyssnar jag på musik, ibland inte. Men där sitter jag och låter tankarna gå fritt, kollar mobilen och bara försöker hitta ett lugn. Jag är så skör just nu men jag försöker vara stark. Alla dagar är olika men jag får vara glad över att jag inte är ett vrak varje dag.. Vissa dagar är enkla, andra är som i lördags, det vill säga katastrof. Hjärtesorg är den största och värsta psykiska smärta jag någonsin känt. Det gör så jävla ont. Jag försöker vara glad, försöker sysselsätta mig, försöker njuta av det som faktiskt är positivt, jag försöker vara tacksam för allt jag har - men det går inte. Just nu är ingenting speciellt roligt, ingenting är meningsfullt. Det viktigaste för mig just nu är att lyssna på min kropp och hjärta och bara göra det jag känner för. Jag blir rädd när jag gråter som ett barn men jag vet också att jag måste göra det, för efteråt känns det alltid lite bättre.

Vet inte ens vad jag ville komma fram till. Jag behövde nog bara skriva av mig lite.
 

17 April 2019  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Life update

Hej på er, kan ni fatta att det redan är mitten av april? Helt sjukt. Något som är ännu mer sjukt är att jag tar examen om 7 veckor. SJU VECKOR!!! Hur fan kan tre år på högskolan gått så fort? Om sju veckor är jag alltså examinerad sociolog, efter ett treårigt kandidatprogram!! Jag måste nypa mig i armen.

Skolan har alltid varit lätt för mig och jag måste säga att jag klarat mig väldigt bra genom dessa tre åren. Jag har alltid klarat mina tentor på första försöket, fått bra betyg och så vidare. Däremot , har jag haft en tenta efter mig i två år nu. Jag hade gjort den tre jävla gånger men fick bara underkänt och jag tyckte den var så jävla svår. Så jag sköt liksom upp den gång på gång. I slutet av mars var det dax att försöka ge mig på den igen, för jag vill ju självklart få gjort den innan min examen, annars känns det inte riktigt som examen på riktigt tycker jag... Och vet ni? Jag fick nyss reda på att jag klarade den (!!!!) Asså jag vill skrika och gråta av glädje. Ni fattar inte vilket ångestmoment denna tentan vart för mig i två år nu. Och äntligen är den fucking över. Jag är så stolt över mig själv för när jag skrev den för 2,5 veckor sedan kände jag bara nää.. jag kommer inte klara den nu heller. Men så gjorde jag det. Äntligen fick jag något positivt till mig, jag behövede verkligen det. Mitt i allt mörker är det äntligen min tur att få något positivt. Det är fan först nu, när jag klarat den, som jag känner att jag kan se fram emot min examen. Fyfan vad underbart. Just nu känner jag bara lycka, något som jag absolut inte känt de senaste två veckorna.

Helgen var ett enda mörker, föll tillbaka ner i det svarta hålet. Grät i princip hela lördagskvällen och var nära en panikattack tror jag. Men efter det känns det lite bättre igen. Och ja, det här tentaresultatet gjorde så mycket. Fan vad grym jag är !

16 April 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida