Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2018)
>>


Life´s hard

Upp och ned. Är det så man enklast beskriver livet? Enda sedan december månad har min tidigare enkla vardag varit en berg och dalbana. Livet har erbjudit det bästa av det bästa samtidigt något av det värsta. Att jag inte tappat det tidigare är ett under. I skrivande stund mår jag inte alls bra och kommer förmodligen snart behöva gå igenom något jag inte vill gå igenom. Och det gör ont i hjärtat ska ni veta.

Men för att försöka hålla detta inlägg kort så tänkte jag bara uppdatera lite om sommaren. Har ju jobbat i princip heltid sedan skolan slutade, med ett avbrott för en resa till Madrid med ett skönt tjejgäng. Det var verkligen en helt underbar resa och vi har skrattat såå mycket under de 5 dagarna. Snart är det en vecka sedan vi kom hem och jag saknar det redan. Denna helgen har varit den värsta på länge så har inte gjort något speciellt, fokuserat på att omringa mig med vänner som får mig att må bra. Det enda positiva med denna helgen var att jag och bästisarna (ÄNTLIGEN) bokade sommarens resa igår. Vi reser ju varje sommar och har gjort det sen vi var 18. Vi har varit på de mest sliskigaste festresorna i Magaluf och Alanya till fancy resmål som franska rivieran. Iår blev det Spanien, Benidorm och jag är helt kär i staden efter det jag sett på bilder. Större stad med höghus längst med hela stranden, det är något jag gillar. Vi åker redan om 19 dagar och vi blir borta i tio dagar vilket känns helt a m a z i n g. Precis vad jag lär behöva. Längtar som bara den, Spanien två gånger på en sommar är ju inte direkt fel. Men först har jag en jobbvecka kvar innan en månads semester. Det är lite skräckblandade känslor. Älskar sommar och semester men jag älskar vardagens rutiner också. Borde vara olagligt att säga så hehe. Nu ska jag försöka slappna av lite. Puss & önska mig lycka till ikväll.

Hit ska jag!

 

8 Juli 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
Fuck alla andra vi har varandra

Om du bara visste hur mycket jag behöver dig. Det insåg jag inte förrän jag hade dig igen. För tiden utan dig var hemsk, mörk och kall. Men då var jag arg, och besviken. Försökte acceptera situationen. Det kändes som jag bara existerade i min vardag utan att leva den. Sen kom stod du där igen som den finaste människan jag vet, mitt framför ögonen på mig och tiden efter den kvällen var den bästa tiden någonsin. Det var då jag insåg hur mycket jag behöver dig. För du får mig att må så bra, ingen gör det som dig. Men det är så skrämmande för du är även den som kan få mig att må så dåligt. Så dåligt att jag det senaste dygnet gråtit nästan konstant. Under natten. Imorse när jag försökte sminka mig. I bilen på väg till jobbet. I bilen hem från jobbet. Jag grät mig till och med till sömns efter jobbet. Det har varit ett fruktansvärt jobbigt dygn för mig. Och nu behöver jag dig mer än mest. Och jag vet att du behöver mig med, det känns verkligen. Och det är det som gör så ont. Att två människor kan vara beroende av varandras existens men saker och ting kommer ivägen för att vi ska kunna vara 100%. Varför är det så? Varför just vi två? Jag har så mycket ångestladdade känslor inom mig att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det är ingen bra dag idag alls. Jag kan inte ens minnas när jag senast mådde såhär dåligt. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig någonsin gråtit så mycket innan. Kanske beror det på att jag varit för stark för länge nu. Eller så är det för att jag tycker om dig så jävla mycket och inte vill vara utan dig. Jag önskar bara att du kunde förstå mig mer. Så som jag försöker förstå dig varje dag. Jag hade varit villig att ge dig hela världen och göra allt för dig. Och för mig är det stort, och speciellt att känna så. Jag prioriterar dig och ditt välmående så högt. För jag vet att du kan ha dina dippar där du mår dåligt. Och när du mår dåligt gör jag också det. Jag har oftast alltid varit bra på att hantera jobbiga situationer och känslor men denna gången är jag så lost och svag att det inte går. Jag hoppas att imorgon blir en bättre dag, snälla låt det bli så.

7 Juli 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Jag vill inte må sådär

Han måste vara trött så som han går i mina tankar. Från morgon till kväll, varje dag, varje timme. Han är det finaste jag vet och han vägrar försvinna från min näthinna. Jag blir fortfarandra nervös när han ger mig dom där blickarna, dom långa intensiva blickarna.. Helt plötsligt är någon annan viktigare än mig själv, och viktigare än allt annat. Är det såhär det känns att vara kär? Hur vet man om man är kär? Jag har bara känt såhär en gång tidigare i mitt liv och med den personen var jag med i tre år.

Men jag är så rädd att detta ska slitas i från mig igen. Så rädd att jag till och med drömt om det flera gånger. För jag vet hur det är att behöva leva utan honom som om vi vore främlingar. Jag vill aldrig må sådär igen. Det var i vintras och dagarna var så mörka, jag pendlade mellan att leva och att bara existera. Jag tappade bort mig själv och höll på att bli galen. När jag känner parfymen som jag under den perioden använde, vrider sig magen och jag får tillbaka en massa dåliga känslor och minnen. Snälla låt mig aldrig uppleva det igen. För jag vill vara med honom. Mer än något annat.
 

23 Juni 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar
Quick update about life

18/6

Tjenatjena. Längesen jag skrev lite om vardagen i sig. Blir mestadels känslor och sånt. Har ju sommarlov så knegar på, trivs med att bara jobba för stunden och att kunna koppla bort plugget för ett tag. Dock har jag ett slitsamt jobb så är trött enda in i själen när jag jobbar, tidiga morgnar och tungt arbete, men tack vare mina bästa kollegor så gillar jag ändå mitt jobb!

På fredag är det midsommar och mina päron sticker utomlands i 3 veckor, lite avis.. Men ska bli skönt att vara ensam ett tag helt ärligt haha. Dock åker jag på en weekend till Madrid om 1,5 vecka tillsammans med fyra andra tjejer och vi ska ha det såå bra. Dricka drinkar, steka vid poolen, festa, shoppa, fira 25-årsdag och massa skoj. Ser fram emot det verkligen.

Annars rullar livet och är det inte sjukt hur veckorna bara kan flyga förbi i raketfart, mycket tack vare en enda speciell människa? Han får mig att bli så glad och för mig är en perfekt. Ni vet när man känner i hela kroppen en speciell längtan och dragning till någon annan? Precis så är det..<3

18 Juni 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar
;

eat together. sleep together.

lie on the couch together. shower together. laugh together.

everything is better together.

with you.

17 Juni 2018  | Länk | Livet enligt mig | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida