STALL SJÖBRÅNET
Startsidan Blogg Fotoalbum HÄSTARNA Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2017)
>>


Måste fri söndag!

Inga måsten, så skönt! Älskar dom söndagarna :-) 

Har tvättat lite, ridit Ariel en lång tur väldigt mke trav, framåt och neråt... så härligt!  Gosat med Maja, fixat lunch, dammsugit, ridit Rosie samma runda, samma tänk... hon har dock lite svårare att gå kvar där nere och hon kortar sig gärna, hon behöver detta mera!  Skodde henne oxå då hon tappat en sko idag i hagen... skönt nu bara Ariel kvar som ska skos i veckan! 

Slängde ihop pasta carbonara till middag sen fixade Elias årets pepparkaka hus- mysigt , barnen badade och nu är granen pyntad - hen helt perfekt 2 A advent :-)  

10 December 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
töööö!

Men alltså! väderomslag delux..... idag är det plussgrader och regnar!

Tur vi fått så mke snö så det gör inget men dom skottade vägarna blir glas hala.... suck!   

Öpnnade idag på jobbet vilket betyder att man får gå hem kl 13 och oj va skönt, man hinner så mke då..... satte på knäck grytan då jag kom hem och kokade knäck samtidigt som jag städade undan.... Mockade och lagade hamburgare till middag, dammsög och sen när pappan i huset kom hem sadlade jag Ariel och följde med sandra ut och red på åkern, Ariel var fin och Troy som sandra red var pigg :-) 

Kom en skur regn och en skur blötsnö på oss.... klagar inte! Bläääää!!!!

Slängde sen isäng gräddnos och satte ihop pepparkaks huset som elias ska få dekorera på sitt eget vis :-) blir spännande att se vad konstnären kan knåpa ihop!!!

Imorgon blir det fm ridning, sen ska sandra skjussas till kompis, williams tjej ska hämtas på tåget och det är julmusik i bya gården kll 13.... phu.... bara att ladda med fredas mys , kortspel och idol i bakgrunden!

Helgen är äntligen här :-)

8 December 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
vågrätt småspik!

Igår kallt och idag storm!

Ångrar att jag lovat att rida med sandra halv 6 då jag kommit hem.... och bad att hon skulle säga ja tack då jag kom hem och föreslog att dom skulle få vila.... men då hon redan stod påklädd och linade troy sa hon just det jag inte önskade- nej vi rider!!! 

Självklart blir jag ju glad då jag uppfostrat henne att det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder så det var bara att klä på sig och bita ihop :-)  Ont i ögonen då man red åt ett håll för snön som var små som småspik kom verkligen vågrätt.... men tröstar mig med att Ariel som jag red verkligen var fin! Sandra red rosie :-)

7 December 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
jul gröt :-)

Medans vi var på julgröt med dom två minsta var duktiga Sandra hemma och motionerade alla ponnysarna ! Trots -17 !!! Duktig tjej!

Hon liknade Ariel som är lite trotsig just nu, jag har sagt att hon är min i veckan så hon fick lina henne... sen red hon Rosie o Troy och jobbade med samma övning som igår, travbommar på serpentinvägar och stor volt i galopp med två bommar.... men hon hade ingen bra känsla igår, var lite tvär och sur... det gick alltså inte så jätte bra! Ingen katastrof men ingen ridning med känsla...

Så jag berättade varför det gick som det gick igår och vad hon skulle ändra till idag... mäst handlar det om känsla, glädje och det finstilta ....

Vi kom hem då hon just suttit upp på Troy så det var roligt att få tjuvkika på henne och jag kan säga att det var enorm skillnad och det var så kul att se!

Och en nöjd tjej kom in och kunde berätta vilken härlig känsla hon haft trots -17 grader ute :-) 

 

6 December 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
dagarna rullar i ett...

På ledig om man nu kan kalla det ledig tid passar jag på att julbaka lite... älskar saffran så det är ett måste, likaså dom +5 kg som baket innebär ;-) 

Helgerna då det är ljust passar vi på att ta härliga långa galopp turer och träna kondisen på ponnysarna och vardagarnas mörka kvällar blir det nu banan som blivit bra och fullt ridbar! Hurra!  Vi har tillomed några upphöjda bommar som vi jobbar med.... 

Jag har mäst ridit Troy, han behöver det just nu.... Sandra är duktig och kämpar på med Ariel och Rosie... 

I fredas var det träning på hippo och Sandra hade Ariel, den pigga... hon har ju inte hoppat så mke så att få hoppa är så roligt, och då går det gärna lite fort :-)   

Julklappar, dyra sådana är beställda och det blir hårdbrödmackor här ett tag framöver ;-). Snart... bara 3 v kvar sen äntligen jullov! 

Idag red Sandra alla tre, tjejerna barbacka och Troy med sadel .. jag hade sagt att jag kunde ta en, men skulle bli sen hem och hade läggning av dom små så då överraskade hon mig genom att motionera alla, det tackar mammahjärtat för :-) 

 

4 December 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Norgren                                             Skaffa en gratis hemsida