STALL SJÖBRÅNET
Startsidan Blogg Fotoalbum HÄSTARNA Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
3
5
6
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2018)
>>


Värmebölja!

oj så varmt det är nu! Och torrt!! Har inte regnat ordentligt på månader!!

Sandra valde att rida nu på kvällen då uteritt stod på schemat för alla 3... Troy mest jobb med galopp intervaller, vilket han gjorde bra sa hon.. dom två andra travade ner till sjön och fick strosa i den en stund innan dom travade hem igen... 

Imorgon sko Troy hoppas lite... vi gör nog det på morgonen :-)

10 Juli 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Hemma lunk!

Oj, sov till halv 10! verkar som att det behövdes lite sömn...  uttömd på energi efter en hemma helg, man vill att allt ska va på topp så man anstränger sig väl lite extra! Desutom när vi kom hem tog vi in lite torr hö oxå.... suck men oj så skönt att få in mer :-) 

Det tråkiga arbetet..... idag hjälpte jag sandra på banan då hon red troy... och allt handlar inte om att tjorva till det , göra massa krussiduller och att hästen ska gå i form.... idag fick göra det tråkiga jobbet som jag alltid gör och som jag tycker är så viktigt för utan detta kan man inte göra allt det andra sedan.... nämligen att lära sig rida sin häst rak!!!! 

Att sitta efter fyrkanten ger inget utan man måste vara innanför spåret och lära sig känna vart hästen har sina hovar, vart är bakdelen? vad gör jag om den inte är i samma spår som fram... Hur får jag med bogen vid vändningar ... osv.... ett bra arbetspass med mke trav blev det då troy har svårare i traven att vara rak och på ett spår... galoppn är han stadigare och där är han rakare....

Dom två andra fick en välförtjänt vilodag i värmen.

Sandra har städat sadelkammaren:-)

9 Juli 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Dag 2

Dagen började med en LC och VINST för Rosie och Sandra-snygg runda gav resultat! Heja!

La med Ariel, men något laddad ponny och två ner... annars en fin runda... MSVB rundan var jätte fin, ett ner men till omhoppning där allt stämde och en felfri runda, hoppade fint! VINST! Så kul, duktigt ekepage !!!!  Stolt mamma :-) 

 

8 Juli 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Hemma tävlingar!

Torsdag åkte jag med sonen till robertfors på folkrace, duktig kille som fixar det mesta själv! Han körde fina heat , 1,2,1 och 2a i A-finalen. Stolt mamma!

Igår kväll åkte vi till Stöcke, hemma tävlingar så lite att förbereda och fixa inför idag... Dagen har rullat på fantastiskt bra, jag sitter i seket ! Sandra hoppade en LB med rosie, ROSIE skötte sig super och hoppade fint.... Sockertoppen sandra hade nog solsting och glömde banan :-(  Nå ja... länge sen sist!!! Nya tag i morgon!! Då hoppar hon lc med rosie och LA, MSVB med Ariel :-)

7 Juli 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Vila!

Oj vad jag har varit stilla idag och vilat..(tillåmed läst några kapittel i en bok!!).. kanske bra att vila efter några intensiva dagar efter op.... Höskörd klar... eller, har två åkrar kvar att slå och ta in... blir lite senare när vädret tillåter :-)

Idag har jag knappt varit ut..... hjälpte sandra att hoppa först Troy som var fin fin! Studs och linje och galoppbommar stod på schemat! Och det bästa av allt var att han gick att svänga, hit o dit och gjorde exakt som sandra sa :-)

Rosie gjorde samma sak men fick hoppa lite högre hinder på linje och träna på 6 galoppsprång... gick bra tillslut, sandra måste bara vara lagom :-)

Sandra mockar...... lite blandat resultat, men stackars unge ,är man 14 och knappt fått träna överhuvudtaget så måste man ju få lära sig... inte alla som har en mamma som alltid vill mocka åt sina tre ponnysar! men nu är det ju ett måste!

Ariel fick sig ett dressyr pass på banan! sen har sandra i uppdrag att städa lite i stallet.... vi får se hur det går! vi behöver rensa...

 

4 Juli 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Norgren                                             Skaffa en gratis hemsida