STALL SJÖBRÅNET
Startsidan Blogg Fotoalbum HÄSTARNA Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2017)
>>


SM BRONS !!!

Inser nu att jag inte ens skrivit om upplevelsen på Strömsholm!!!! Vi, Stöcke PF tog ju Lag BRONS!!! Stort , väldigt stort att få vara med om och Sandra red Arne alla omg.  Det var underbara dagar där nere och viken merit att fått vara med om att slåss om medaljerna !  Så det var kul riktigt kul!

Sen var tanken att Sandra skulle få rida sm med värdens finaste Arne men tyvärr satte en skada stopp för det! Men vi får bara hoppas att han är frisk till inomhus sm ist som går v44 i Göteborg !l

12 Augusti 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Ntt kapittel!!

49 TUSEN besökare här inne förra MÅNADEN!!!! 

Och inte ett enda inlägg :-) 

För min egen skull och framtiden så ska jag nu, skärpa mig och fortsätta där jag var innan sommaren.....

Ett nytt kapittel har öppnats här hemma, vi sålde den sista B ponnyn förra veckan när vi var nere i sundbyholm. La ut henne på anonns, vår fina Busan och det var många som var väldigt intresserade. två familjer provred där nere och dom som hade första tjing tog henne, kommer att bli super bra, två barn på 7 o 10 år, kon kommer att lära dom det mästa, värdens bästa vän som hon är!!!  Det kändes väldigt konstigt och det var svårt för sandra trots att det var bara hennes beslut om att lämna kvar henne där nere, hon var ju förberedd på det och vi hade pratat mke om det att det kanske kunde bli så. men förstår att det gjorde ont!

Och att kunna prestera när man sålt sin bästa vän och ponny , ja det var inte det lättaste , busan gjorde två fina la rundor i lilla rundan på sm, men den sista dagen ville sandra lite väl för mke så det gick inte alls... och det gjorde det inte heller lättare , utan mer ont att det inte blev en super avslutning.... men försökte trösta med hur många vinster och rusetter dom kammat hem under dessa 3 år tillsammans....  det är MÅNGA :-)  

Så det är alltså Munsboro Fargo - Lollo, Monic  o Munsboro Birdie- busan som varit dom perfekta b ponnysarna hemma hon oss, lärt sandra allt hon kan idag :-) Men det var ganska skönt att komma hem, ha två! japp bara två c ponnyer, för en sålde vi innan vi åkte neröver :-)  och få rensa ur i sadelkammaren, packade ihop en låda som skickades till busan och sen har jag kastat sånt som inte går o sälja och nu har jag nästan sålt iväg allt annat... finns några schabrak och bett kvar... det ska oxå bort, hoppas jag... snart väldigt, skönt att få bort nå gammalt och litet så nytt kan komma in :-)

Kvar i stallet är alltså c ponnysarna Munsboro Grey Ghost - Ariel o  Pauls star - rosie..... mer om dom i morgon :-)

10 Augusti 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
LAG SM, MSV VINSTER o, MEETING PROSET!!!

Tiiiiiiiiden! Nä, den läggs på hästarna inte på datorn, men det ger resultat oxå :-) 

Stöcke vann Polar norr ELIT !!!!

Sandra o Arne gjorde super rundor i finalen och stöcke vann överlägset efter omhoppning !!!! FAN va coolt att få åka till Strömsholm nästa helg och få vara med om det här !!!! LAG SM - fattar ni!!!!!!

s

I helgen  var vi på Näset och tävlade, första gången vi var där o tävlade , jag har ifs varit där och gjort 3 v praktik men inte att tävlat!  Dom hade fantastiska rusetter, fantastiska premier och ett meeting pris! Och vet ni vem ni som VANN det!!!!!!! Jo värdens bästa Sandra o Arne !!!!

Sandra hade ennkanon helg, med Busan gjorde hon 3 starter, LA -2'a , LB- 3'a o LB 2'a !!!​

24 Maj 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
sundsvall!

Söndagens första start var med Busan som gjorde en helt okej runda, kanske inte så snabb men det räckte till en 4'e plats i  Nationell LA, A0 och i samma klass går hon ut sist med Arne och vinner! Inte så snabb men väldigt snäva svängar :-) 

Busan hade sen ingen energi till msv och stannade ut sig!

LA+ och 2 omg i ELIT gör Arne en felfri omgång och vi slutar på 4 fel tillsamans med 3 andra lag så det blir omhoppning och Arne nollar men tyvärr får vi 4 fel där oxå och slutar på en 2'a plats! Hurra!! Super gjort v alls ekepage !!!

Nu är det spännande inför sista omg v 19 då 4 jag ligger på samma topp poäng...i Vännäs och msv... 

19 April 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Magen håller...

Och jag får som tur är följa med på tävling;-)

Men der var ett enormt stort startfält i morgon så pga omständigheterna så åker vi först i morgon... vet bes är 13.30  så innan dess behöver vi inte vara där! Sandra hoppar la o msv med Busan och laget la+ med Arne .

Tomas Elias o Maja får hänga på för säkerhets skull :-) 

Ligger i soffan, Maja sover och resten är nere på sjön på pimpeltävling.... måste ta mig i kragen och börja packa... 

Håll nu era tummar! Vi behöver vinna i morgon :-)

15 April 2017  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Norgren                                             Skaffa en gratis hemsida