STALL SJÖBRÅNET
Startsidan Blogg Fotoalbum HÄSTARNA Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Lite dressyr....

I måndags åkte jag och släppte av sandra på vct , för att kolla att det inte var streptococcer hon har i halsen men provet visade inget sådant och hon hade en sänka under 10... skönt men drygt att det tar såååå lång tid att bli av med hals ontet!!! jisses, aldriv varit med om liknande och inte nog med hennes förkylning så har jag åkt dit på någon lurig förkylining oxå... suck! nåjag inte död men bara sjukt drygt att vara halv dan, lite ont i halsen, lite förhöjd temp- jag är ju lågtempad och ligger på 35 i vanliga fall, nu 37.6.... det är i mitt fall en väldigt lungn o lat mamma som gärna ligger i soffan med sina barn och ni som känner mig- ja ni vet att det INTE är jag !!!!!! snuvig i helgen men det är bättre nu ..... hoppas på en pigg dag i morgon så jag kan gå till baka till jobbet,, gillar att jobba och ha rutiner ;-) 

Idag var jag ute en liten stund och hjälpte sandra på banan, vi tänkte skutta lite med troy men det slutade med ett rent dressyr pass, insåg att dom båda behövde det nu när jag fick chansen att hjälpa.... det var vääääääldigt länge sen sist kan jag lova.....  Troy var iaf super fin och sandra lungn och gjorde det jag bad om :-)

 

12 Maj 2020  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
En lugnnnn vecka i stallet!

Blev en lugn vecka i stallet för dom fyrbenta.... sandra är sjuk, misstänker att det är någon streptokock , typ halsfluss då hon bara har gigantiska halsköttlar och ont i halsen, ingen feber och ingen snor, el ja lite kanske men mäst ont i halsen och har legat sen i tisdas... hon har orkat lina någon häst och joggat och jag har inte haft tid... har gjort sista rycket med skolan och haft den muntliga eximationen :-) Heja mig!

Såååå skönt att gjort bort det!!!! Så nu har jag titteln Barnskötare mot fritidshem :-)))))

Idag har jag och maja fixat hagen och lagat det som gått sönder, och krattat lite... det enda jag orkat med då jag känner mig hängig och trött, igår kände jag något i halsen så nu åker jagnog oxå dit..... suck! Men kan inte klaga då jag knappt är sjuk, nånsin! så det är ju skönt....  

Ja ja, ridbanan är iaf framtinad och redo att hoppas på bara vi ryttare blir krya :-))))

9 Maj 2020  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Vårgegga!

gegga gegga gegga.... känns som att dom alltid är skitiga nu... gegga i hagen så dom ser ut som bruna söt nosar när dom kommer in, sen geggig efter ridturen..... alltid geggig alltså nu! men det vänder väl så småningom... nu är iaf ridbanan ridbar, inte hela men den är i användbart skick. så skönt ! länktar till att vi kan hoppa på den..... länktar.... 

williams tjej emma är en häst tjej ovh nu när älgen är så snäll så kan dom , hon o sandra rida tillsammans när hon är här, s tycker förståss det är så mke roligare att gå till stallet med henne än själv eller med mig..... förståligt :-)

så hela påsklovet och nu i helgen kunde dom rida tillsammans :-) mysigt. 

 

4 Maj 2020  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Hoppträning!

Fantastisk fin Älg på dagens första utomhus träning..... wopp wooop... Han var lite dryg att ha att göra med då allt skulle på och lite tittig runt banan , flåsig och såg små söta spöken här o var men det gick fort över och dom kunde koncentrera sig på uppgiften, plätt lätt far han ju över 110-115 , han har blivit så mke starkare och vi har ju jobbat med att få upp hans huvud så han inte ska va så framtung.... det blir bättre o bättre... kommer va så kul att fortsätta jobba honom och jag tror sandra fick en reäl skjuss frammåt i sin känsla att det ger så mke då det blir framsteg och man får betalt för arbetet man lägger ner. Det är långt kvar men att se att man är på väg åt rätt håll ja det är så oerhört skönt att få det brekräftat. Han orkade ganska länge men sen ser man när han blir trött så åker hubvudet längre o längre ner... önskar jag hade kunnat lägga upp videon här men ni får sorfa in på mitt instagram konto : ponnymammananna eller på min feja :-) Där ligger lite film snuttar uppe.

Älskar verkligen våren och all energi man får, jag har dammat av min cykel och dragit i hop 6 mil i veckan, heja mig. Ladugårds vinden har fått sig en ordentlig utrensning och städning.... ordning o reda är det nu, såååå skönt!!!! Har alla hästtäcken och övrigt som inte används där uppe oxå så det var skönt att även där rensa och kasta och städa upp snyggt.... Nu ska jag nät shoppa lite ;-) häst saker tror jag !

25 April 2020  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar
Välkomna till en ny värld !!!

https://norrliabeauty.mynuskin.com

Fantastiska prudukter och jag ääääälskar tandkrämen!!! Nu testar jag R2 och ser vad det har för effekt på mig samt ageLOC Galvanic body trio.... och vet ni den kör jag på min mage och mina bristningar och jag är glatt överaskad över resultatet :-))))))

23 April 2020  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Norgren                                             Skaffa en gratis hemsida