Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
11
12
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2018)
>>


AW

Jag brukar ha svårt att hänga på när mitt jobb ska göra något eftersom jag prioriterar handbollen på min fritid. Det är inget jag tycker är negativt utan det är ju så klart ett val jag har gjort och det är jag nöjd med.

Ikväll får jag lite av varje för mitt gamla jobb ska ska ha AW i stan som jag ska promenera bort till när jag slutar arbetsdagen och efter det ska jag åka hem mot Täby där det spelas DM mellan Täby och Silwing Troja. Båda de lagen spelar i samma serie som mitt Sifen så det liren prefekt match att se och förhoppningsvis får jag dit någon med ledare och några spelare som gör mig sällskap.

Annars denna vecka så är det träning imorgon och sen åker min familj bort på fotbollscup till helgen. Själv ska jag roa mig med att försöka hinna träna lite och på lördag blir det ledarmiddag hemma hos herransvarig i Skånela och på söndag blir det träningslager med P07 följt av träningsmatch för Skånela mot Täby.

Vi skrivs!
15 Augusti 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Erfarenhet

Igår var det arbetsdag där jag jobbade hemifrån hela dagen och hade sällskap av Elisabeth som gjorde detsamma. Vi åt lunch hemma och jag facken hel del gjort faktiskt vilket var skönt.

När arbetsdagen var slut så rörde jag mig inåt Eriksdalshallen där jag skulle assistera Jimmy när han coachade Skånela i en träningsmatch mot Hammarby. Det tog lång tid för mig att köra in då det var rusningstrafik men jag hann fram i tid vilket många spelare inte gjorde så uppladdningen blev väl sådär.

Matchen var rolig om än lite sömning pga av förutsättningarna men jag tyckte ändå att alla verkade vilja göra det bästa avd situationen. Hammarby saknade sina 2 bästa spelare men annars var alla med och vid saknade ett par spelare så det blev en typisk träningsmatch som jag tror var en bra genomkörare för båda lagen.

Matchen var jämn men i början av andra halvlek fick de ett ryck och ledde som mest med 8 mål vilket kändes lite tråkigt då matchbilden inte alls var så ojämn. Våra killar kämpade sig in i matchen igen och tills slut så blev det 27-24 till Hammarby vilket var ett ganska rättvist slutresultat.

Nu är jag en erfarenhet rikare och det var kul att vara med även om jag hade en väldigt liten roll i matchen. Jag var mest med för att få känna på det, lära känna killarna lite bättre och för att stötta Jimmy och han ville bolla något nu när Kalle var borta med Landslaget.

I matchen efter oss var det DM mellan Cliff (Hammarby U) och Kungsängen där KSK gick vinnande ur striden med liknande siffror som vi precis hade förlorat mot Bajen med. Både de lagen kommer vi att möta i serien så det hade varit bra att se den matchen men det kommer fler chanser och jag kände att jag ville hem och få lite tid med familjen.

Vi skrivs!
14 Augusti 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Match

I lördags spelade Skånelas herrlag match mot Kungsängen och vann stort. Om det var ett rättvist resultat och om det går att dra några växlar utifrån det Ver jag inte men det var en bra start för vårat herrlag och mina killar avslutade sitt träningsläger med att titta på den matchen samtidigt som jag var på bröllop ute på Djurö.

Det var lite kul att bröllopet var just i Djurö Kyrka för där är jag döpt så jag skickade bilder till mina förändrar som tyckte att det var lustigt och dessutom så är Susie från Lili & Susie en ingift släkting så hon sjöng i kyrkan.

Det var ett fint bröllop och de så så lyckliga ut. Festen skedde på ett landställe ute på Djurö och när det började bli mörkt så rörde vi oss hemåt och jag körde.God mat trevligt sällskap och en massa intressanta tal var vad vi hade fått ta del av under dagen.

Idag jobbar jag hemifrån och ikväll ska jag hänge med Jimmy och coacha herrlaget i Eriksdalshallen mot Hammarby, Det ska bli kul och en rolig erfarenhet. Tim och Jens sköter Sifens träning vilket känns stabilt. Jag har bra folk att jobba med i Sifen och snart har jag ytterligare en mycket kompetent resurs att ta hjälp av. Mer om det längre fram.

Vi skrivs!
13 Augusti 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Redo för helgen

Det är riktigt segt att gå upp på mornarna den här veckan men jag hoppas att den här veckan gör att man kommer in i det och sen blir det i alla fall lite lättare nästa vecka. Ludwig har ytterligare en vecka innan han börjar skolan så det är inte 100 % tillbaka till verkligheten än rutinmässigt än.

Ikväll har vi dag 1 av 2 på ett träningsläger med laget. Ikväll blir det handboll som Tim håller i, imorgon bitti håller jag i handbollen och sen kommer de att åka iväg och köra ett fyspass tillsammans när jag drar mig mot Djurönäset på bröllop för Elisabeths kusin.

Killarna blir fler och fler på träningarna allt eftersom de kommer hem från semester och dylikt och vi har tappat en ledare så just nu jobbar vi på att fylla den rollen och det ser ljust ut så jag hoppas att det löser sig efter helgen.

Gällande träningsmatcher för våra 3 lag /HF SIF, Arlanda och HF SIF HJ) så håller jag på att maila och ringa runt för några matcher har fallit ur planeringen av olika skäl. Det löser sig men skapar lite extrajobb. Huvudsaken är att vi hittar givande matcher för att ge killarna rätt förutsättningar inför den kommande säsongen.

Vi skrivs!
10 Augusti 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Hinna allt

Det har variant en riktigt bra sommar men 2 stora saker som jag brukar göra har jag inte hunnit med. Vi har gjort så många andra roliga och bra saker så egentligen ska man inte klaga men framför allt det ena känner jag att jag lider lite av nu.

Den mer triviala saken som vi inte har hunnit med blev jag påmind av igår när God God Dolls spelade på Gröna Lund. 2 år i rad har vi köpt Träna Kortet på Gröna Lund för att kunna njuta av stället, åka saker och framför allt gå på diverse spelningar. Iå år har vi inte gjort det men samtidigt tycker jag att det inte har varit lika intressanta spelningar och vi har istället sett både Ed Sheeran och Justin Timberlake på Friends så det var inget dåligt substitut.

Den saken som jag har lidit lite mer av är att jag brukar ta igen den träning jag inte hinner med under vår och höst under sommaren. När semestern drar igång så brukar jag sätta upp en rutin att jag ska springa varannan dag och får jag inte till det ska jag åtminstone hinna med 3 dagar. Denna sommar har jag inte alls fått till det när vid har gjort alla våra aktiviteter och det finns flera skäl till det men jag tycker ändå att jag borde ha kunnat få till det. Nu är både kondisen och vikten dålig så jag ska se vad jag kan göra för att få till det nu.

Ikväll har vi träning med Sifen och på torsdagar kommer vi bara att köra handboll och den inställningen har vi eftersom det kommer att vara "träning inför match" under säsongen. Vi kommer att träna imorgon också då lördagens planering famlade lite pga dubbelbokningar i hallen men det blir bra så det blir ett pass imorgon kväll, ett pass på lördag förmiddag och sen även ett fyspass som Tim har styrt upp för då ska jag iväg på bröllop.

Jag är tillbaka på jobbet denna vecka och på grund av saker som hände precis innan jag gick på semestern så är det inte så kul att vara här men jag hoppas att det ska ändras inom en snar framtid så att jag tycker att det är lika givande att gå till jobbet som jag tycker med handbollen.

Vi skrivs!
9 Augusti 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida