Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
7
8
9
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Slutspurt

Nu är det sista helgen med matcher inför juluppehållet. Imorgon spelar mina 07:or sammandrag hemma i Tibblehallen i i nivå 1 mot Hammarby och Huddinge och sen kommer mina killar från Sifen dit för årets sista match och det mot min moderklubb Täby. Det blir en rolig dag med många bra matcher.

Ikväll har vi extraträning med P07 och P06 som jag ska hålla i och temat är individuell försvarsteknik. Det är alltid en utmaning när det är många spelare på plats och dessutom från 2 olika lag som har lite olika upplägg men det har fungerat ganska bra tidigare så jag tror att det blir bra den här gången. Den här gången från Ludwig dessutom publik i form av farfar så det blir en extra krydda för honom.

På söndag ska vi ha ett lite nytt upplägg där vi har bokat hallen för att ha praktiskt teori med föräldrarna i P07 där de ska få prova på handboll och få se och känna på vad det är killarna håller på med. Kilarna kommer samtidigt köra Street Handball på andra sidan så de få chans att se sina föräldrar träna på andra sidan.

Vi skrivs!

14 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Maxa

Idag är det full fart på alla fronter. Nu när jag kom till jobbet så ser jag några trötta som är på väg hemåt då vi har haft produktionssättning av vissa delar av projektet. Det verkar ha gått bra så de är trötta men glada och det känns som en bra start på dagen. Min dag låste dessutom upp ännu mer då jag fick en lunch ombokad.

När arbetsdagen tar slut så åker jag direkt till Gribby där jag ska träna P07. Till helgen har vi årets sista sammandrag i Nivå 1 och det ska vi förbereda oss för. Precis som senast så blir det fokus på försvar och mer samarbeten för imorgon ska vi ha specialträning tillsammans med P06 där vi ska fokusera på individuell försvarsteknik så det blir en bra kombo inför helgens tuffa matcher.

Efter 07-träningen åker jag direkt till Märsta där jag ska hinna fixa ett par julklappar innan träningen med Sifen. På Sifens träning ska vi dels hinna informera lite om hur vi kör de närmaste veckorna men också köra en träning som fokuserar på helgens match mot Täby. Det blir den tuffaste matchen på länge skulle jag tror men jag hoppas att vi kan få en bra avslutning på en väldigt bra höst.

Vid lunch idag så kommer min pappa till Stockholm och hälsar på inför Julen och om vi får till det ska vi ta en fika/lunch i stan när han kommer. Ikväll ska han hälsa på min kusin och hennes mamma i stan och sen kommer han ut till oss ikväll. Det ska bli kul att träffas och vi får försöka få ut det mesta av fredagskvällen för sen åker han till Malmö igen på lördag.

Vi skrivs!
13 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
On my own

Det är inte så dramatiskt som det ser ut i rubriken. Igår var det Tims tur att få göra något annat än att vara i Vikingahallen så jag skulle hålla träningen själv. När jag kom till hallen så gick jag direkt in i gymmet som var tomt och skrev ned på tavlan vad killarna skulle göra. Jag hade kollat först vad de hade kört i skolan och skrev upp ett program som kompletterade det.

Killarna körde på bra och det var bra stämning på träningen. Tyvärr fick jag reda på att en kille som har gått och velat ett tag nu har bestämt sig för att trappa ner och byta klubb. Jag sa till honom att det är klart att jag förstår att det kan bli lite mycket med all handboll han kör och han är en av dem som vi inte har hunnit ge en chans i ettan än trots att han absolut har kapaciteten att vara med och konkurrera där. Han känner på det lite så får vi se om han kommer tillbaka, jag hoppas det.

Det blev en bra träning som jag hade hårdplanerat då just tisdagar brukar tappa lite i kvalité för killarna känns extra trötta då och det fingerade bra. De var lite trötta och ofokuserade på slutet när vi spelade men annars svar det en riktigt bra träning så jag ska försöka köra liknande upplägg mer.

På jobbet är det helt galet mycket just nu men det är bara att kämpa på enda in i kaklet. Imorgon kommer dessutom min pappa på besök så jag ska försöka komma ifrån en sväng och fika med honom på dagen för på kvällen när han kommer så har vi handboll och sen får vi fredagskvällen med honom men då har vi dessutom en specialhandbollsträning med en mix av P07 och P06 på kvällen och sen är det matcher för både Ludwigs lag och sen Sifen i Tibblehallen på lördag. På söndag har vi julavslutning med P07.

Vi skrivs!
12 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Julbord

Igår hade vi julbord med jobbet. Jag hade pratat med Tim så han höll träningen själv för jag kan aldrig vara med på sådana saker för det krockar alltid men handbollen men fick denna gång möjlighet att gå. Det var väldigt trevligt att träffa min kollegor som jag inte ser så ofta eftersom vi alla är ute på olika uppdrag och det var extremt god mat. Formatet var julbord men det var italienskt tema så allt var extremt gott från kallskuret på det kalla bordet till olika pastasorter och korvar på det varma. Till efterrätt var det efterrättsbuffé och glassvagn. Mycket trevligt. Trots Nobelmiddag på Stadshuset 200 meter därifrån så var trafiken smidig.

När jag var ute och gick på lunchen sprang jag på en gammal spelare från när jag tränade AIK som nu spelar i Sollentuna och han var nöjd med att de hade vunnit mot Bolton och gjort en stabil insats. Sollentuna är starka i tvåan och kommer med all säkerhet gå upp i ettan till nästa år om de inte hamnar i någon oflytsperiod. Täby vann mot Tumba i en jämn kamp och ligger på övre halvan i div 1 Norra och det blir en tuff match för oss i Tibblehallen på lördag.

Vi skrivs!
11 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
En vinstrik helg

Tydligen så har ett par av mina inlägg försvunnit på något mysteriskt sätt men här kommer i alla fall vad som har hänt i helgen.

I fredags hade vi hemmamatch mot Kungsängen med Sifen och vi hade onda aningar för vi visste att de har gått tungt resultatmässigt men har en av seriens bästa trupper på pappret. De har spelat jämna matcher och 2 av deras 4 poäng har de tagit mot Täby som vi tror att vi kommer få svårt mot nästa helg.

Första halvlek blev jämn och vi hade det svårt. De spelade bra och vi hade svårt att komma åt dem framåt med deras 5-1 och bakåt skönt de sönder oss ett tag. Vi kämpade oss upp och förbi i slutet av den första halvleken och sen vänder det. I andra halvlek släpper det helt och vi springer sönder dem och vinner till slut med hela 34-24. Riktigt starkt jobbat av killarna i andra halvlek.

På lördagen hade vi hemmaarrangemang med Täby P07 där prestigematchen var den sista mot Kungsängen som är en av killarnas huvudkonkurrenter i Stockholm. Vi vann de 2 första matcherna klart men spelade inte så värst bra så jag trodde att vi skulle få det svårt i de sista mycket svårare matchen. Mycket riktigt så spelar Kungsängen nästan ut oss under en period under den fösta halvleken men mina killar kämpar sig tillbaka och vi ligger under med 2 i halvtid. I andra halvlek funkar allt och vi vänder och vinner matchen med 5 mål. Killarna var väldigt glada och jag var väldigt nöjd med dem.

På kvällen var jag med familjen och släppte handbollen för en stund så det blev middag på Pinchos och sen Ghost på China. Det blev en grymt bra kväll och självklart pratade vi även en hel del handboll då Ludwig var väldigt nöjd med att vi vann mot hans nya kompisar i Kungsängen. Kul att killarna har börjat bli vänner mellan lagen. Det har gjort stämningen mycket bättre runt dessa "viktiga" matcher.

På söndagen avslutade vi helgen med shopping i Täby Centrum och herrjuniormatch i Märsta. Förra gången vi spelade mot Tyresö så förlorade vi men nu gjorde killarna en riktigt bra match och vi vinner med hela 10 mål. Riktigt stark insats!

Jag åkte vidare och spelade match med Gauthiod i Engelbrekts hallen mot mina vänner i Norrtull. Vi var bara 5 spelare visade det sig men det var ganska kul ändå eftersom jag mötte en massa vänner. Dessutom så kom mina gamla lagkamrater från Hovet-tiden efter och de spelar hela gänget i Bitter nu så det var kul att träffa dem med.

Ny vecka och nya möjligheter med julbord ikväll och på lördag spelar vi sista seriematchen inför Jul mot min moderklubb Täby. Det blir tufft men jag hoppas att vi får ihop det bra.

Vi skrivs!
10 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida