Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Semesterblogg

Ja som vanligt på somrarna så kommer jag att blogga lite mer glest men ska försöka uppdatera den som intresserar sig hyfsat mycket i alla fall.

Igår var vi med P07 och klättrade i träd på Vaxholm Skypark. Det blev en riktigt rolig aktivitet för hela laget inklusive några föräldrar och så klart var det några av killarna som var tvungna att utmana sig på den svåraste banan som också blev lite väl svår för dem men hälften vågat. Efter det att vi var klara så åkte vi vidare och åt gemensam lunch för dem som ville och sen hängde hemma hos oss och fikade mm. Mycket trevlig kväll!

Annars har vi en del saker planerade för dem som inte kommer iväg på någon semester denna sommar så vi har några beach-träningar (ikväll tillsammans med några ledare) och sen blir det ribb-båt, OCR-bana mm så det blir nog en rolig sommar.

Vi ar lyckats planera en lite resa i Sverige så på fredag kör vi till Göteborg där vi ska ha lite helgmys och bland annat träffa vänner från Aranäs och sen får vi se vad vi hinner med. Efter Göteborg tar vi en övernattning vid Ullared och ser om det är möjligt att besöka Gekås i dessa tider.

Killarna verkar sköta sin sommarträning med den äran och det strömmar in träningsbilder som vi kan lägga upp på Instagram och idag är Ludwig och några av hans lagkamrater och utforskar ett Gym så det känns seriöst.

Vi skrivs!
7 Juli 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Semester!

Igår jobbade vi in i kaklet samtidigt som Ludwig var ute och träffade kompisar. När han kom hem så hade han med sig Vilgot och Leo för att vi skulle se på IFK Göteborg mot AIK i Allsvenskan. Inför matchen fick de göra pizza själva och det blev god mat följt ac chips till en riktigt dålig match som tyvärr slutade snöpligt med ett fummelmål som AIK släppte in ur dålig vinkel.

Idag jobbar vi på som vanligt men när vi stänger våra datorer på eftermiddagen så går vi på semester i 4 veckor som ska bli riktigt skönt för att ladda upp inför en spännande höst både på jobbet och i handbollen om allt kommer igång som det ska.

Vi skrivs!
3 Juli 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Sista dagen på kontoret

Jag har nämnt tidigare att jag har blivit chef på jobbet och håller på att bygga ett team. I förrgår anställde jag min sista pusselbit i bygget och avtackade 2 av mina testkonsulter på kontoret. Då fick jag utrustning som jag var in på kontoret och lämnade in igår då jag dessutom fick träffa vår nya utvecklingschef så det var ett händelserikt besök.

När jag kom hem så skjutsade jag Ludwig och Vilgot till Ängsan där du skulle köra sitt fösta pass på sommarträningen samtidigt som jag satt och jobbade. När de var klara så lämnade jag av dem i Arninge på bowling och åkte vidare hem och avslutade arbetsdagen. På kvällen åkte jag och Elisabeth hem till Vilgot och hängde lite med Vilgots föräldrar innan vi fick med oss sonen hem och avslutade kvällen men lite soffhäng.

Det är lite tomt nu när vi har lagt ner de vanliga handbollsträningarna för båda mina lag men vi har lite småsaker planerade som att vi kommer att köra beachhandboll under hela sommaren och vi har planerat in lite andra saker utanför handbollen som Skypark i Vaxholm, Padel i Kungsängen mm

Vi skrivs!
2 Juli 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Huset fullt

Natten till måndag var galen med blixtar och dunder så när vi skulle upp och jobba på morgonen så var man helt slut och hade sovit på tok för lite. Det var dessutom så att det hade blivit så varmt i Ludwigs rum under natten för de 4 som sov där så de hade flyttat ner till vårat vardagsrum så jag fick direkt sätta mig i arbetsrummet när jag gick upp spå att jag inte skulle störa någon.

När alla hade vaknat så hade vi fortfarande strömavbrott från natten ovädret och vårat internet drog inte igång förrän på eftermiddagen men som tur var kunde vi arbeta via våra telefoner fram tills dess. Vädret blev dessutom bättre så killarna kunde vara ute och då störde vi inte varandra.

På eftermiddagen var vi och lämnade in Ludwigs cykel och sen tränade jag herrarna på beachen innan vi åt middag och försökte se till att vi kom i säng i tid.

Vi skrivs!
30 Juni 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Snickarteamet

I fredags var det fullt upp på jobbet hela dagen där breaken blev när vi skjutsade Ludwig till handboll med P05 och när vi var och hämtade virke på lunchen. Detta var andra gången som jag körde släp och denna gång gick det riktigt bra. Vi fick hem allt och hämtade Ludwig på eftermiddagen.

När vi hade kommit hem så kom Elisabeths föräldrar förbi en sväng och kollade och gav lite råd när vi satte igång att bygga vår nya trapp på framsidan. Anledningen till att vi skulle bygga den var att vår gamla trapp har blivit ranglig och vi behöver dessutom sätta dit ett räcke eftersom våra föräldrar har svårt att gå där. Vi hann klart med stommen under kvällen.

På lördagsmorgonen satte vi igång att sätta dit resten av plankorna på själva trappen innan vi åkte till handbollsträningen, Vi var lite få där men det blev en riktigt bra träning med de som kom och vi passade på att gå igenom vårat spel ordentligt plus 2 nya rörelser. När vi kom hem så byggde vi räcket till trappen innan det blev middag och soffhäng.

På söndagen inledde vi med beachhandboll som var välbesökt och alla körde på bra. Några av killarna och vi drog till Täby Centrum för lunch och sen blev drog vi vidare hem till oss. Där fick vi dessutom besök av våra föräldrar som gjorde oss sällskap när vi satte sista touchen på räcket och gjorde klart trappen. På eftermiddagen såg vi AIK-Malmö hela gänget där AIK förde matchen målmässigt men spelmässigt var det jämnt och matchen slutade 2-2.

Våra föräldrar åkte hemåt, killarna drog ner till fotbolls/basketplanen vid Skarpängsskolan och vid drog och handlade och fixade mat så kvällen avslutades med middag, att alla spelade "Med andra ord" och sen bäddade vi för killarna skulle sova över. Inatt har det sovits oroligt då det var ett stort oväder med blixt och dunder mellan 4-5.

På eftermiddagen igår fick jag ett sms från Örebro Cup där de undrade om jag ville komma dit med mitt lag. Först blev jag konfunderad eftersom jag var säker på att vi var anmälda men insåg sen att han trodde att jag var tränare i Skånela fortfarande. Han fick deras nummer så får vi se om de också kommer dit.

Vi skrivs!
29 Juni 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida