Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
4
7
8
10
11
14
15
18
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2019)
>>


All set

Jag hade en riktigt bra dag igår som inleddes med ett frukostseminarium inne i stan som dels vart väldigt intressant och dels träffade jag en hel del gamla vänner i branchen som jag inte har träffat på länge. Mycket trevligt.

Arbetsdagen rullade på bra och första stopp efter jobbet blev P07-träningen i Tibble. Jag passade på att köra lite hårdare med killarna där fokus låg på försvarsarbete så jag hade gjort en hyfsat tuff fotarbetsbana som de klarade av bra och sen blev det mycket kamp och mycket spel på slutet.

Jag skyndade mig ut till Märsta och där var alla igång och gymade i väntan på en försenad träningsmatch som P04 körde inför helgens SM. Det som var kul med den matchen var att den var mot Kungsängen så jag träffade flera vänner från den klubben på läktaren. Träningen blev ok men det märks att alla har kört på den här veckan och är taggade inför helgens äventyr i Borlänge så det känns bra.

Vi skrivs!
20 September 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Veckan rullar på

I tisdags så var det träningar med P07 som vanligt och sen körde vi USM-specifik träning med Sifen senare på kvällen eftersom vi åker till Borlänge och spelar Steg 1 nu till helgen. Det blev en bra träning och det ser bra ut inför helgen bara vi få ha starkt lag genom alla matcher.

Igår åkte jag direkt till Kyrkbyn där Ludwig tränade med P05 för att sedan åka via Erikslund och hämta upp Vilgot då han och Ludwig skulle träna med P06 då de ska stötta dem i helgen eftersom de har tunt med folk. Ludwig och Vilgot gjorde bra ifrån sig och jag fick dessutom tillfälle att prata lite med flera gamla vänner i klubben som hade träning innan och efter. Flera stycken ar gulliga och gratulerade till vinsten i Kungsängen i helgen.

Idag startade jag med frukostseminarium på temat Penetrationstest och nu är jag på jobbet några timmar innan det är dags att åka och träna P07 och direkt efter det Sifen.

Vi skrivs!
19 September 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Hall-kväll

När jag var klar för dagen på jobbet igår så åkte jag hem och plockade upp Ludwig som skulle till Kyrkbyn och träna med Täby P05 där han tränar extra någon ggr i veckan. När den träningen var slut åkte jag och hämtade upp Ludwigs lagkamrat August och åkte vidare mot Kungsängen. Vi hade bestämt med deras 07:or att vi skulle köra gemensam träning så jag höll några övningar där innan jag åkte vidare mot Märsta.

Jag inledde kvällen i Märsta med att visa upp mitt registerutdrag för ordförande samtidigt som jag bad en förälder att filma så att jag kan visa Täby att kuvertet var oöppnat när jag han såg det. Jag var ensam tränare så första fick killarna köra ett gympass och sen körde vi handboll med mycket spring i en timme innan det var dags för mig att bege mig hem igen.

När jag kom hem hade jag lite småfix innan jag kunde få i mig lite mat och jag kände att det var nog precis så många handbollsträningar som jag klarar av på en kväll. Men alla 3 var roliga :-)

Vi skrivs!
17 September 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Guld i Håtunaleken

Den här helgen var det cup igen för P07 och som jag uttryckte mig till killarna innan första matchen i lördags. Den här helgen ska vi spänna musklerna lite då alla våra starkare spelare var med.

Vi gjorde en riktigt stark insats i turneringen där alla fick mycket utrymme och vi visade på stor bredd i truppen där vi gick obesegrade genom hela turneringen med minst 10 måls vinst i varje match. Så kan det ju vara om man möter lag som vi ligger före i utvecklingen men i gruppfinalen mötte vi Kungsängen och i finalen mötte vi Hammarby och båda de lagen är väldigt starka så jag är väldigt nöjd med killarnas insats.

Det var superkul att vi vann turneringen men jag är framför allt glad över att det verkar som att alla har haft väldigt kul tillsammans såväl på plan som utanför samt att de har spelat väldigt fin handboll som vi har fått många komplimanger för från andra lag, ledare och domare. Man blir riktigt stolt över killarna.

Nu är det ny vecka och ikväll ska vi faktiskt åka ut till Kungsängen för att samköra en träning med de grymma killarna där ute. Annars är det en vanlig vecka som avslutas roligt via USM i Borlänge dit vi åker med Sifen för att försöka gå direkt till Stag 3. Jag hoppas det blir så, dag 1 blir viktig.

Vi skrivs!
16 September 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Nytt

Idag när jag kom till jobbet så fick jag ny dator och ny telefon så nu har jag håll på halva dagen med att sätta upp allt och konfigurera det spå att jag får det som jag vill. Nu är allt klart och jag känner mig väldigt nöjd med mina nya förutsättningar här på jobbet.

Igår hann jag med 2 träningar efter jobbet och båda blev bra. P07 ska spela Håtunaleken i helgen och denna gång ställer vi upp med ett lite mer rutinerat lag så får vi se vad det leder till.
Det ska i alla fall bli skönt med helg.

Vi skrivs!
13 September 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida