Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
10
11
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Stort steg framåt

Igår var det sjukt många möten under dagen men dagen gick ändå framåt snabbt och i slutet av dagen fick jag dessutom pepp från Täby Handbolls styrelse för att jag försöker hjälpa vårat damlag som har det lite krisigt just nu. Alltid kul att få lite sådan pepp även om det så klart inte är därför man gör det.

Träningen för P07 blev en av de bästa på länge och Ludwig kunde göra sig själv mycket mer rättvisa då han mådde bättre och gjorde en mycket starkare träning än i onsdags vilket var kul att se och jag såg också på honom att han hade mycket roligare. Efter träningen delade vi ut nya hoodies från vår sponsor vilket verkligen är uppskattat och killarna fick lite extra glädje i slutet av träningen.

När vi kom hem hade vi föräldramöte med killarnas föräldrar där vi framför allt ville presentera hur vi tänker till nästa säsong med anmälning till serier. Vi kommer att kliva upp en ålder eftersom vi har visat oss starka i vår egen ålder och alltid är ett topplag i Stockholm för att killarna ska få större chanser för att fortsätta utvecklas och vi lyfter även vårat Nivå3-lag en nivå eftersom de också eftersom hela truppen har tagit kliv i sin utveckling och behöver fortsätta utmanas.

Vi skrivs!
16 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Jobbig start

Igår så var det dubbla handbollsträningar där den första var den mest intressanta så klart eftersom det var Ludwigs första träning efter sjukdomen. Vi hade fått låna Jennifer från DJ så att vi hade målvakt i våra ordinarie målvakters frånvaro vilket fungerade väldigt bra. Ludwig däremot fick ta det väldigt lugnt då allt ledde till att han hostade vilket hämmade honom i alla delar men nu är han i alla fall igång och det kommer så klart bara att bli bättre och bättre.

Efter träningen skjutsade jag hem familjen innan jag åkte vidare till Tibble för träning med herr/HJ. Jag och Per L hade beslutat att han skulle hålla i träningen om de inte övergick en viss siffra och så blev det men jag stannade kvar en stor del av träningen ändå eftersom jag hade fått dit Wille från P05 och ville stötta och skjutsa hem honom.

När jag kom hem på kvällen så hade jag kontakt med halva handbollssverige kändes som men det var många roliga samtal om Norden Cup, Täbys Damlag, Täbys Herrlag och lite annat smått och gott. Många saker går åt rätt håll känns det som.

Vi skrivs!
15 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Tisdag

Det kändes nästan som en vanlig tisdag då det var många möten under dagen och sen träning för P07 på kvällen. Det enda som saknades var så klart att det var Ludwigs sista säkerhetsdag för att vi ska konstatera att han är frisk så han fick inte följa med på träningen. Nu är han frisk så idag är han i skolan och ikväll får han vara med lite lätt på träningen.

Ikväll har jag också träning med de unga i herrlaget så vi får se om det blir en hel eller halv kväll i hallen beroende på hur många som kommer på träningen.

Igår fick jag höra en hel del intressant information om vår närmaste omvärld i handbollen så fvi får se vad som händer.

Vi skrivs!
14 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Ny vecka och ingen feber

Nu är det vanlig vecka igen och Ludwig var piggare och feberfri hela dagen igår så det går åt rätt håll. Planen för dagen var att jag eventuellt skulle träna DJ på kvällen om vi fick ihop vår planering att få hem 1000 kg stenmjöl som vi ska ha som underlag till Ludwigs nya basketplan.

Direkt efter våra morgonmöten åkte vi till Byggmax och fick snabb hjälp och fick långa släpvagn så effektiva som vi kan vara ibland så körde vi hem det, lastade av det med spadar och skottkärra och hann köra tillbaka lånesläpet innan vi hade nästa möte så det var en väldigt effektiv förmiddag.

På eftermiddagen när arbetsdagen var slut gick vi ut och jämnade ut stenmjölet så gott vi kunde på den yta där basketplanen ska vara och sen la vi på markduk och började sätta plattorna som ska bli golvet. Mitt i någonstans så åkte jag iväg till Tibble och tränade DJ och det blev en väldigt bra träning. När jag kom hem igen så hade Elisabeth slutfört jobbet med golvet så hon var helt slut, mycket bra jobbat!

Ikväll drar de vanliga träningarna med P07 igång igen och imorgon hoppas jag att Ludwig ska kunna ansluta igen men han får vila ikväll så han hinner blir frisk.

Vi skrivs!
13 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Påsklovslägret

Nu är Påsklovet slut och Ludwig är tyvärr inte helt frisk än även om det har gått åt rätt håll. Han är fortfarande hostig och har lite feber så vi hoppas att han ska bli bra idag så att han kan gå till skolan på onsdag.

Det Påsklovsläger som vi har lyckats sätta upp efter att både Mellandagslägret och Sportlovslägret fick ställas in av olika skäl. Det har blivit väldigt tyckt tycker jag och upplägget blev så här:
- Tisdag: Allmän handbollsträning
- Onsdag: Erik Carlsson höll träning med lite blandade fokus pga svag närvaro
- Torsdag: Skotteknik
- Fredag: Försvar med fokus på 6-0 (vi fick långa målvakten KG från P03)
- Lördag: Fokus matchspel (vi fick långa P05s målvakter)
- Söndag: Minihandboll

Nu till veckan har vi också en spännande handbollsvecka där höjdpunkterna förutom de vanliga träningarna blir att Jimmy Karlsson kommer och tränar killarna på torsdag med fokus på försvarsspel och att vi sen kör Ninja Warrior och Beachhandboll med August Elmberg till helgen.

Vi skrivs!
12 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida