Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
5
6
12
13
17
19
20
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Capio Artro Clinic

Höjdpunkten igår för mig var att jag och Ludwig skulle till Sophiahemmet för att kolla hans knä. Senast jag var där var när jag linkade ut nyopererad för 9 års sedan så jag visade så klart Ludwig vad jag visste om stället. Läkaren gjorde en grundlig undersökning och såg inte att något borde var trasigt på honom så han ska fortsätta att köra rehab så hör hon av sig om någon vecka för att följa upp att det har blivit bättre. Han var stabil och hade ont när hon gjorde vissa saker vilket inte verkade vara någon större fara.

På kvällen hade vi träning med P07 vilket kändes peppande efter det besöket. Då fick han tyvärr ett bakslag då löpfysen på asfalt gjorde att han fick ont i knät. Han beskrev det själv som att det var Schlatter så första delen av handbollsträningen så körde han sin rehab och då kunde han faktiskt vara med på slutet så förhoppningen är att det "bara" var det.

Vi har en pågående diskussion med Aranäs om att få till ett träningsläger helgen då Skadevi skulle ha spelats så jag hoppas på det nu. Det vore kul att göra något sådant tillsammans med dem rent socialt men också så vi kan matchen lite på ett kontrollerat sätt.

Vi skrivs!
23 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Helkväll i olika hallar

Det blev en bra arbetsdag på kontoret igår och jag fick mycket gjort innan det var dags att åka hemåt och möta upp familjen. Vi träffades i Täby Centrum där både jag och Ludwig passade på att klippa oss...inte en dag för tidigt för någon av oss.

Ludwig hade sen träning med P05 medan vi tittade på och planerade lite framåt för laget. Vår träningsmatch mot Tyrold med herrlaget hade blivit inställd pga att de hade en del skador och sjukdomar så det blev vanlig träning som jag dessutom drog lite tidigare ifrån.

Jag skulle spela Trim-match med Vallentuna som hade kris med spelare. Jag kom dit och var lite stressad och kände mig otränad med det skulle visa sig inte vara något problem i det sammanhanget och det var riktigt kul att spela. Vi vann till slut men det var inte det viktigaste då det var riktigt bra stämning och sköna gubbar i båda lagen.

Idag ska jag och Ludwig till Sophiahemmet och kolla hans knä och jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt. Han tränade med 05:orna igår och då såg det mycket bättre ut än på matchen i lördags men han hade lite ont vid något tillfälle så det känns ändå rätt att vi kollar upp det ordentligt.

Vi skrivs!
22 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
3 år i rad

Helgens höjdpunkt var ju seriepremiären för P07 i Nivå 1 mot Skogås som kom trea i serien förra säsongen och var det lag vi hade de tuffaste matcherna mot. Förutsättningarna inför matchen var bra men vi visste att 2 spelare hade varit sjuka i veckan och att Ludwig fortfarande inte var ok i knät.

Det blev en riktig skitmatch från vårat håll. Killarna kämpade på men vi var tvungna att göra byten som försvagade oss kraftigt. I en match mot ett svagare motstånd så hade det nog inte gjort så mycket med Skogås är så pass bra så att det inte räcker. Vi förlorade med 2 mål men det kändes som mer då framför allt vårat försvarsspel filade kraftigt.

Det var någon i laget som konstaterade efter matchen när vi hade fått lite perspektiv att vi faktiskt har förlorat premiären mot bra lag 3 år i rad så det är ingen maning att deppa för mycket för sen har det gått bra ändå men det är ändå värt att tänka på.

Vårat Nivå3-lag vann däremot vilket var glädjande. De hade tydligen inte heller spelat så bra men det hade räckt ändå så de var nöjda. Vi hade träning på eftermiddagen där vi hade matchgenomgång och street handboll vilket var nyttigt för då kunde vi prata igenom vad det var som inte hade funkat och vad vi behöver skärpa till framöver.

På söndagen hade vi städdag hemma och Ludwig fick spendera en stor del av dagen till att hjälpa till med det och att plugga så att han kunde ta hem kompisar för att se på derbyt mellan AIK och Hammarby. Vi hade låga förväntningar på den matchen men AIK överraskande och vann med klara 3-0. Något kul i alla fall.

Vi skrivs!
21 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Strategidagar

Nu har jag varit inne på kontoret 2 dagar i rad för vi har haft strategidagar och jag sitter i den IT-ledning som har haft dessa. 2 dagar för att stanna upp och se vart vi står med den nya organisationen och hur vi ska fortsätta att arbeta på ett bra sätt framåt. Det har verkligen varit nyttigt.

I handbollen så har Ludwig varit och kollar knät och det verkar inte var något allvarligt så han ska rehaba och använda ett stöd tills det att det blir bra för att hålla stabilitet. Träningarna i veckan har varit bra för både P07 och herrlaget och nu närmar sig seriepremiären för båda lagen. P07 spelar mot Skogås på lördag och herrlaget spelar mot Sifen nästa helg.

Vi skrivs!
18 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Skadevi Inställt

Vi hade 2 cuper planerade för vårat Nivå1-lag i P07 denna höst som förberedelser för Norden Cup och det var Göteborg Cup som vi spelade i helgen och sen Skadevi Cup i Skövde i slutet av höstlovet. Igår fick vi reda på att Skadevi blir ännu en cup som ställs in vilket känns tråkigt men nu försöker vi planera in något annat som kan bidra till förberedelserna istället.

Igår hade vi första träningen efter helgens cup och några hade hunnit blivit sjuka och några var lite slitna så vi körde en lugn träning som inleddes med freesbee och sen gick vi igenom lite grunder som är nödvändiga både för de nya och de mer rutinerade. Spelförståelsen i gruppen varierar och det är framför allt den som jag vill höja för både vårat försvar och anfall.

Ikväll har vi klisterträning inför Norden med P07 och herrträning efter det så det blir en rolig handbollskväll efter en dag på kontoret.

Vi skrivs!
16 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida