Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
5
6
8
9
13
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Sista arbetsdagen denna vår

Det har varit en galet hektisk vecka men den lider mot sitt slut. I måndags gick jag sista dagen på TS3 och hann ut och vara med på träningen med Sifen. I tisdags lämnade jag in bilen för att åtgärda de 2:or som jag hade fått på besiktningen och jobbade jag på att få in en ny konsult på jobbet , hämtade sedan bilen och hade både träning med Sifen och P07. Igår kom min nya konsult till jobbet och sen hade jag träningar med både Sifen och P07 på kvällen.

Idag har jag min sista arbetsdag innan semestern och jag inledde med att ombesiktiga bilen som nu är godkänd och sen blir det träning med P07 ikväll. Efter det ska vi fixa lister till köket som de nu håller på att riva och fixa golvet i.

På lördag åker vi till Rovinj och inleder vår handbollssommar :-)

Vi skrivs!
20 Juni 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Helgen på Bosön

Jag har haft en grymt bra helg på Bosön där jag har gått TS3. Jag har träffat en massa gamla vänner, lärt känna nya vänner samt sett en hel del riktigt bra föreläsare inom det område som jag brinner för. Det kan inte bli mycket bättre.

Parallellt med utbildningen har jag haft kontakt med familjen som har varit på Gubbängsfältet och spelat Eken Cup. Det delades in 2 lag som var helt annorlunda mot hur jag hade delat dem och det skulle representera att de skulle bli jämnare.. SÅ blev det verkligen inte utan det ena laget gick ganska starkt men inte så starkt som vi brukar och det andra laget fick inte alls ihop det av flera olika skäl. Jag jobbar ju med test så försöker välja en positiv syn på detta och nu har vi testat det och behöver inte göra om det.

Efter idag har jag bara 2 arbetsdagar kvar innan semestern och sen bär det av mot Rovinj mm.
Det ska bli riktigt skönt.

Vi skrivs!
18 Juni 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
TS3

Dagen inleddes med Ludwigs skolavslutning och sen bar det av till Bosön och TS3 (Tränarskolan Steg 3) som är min sista tränarutbildning inom handbollen. Jag går tillsammans med en massa bekantingar som jag känner sedan innan samt lite kända ansikten som Johan Pettersson, Jonas Kjellman och Oskar Carlén. Vi har de bästa utbildarna och vädret är kanon. Det enda tråkiga med helgen är att jag inte få träffa familjen förrän på måndag kväll och att jag missar Eken Cup.

Vi skrivs!
14 Juni 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Ömsom regn

Igår hände det många saker på jobbet som har lett fram emot ett par svåra beslut och konformationer som jag inte har sett fram emot men nu är det klart och nu på morgonen har jag sagt upp mig. Jag har suttit som konsult ute på Solvalla sedan i oktober förra året och nu ska jag stanna här som anställd. Riktigt kul och de har verkligen visat att de tycker att jag har gjort ett bra och jobb och verkligen vill att jag ska vara kvar.

På väg hem igår åkte jag direkt till Ellavallen och på vägen regnade det., Det kändes sådär inför den uteträning jag skulle hålla för mina killar med tillskott av 2 tjejer från F07 samt Tintin från Kungsängen som ska följa med oss till Partille i sommar. Regnet avtog och det blev en riktigt bra träning och vi hade uppehållsväder under i sort sett hela passet. Tintin känner redan några i laget men har nu en chans att komma in ännu bättre i gruppen inför sommaren.

Ikväll har jag min sista tärning med Sifen den här veckan då jag tärnar P07 imorgon och fredag till måndag så är det TS3 och internat på Bosän som gäller.

Vi skrivs!
12 Juni 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Löpning och fys kontra handboll

Igår fick jag ta ett stopp hemma innan jag skulle åka vidare ut till Sifens träning i Märsta. Vi hade fått leverans av kyl, frys och diskmaskin inför renoveringen och det hade dumpats på vår infart så jag skulle hjälpa till att baxa in det i garaget.

Jag åkte vidare till Märsta och väl där var också herrlagets nyförvärv från AIK Ola Pewik på plats så det känns kul att han ska representera Skånela kommande säsong. Han fick ett roligt första pass tillsammans med A- och U-lag då vi sprang intervaller på löpbana och avslutade med Jimmys hårda Bål-pass inne i hallen.

Efter träningen åkte jag vidare till Täby och kollade slutet på Ludwigs fotbollsträning. Jag har en del funderingar just nu på hur jag ska köra med mina 07:or kommande säsong och en av dem är definitivt att vi behöver öka graden av fys. Jag ska lägga in lite mer i de sista passen vi har inför sommaren men fokus kommer ändå att ligga på handbollen då vi har Eken, Partille och Åhus kvar på säsongen.

Vi skrivs!
11 Juni 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida