Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
4
6
7
13
14
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Stelt

Igår jobbade jag på och sen bar det hem till familjen där Elisabeth hade jobbat hemifrån och Ludwig hade varit hemma sjuk. Vi fixade lite hemma och sen åkte vi till Täby Centrum för att handla och växla lite inför helgens resa till Paris. Vi avslutade utflykten till Täby Centrum med att åka till Tibblehallen där jag fick dela ut medaljer till killarna i Täby Centrum. Det var lite stelt för jag hade inte tänkt dela ut dem utan bara ge dem till ledarna men det blev en kul grej och jag tror att de uppskattade det.

Idag åkte vi till Paris där vi förutom att gå på stan och besöka Eifeltornet och och i Katakomberna ska se PSG spela både handboll och fotboll. Det blir en riktigt bra helg.

Vi skrivs!
18 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Påsklov

Igår fick jag åka kommunalt hem eftersom vi bara har en bil och båda hade ärenden. Det tog en och en halv timme att ta sig från Solvalla hem och när jag kör bil tar det 20 minuter...en viss skillnad. När jag kom hem så bytte jag om och åkte iväg till Märsta för att hålla träning med Sifen. Jag hade ett par intressanta samtal med Jimmy och andra ledare innan vi drog igång träningen.

Det blev en bra träning där killarna nu känns redo för Rödspättecupen de ska åka på med Tim och Mackan som ledare. Tydligen hade man ett möte med våra 02:or med ledare igår för att se vilka som kommer upp i U-truppen till nästa säsong. Det hade varit positivt och det ser ut som att vi har en bra besättning för att göra bra resultat.

Idag jobbar jag hemifrån på förmiddagen eftersom Ludwig har Påsklov och är lite sjuk och vi vill så klart att han ska bli frisk till det att vi åker till Paris imorgon kväll. Snart ska jag börja röra mig mot Solvalla där jag ska inleda med lunch och sen har jag möten hela eftermiddagen...ikväll ska jag tydligen dela ut silvermedaljer till Täby Centrum.

Vi skrivs!
17 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
3-2-1

I helgen har vi som sagt varit i Katrineholm och en av de saker som har gjort mitt P07-lag så framgångsrikt just denna säsong har till stor del varit vårat försvarsspel. I somras började vi träna lite på 3-2-1 och det har passat laget så bra så att vi har fortsatt att nöta det och när vi får det att fungera så har våra motståndare svårt att göra mål på oss.

I fredags så nötte vi det tillsammans med de killar från P06 och P05 som vi skulle spela tillsammans med samt de 05:or som var med som supporters och det vart uppskattat så igår när jag var och kollad enär Ludwig tränade med 05:orna så blev jag inbjuden att hålla ett pass blandat med teori och praktik. Det föll väl ut även om det blev tydligt vilka spelare som passade bättre i sina roller än andra.

Det var säkert lite konstigt för Ludwig att jag kom in och höll ett pass även där, annorlunda för 05:orna att lyssna på mig då jag och Anders är ganska olika även om vi har många gemensamma tankar runt handbollen och lite obekvämt för mig att gå in oförberedd och oombytt men det föll väl ut tycker jag.

Vår bil pajade i helgen och står för närvarande i Katrineholm och blir reparerad så vi har lite logistikproblem denna vecka. Tim löste träningen i Märsta igår men idag ska jag ta mig dit med tåg så får familjen komma och hämta upp mig på väg hem sen. Det blir veckans sista träning eftersom det sen är långhelg för de flesta och Skånela P01 ska spela Rödspättecupen i Danmark. Vi åker till Paris där vi ska se PSG i både handboll och fotboll.

Vi skrivs!
16 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Vinnare Katrineholm Cup 2019

Vi åkte till Katrineholm Cup med ett starkt lag blandat från P07, P06 och P05 där många starka spelade från de 3 lagen var med. På fredag eftermiddag fick vi reda på att P06 duktiga målvakt hade blivit dålig och plötsligt stod vi utan målvakt och förutsättningarna kändes sämre. Dessutom eftersom det var en dubbel åldersgrupp där större delen av vår grupp var 1 år yngre (mina 07:or) visste vi inte alls hur det nu skulle gå.

När vi kom till Katrineholm så inledde vi med en träning där vi dessutom hade med 3 05:or som var med som supporters. Syftet med träningen var att vi skulle träna ihop oss och utgå från det försvar och anfall som P07 brukar spela. Det var lite svårt för vissa av 06:orna att komma in i det men ändå nyttigt att få ett tillfälle att träna på det och det blev en riktigt rolig träning.

Vi fick 3 tuffa matcher på lördagen då vi fick ställa utespelare i mål men lyckades vinna alla mot bra motstånd så jag var nöjd i slutet av dagen. Dessutom hann vi med bowling och att titta på film så vi hade en rolig dag tillsammans i denna nya konstellation.

På söndagen blev det så semifinal mot det lag som jag tyckte var det bästa vi mötte och vi gör en stabil insats då vi nu dessutom har fått dit vår målvakt som hade blivit frisk. Detta leder fram till en final där vi gör vår bästa mach för helgen och vinner stort inför stor publik så det var riktigt kul. Ludwig var lagkapten och fick ta emot bucklan vilket gjorde mig väldigt stolt både som coach och pappa.

Förutom de sportsliga framgångarna och att vi har haft det kul tillsammans med denna nya grupp så har jag fått en rad fina kommentarer från egna föräldrar, motståndarledare samt okända föräldrar om både mitt eget coachande och killarnas spel så det har också varit en rolig aspekt på helgen.

Vi skrivs!
15 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Mycket på en gång

Bilen strular, vi har eventuellt ingen målvakt till cupen i helgen så det är mycket som ska fixas idag men på något sätt så löser sig allt så det blir nog en bra helg ändå.

Jag skriver mer efter helgen.

Vi skrivs!
12 April 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida