Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
3
4
10
11
17
18
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2017)
>>


Snart långhelg igen

Ja jag blev hemma idag också vilket nog var lika bra så att man får ett trevligt Midsommarfirande och slipper ligga till sängs hela helgen. Idag är vi 3 hemma då Elisabeth jobbar hemifrån så Ludwig och jag håller låg profil så att vi inte stör henna och under tiden har vi nu dessutom betat av nästa Karate Kid-film. Min favorit så klart eftersom Glory of Love är med i den och det var min stora favoritlåt på den tiden...1986.

Jag fick en träningsmatchförfrågan idag från en vän men försöker ligga lågt med det då det fortfarande finns en hel del frågetecken som jag vill räta ut innan jag bokar något mer. Några saker har jag redan hunnit boka och de kanske räcker.

Vi skrivs!
22 Juni 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Sjuk tydligen

Igår jobbade jag efter att ha varit på Eken Cup i 3 dagar och kände mig jättesliten hela dagen. Alla andra gick upp på taket för AW i solen man jag åkte hem för att få vila lite. Martin L i klubben hade fixat de saker som vi hade tappat på bort på fältet så vi var förbi där och hämtade dem på kvällen men annars tog vi det bara lugnt.

När jag somnade hade jag jätteont i huvudet och kände mig allmänt hängig och förkyld och eftersom det inte blev bättre sjukanmälde jag mig på jobbet och stannade hemma. Jag fick sällskap av Ludwig som har tagit hand om mig och när jag började må lite bättre kom jag ner till honom och åt lite och tillsammans såg vi Karate Kid från 1984. Det var en riktig nostalgitripp för mig och Ludwig tyckte den var bra och vill se tvåan Riktigt mysig dag faktiskt.

Jag mår nu lite bättre men kommer att stanna hemma imorgon också så att jag får bli ordentligt pigg igen. Tråkigt då jag dessa 2 dagar skulle ha deltagit i en konferens på jobbet tillsammans med övriga testledare på Schibsted i hela världen.

Vi skrivs!
21 Juni 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Tillbaka till vardagen

Jag känner mig rätt sliten efter helgen får jag nog ändå erkänna. Då har jag ändå inte spelat något men man har varit ute i solen på Gubbängen i 9 timmar per dag i 3 dagar och jag har fortfarande en viss anspänning när det är match även fast jag inte spelar själv. Igår när jag kom hem så var det skönt att komma hem och få ett uppehåll...idag har jag abstinens och vill ha mer. Konstig man är.

Idag har jag en "vanlig" arbetsdag, onsdag-torsdag har jag konferens här på jobbet tillsammans med Schibsteds övriga testledare i världen och sen är det Midsommar så det blir en kort vecka även denna vilket känns skönt när man känner att man skulle behöva vila upp sig lite.

Igår kväll så la jag upp sommarbrev, träningsprogram samt bokningar för våra 2 träningsläger till hösten så att Boltonkillarna har något att förhålla sig till fram tills det att vi ses i augusti igen. Jag tror och hoppas att det kommer att bli en riktigt rolig säsong så nu gäller det bara att får ordning på alla detaljer runt om så vi är bra förberedda.

Vi skrivs!
20 Juni 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Eken Cup

Ja Eken Cup blev denna gång lite annorlunda än på många år då jag dels inte har något seniorlag anmält då Bolton endast ställde upp med C-laget (som för övrigt gick till final och vann silver). Dessutom hade vi anmält våra 07:or i 06-klassen så efter en väldigt framgångsrik säsong där vi knappt har tappat en poäng skulle vi få förlora lite mer (men förhoppningsvis utvecklas för att vi fick möta bättre motstånd).

Det har gått lite upp och ner med spelet i helgen för p07 men vi har i alla fall haft en uppåtgående spiral och några har tuffat till sig rejält i och med att vi har fått möta ganska fysiskt starta lag som både har varit ett år äldre och har varit fen Estland och Finland där handbollen är lite tuffare.

Det blev endast en vinst och en oavgjord och en hoper förluster men sista dagen var matcherna helt jämnt och jag var mycket stolt över killarna för deras starka insats. Det bådar gott för framtiden.

En tråkig sak som hände i helgen var att Ludwigs blev bestulen på saker i vårt tält men några saker har vi lyckats få tillbaka så det ha repat sig lite i alla fall.

Under helgen har jag givetvis passat på att träffa alla handbollsbekanta jag har och det har varit många, Man känner hur nätverket bara växer och växer och nu håller det på att utökas ytterligare med Bolton. Riktigt kul är det.

Vi skrivs!
19 Juni 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Sommarlov

Igår morse var jag på men väldigt fin sommaravslutning i Ludwigs skola där han nu fick ta farväl av sin Gamal klass och klassföreståndare för nu blir det mellanstadiet till hösten och klasserna blandas om. Vi är jättenöjda med den nya klassen så det känns bra.

När jag hade varit inne på jobbet och jobbat några timmar åkte jag åter ut till Täby för att träna P07. Det var sista träningen för säsongen och nu ska vi avsluta det hela med Eken Cup på Gubbängsfältet till helgen. Det ska bli riktigt kul och det är första året på länge som jag "bara" har 1 lag där då vi inte anmälde något seniorlag med Bolton. Kul att få fokusera på småkillarna och jag tror att det också uppskattar det.

Efter P07-träningen så åkte vi vidare in till stan där jag skulle hålla sista kollektiva passet för Bolton. Det blev fotboll som uppvärmning (som jag hade lovat efter monsterpasset de körde i Hammarbybacken igår) och sen körde vi en lättare överkroppsfys. Jag deltog i båda då de var ganska få och idag påminner kroppen mig om det.

Viu skrivs!
16 Juni 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida