Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
9
10
12
14
16
17
18
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2019)
>>


Im glad we had this talk

Igår så hade jag en bra arbetsdag på jobbet med höjdpunkten att vår CIO bjöd på lunch i Solvallas bistro där det bjöds på traditionell örtsoppa och pannkakor. Det var länge sedan jag åt den kombon nu faktiskt och den var riktigt god.

På eftermiddagen drog jag till Gribby där jag skulle träna mina P07. De var 23 stycken varav ganska många nya så vi blandade grunder med lite nya saker och alla höll en ganska bra standard faktiskt. Det som var nytt var det att vi just nu fokuserar mycket på att få övertag utan någon särskild rörelse och att de ska via son spelförståelse förstå vart läget är. Det är blandade resultat just nu :-)

På kvällen åkte jag vidare till Märsta för personliga samtal och träning med Sifen. Jag hann med några samtal som var väldigt bra och killarna var duktiga på att uttrycka hur de känner och vart det står just nu och jag bollade tillbaka feedback med hur det ser ut nu och vad vi kan jobba vidare med. Jag hann till och med en förälder för en snabb avstämning så det var en bra kväll.

Nu är det bara att blicka framåt med Sifen, Arlanda och JSM och se till att göra en så bra avslutning på säsongen som möjligt och hoppas att allt bli så bra som möjligt. Målsättning för Sifen är så klart att hänga kvar i div 1, Arlanda ska helst vinna serien men i alla fall försöka avancera till div 3 och det vore kul att få spela finalspel med juniorerna i Uppsala.

Nu till helgen blir det annat fokus med Bygma Cup för P07, egen match med Norrtull i Skogås på lördag och sen ska jag få med mig hela Gimonäs på Allsvensk match för Skånela på söndag. Helgen startar med en kväll med Sanna Nielsen på Bärsen och hotellövernattning med familjen innan vi drar iväg till Tyresö imorgon bitti.

Vi skrivs!
22 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Energi

Igår åkte vi ut till Tyresö en sen onsdagskväll för en viktig match i div 1. Förutsättningarna var inte optimala med några spelare som saknades samt att spela i en folktom hall långt ute på Tyresö en onsdagskväll men jag tänkte att vårt prekära läge borde räcka till som motivator.

Så var inte fallet utan vi går in i matchen med alldeles för dålig energi.. Framåt levererar vi bra, åtminstone några spelare, och vi gör 34 mål. Bakåt jobbar vi ok men tappar tålamod med Tyrolds långa långsamma anfall och jobbar inte riktigt klart vilket gör att de gör hela 39 mål och vi förlorar den viktiga matchen.

Det är absolut inte kört för oss på något sätt men det kommer att bli en mycket tuffare avslutning på seriespelet än vad vi hade väntat oss och som det borde ha kunnat bli om vi hade tuffat på som i höstas. Jag tror på oss!

Vi skrivs!
21 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Vinst för HJ

Igår var en bra dag på jobbet och jag kände mig harmonisk inför kvällens handbollsmatch. Jag hann hem och fixade mat och åt med familjen innan vi åkte till Märsta. Det var juniormatch mot Täby där både jag och laget kände många spelare och ledare.

Täby kom utan sina vassaste spelare men hade fortfarande en hel del duktiga killar med sig så vi jobbade med att se till att göra en bra match med juniortruppen vilket var ett tag sedan vi gjorde. Jag kan nog tycka att vi gör en bra match även om vi gör det betydligt sämre i den andra halvleken. Vi vann klart och det var bra stämning i omklädningsrummet efteråt.

Idag är det lite tuffare då vi åker till Tyresö ikväll för en viktig match mot Tyrold. När vi möttes i höstas så hade vi lite starkare lag och en medvindsvåg i ryggen. Jag vet att får vi till det så har vi stor chans att ta matchen men det kommer att krävas hårt arbete, lite med flyt och att vi håller hela vägen vilket har varit ett problem de senaste matcherna. Jag tror på oss!

Vi skrivs!
20 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
1 pinne till

I fredags hade vi extraträning med P07 och P06 och det blev en bra träning även fast jag inte hann med riktigt allt som jag ville ha med. Vi hann med en hel del kontringsövningar men min tanke på mot slutet var att få till spelvändningsdelen men vi får fokusera på det på vår egen träning och utgå från 3-2-1.

I lördags så var det en massa aktiviteter där jag inledde med Nivå 3-match med P07 i Sollentuna. Vi vann matchen men presterade ganska svajigt där de nya behöver ta till sig försvarsspelet mer och det rutinerade behöver ta mer ansvar för de nya.

Senare på dagen åkte vi till Kungsängen där vi skulle spela match med Sifen och det var många man kände i hallen då AIK spelade dammatch innan och Stubbhagen efter så det var en massa gamla AIK-bekantingar på läktaren. Vi tappar tyvärr en stabil ledning mot slutet men får med oss en viktig poäng som kan betyda mycket här på slutet.

Efter matchen fick vi med oss Tintin som spelar i Kungsängens P07 och som är lillebror till Isac som jag tränar i Skånela. Han skulle sova över hos Ludwig och vi åt middag med Ludwigs lagkamrat Erik innan vi åkte hem och såg Mello och killarna spela spel.

Tintin hängde med oss under söndagen också då Ludwig hade fotbollsmatch på morgonen, ,handbollsmatch med P06 på dagen och sen klisterträning med P05 på eftermiddagen. Jag skulle ha spelat match med Norrtull på kvällen men hoppade det då de var tillräckligt med spelare och jag fortfarande har ont i en häl. Vi såg Barcelona-Kristianstad på TV istället.

Vi skrivs!
19 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Handbollshelgen

Ikväll är det extraträning för P07/P06. Jag ska leda träningen med hjälp av tränarna för P06 och fokus ska vara kontring och spelvändning. Ut mitt perspektiv så är detta något, förutom att satsa utsida som vi tränade på igår, som kan lyfta laget och ta nästa steg så att vi får ut max av det försvarsspel som vi spelar.

Efter den träningen så åker vi till Tibble (jag kanske stannar och kör handbollsfitness) och ser 05:orna spela match mot Kungsängen. Erik hänger med oss på alla aktiviteter under kvällen och det blir en rolig start på helgen tror jag.

Imorgon ska jag coacha en Nivå3-match för P07 och sen har vi match i Kungsängen med Sifen. Kungsängen har en väldigt stark form just nu så det kommer att bli en riktigt tuff match men jag hoppas att vi kan få en vinst som vi verkligen skulle behöva.

På söndag hade jag planerat att åka med Arlanda till Hudiksvall men vi har lyckats planera ihop det så bra så att vi åker upp tillsammans med P02 som också har match där och då hade jag varit tvungen att åka själv och de andra i bussar så vi sa att jag stannar hemma istället. Det positiva med det är också att jag kan prioritera Ludwig och se hans fotbollsmatch.

Vi skrivs!
15 Februari 2019  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida