Twilight Dreams - TTS
Startsidan Blogg Galleri Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Hur Edward blev vampyr

Edward har en förmåga att läsa tankar, alla utom Bellas, vilket gör honom frustrerad men också fascinerad. Edwards förmåga gör att han kan höra alla tankar från personer som är i närheten av honom. Edward blev biten av sin "far" Carlisle och förvandlades till vampyr när han låg inför döden i spanska sjukan på ett sjukhus år 1918. Carlisle gjorde detta efter att ha vårdat Edwards föräldrar utan att kunna rädda dem. På sin dödsbädd bad Edwards mor Elisabeth Masen Carlisle att göra allt som krävdes för att rädda hennes son. Sedan dess förblir han för alltid 17 år. Han föddes den 2 Juni i Chicago 1901.
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Rosalie blev vampyr

Rosalie Hale var den vackraste kvinnan i Rochester nästan enda sedan hon föddes.Hennes föräldrar var alltid väldigt stolta över henne och döljde aldrig för Roses syskon att Rosalie var deras favorit. De försökte ofta få Rose att hitta en make men hon ville inte ha någon som inte var enligt hennes önskningar...hon ville ha guld och gröna skogar och det fanns inte många sånna män i Rochester. Hennes bästa vän träffade då en man som hennes bästis föräldrar INTE tyckte om,han var nämligen snickare,ett yrke man skulle se ner på.Rosalies bästis flyttade in i snickarens lilla hus och de fick en liten son och för första gången i Roses liv var hon avundsjuk. Detta var ju vad hon egentligen ville ha,ett liv,ett äktenskap. Men nu hade hennes föräldrar hittat en man till henne,en adelsman. Men en kväll när Rosalie gick hem från hennes bästa vän efter att ha hjälpt till att passa den lilla pojken så träffade Rose sin man-full med sina kompisar. Och han började förolämpa henne och lät hans kompisar våldta henne och det gjorde han även själv.De lämnade henne liggande blödandes på gatan,det var här Carlisle hittade henne. Carlisle tog med henne hem och berättade för Esme och Edward vad som hänt.Rosalie som fortfarande var vid medvetande hörde Edward säga "Inte Rosalie Hale,alla kommer misstänka att vi tagit henne hit Carlisle,alla ser konstigt på oss,hon tror hon är perfekt,ska vi leva med henne?". Hon tänkte "Hur kan han tycka så,alla vill ju alltid ha mig". Men efter förvandlingen visade Edward inga känslor mot henne utan agerade broderligt.Carlisle blev besviken,han hade hoppats att han hittat en partner till Edward. (Som tur var kom Bella lite senare)
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Carlisle blev vampyr

Carlisle Cullen är född i namnet Stregoni Benefici och föddes i 1640-talets London, hans far var en präst som brukade jaga vampyrer, varulvar och häxor. Men Carlisles far såg monster där det inte fanns några, så när han blev gammal och Carlisle tog över efter honom, blev Carlisle en besvikelse. Han såg inte monster där hans far sett monster. Men han hittade faktiskt några riktiga vampyrer i en kloak under London. Han skickades ut med flera män för att döda dessa vampyrer, men de vart attackerade och Carlisle blev biten av en okänd vampyr. Han visste att hans far skulle bränna allt som kommit i kontakt med vampyrerna så han gömde sig i en källare under massa ruttna potatisar under förvandlingen, det var ett under att han lyckades hålla tyst och inte skrika ut i smärta under förvandlingen till vampyr. Det kan ingen i familjen Cullen än i detta läge 400 år senare inte förklara eller förstå. När han blivit vampyr så var han förtvivlad, han ville inte vara ett monster, han försökte otaliga gånger ta sitt liv och drack inte människoblod, inte något blod alls faktiskt. Tillslut blev han så törstig så när han gick förbi en hjord med hjortar så tänkte han inte utan bara attakerade. Det var då han upptäckte att man inte behöver dricka människoblod för att hålla törsten under kontroll. Han simmade över engelska kanalen till Frankrike och tog sig vidare till Italien där han träffade Voultori som han spenderade några år med. Men de kunde inte förstå Carlisles motvilja mot att dricka mänskligt blod, de ansåg att han inte levde efter sin natur. De försökte få Carlisle till att dricka mänskligt blod och till slut tröttnade Carlisle och gav sig av. När han lämnade Volturi drog han sig vidare till Amerika, han utbildade sig till läkare och han lärde sig att hålla törsten under kontroll och kunde uppnå målet att hjälpa människor. Han hjälpte en ung kvinna på 16 år när hon låg och var väldigt sjuk, och hon blev bra efter detta. Sedan så under 1918 så träffade han Edward Anthony Masen (senareEdward Cullen) som låg sjuk i spanskasjukan. Edwards mor bad på sin dödsbädd att Carlisle skulle göra allt som stod i hans makt för att rädda hennes son, och detta gjorde Carlisle, han bet Edward och räddade honom undan döden, och gjorde honom till vampyr istället. 22 Augusti 2009 08:32 Länk Hur de blev vampyrer 0 kommentar Hur Edward blev vampyr Edward har en förmåga att läsa tankar, alla utom Bellas, vilket gör honom frustrerad men också fascinerad. Edwards förmåga gör att han kan höra alla tankar från personer som är i närheten av honom. Edward blev biten av sin "far" Carlisle och förvandlades till vampyr när han låg inför döden i spanska sjukan på ett sjukhus år 1918. Carlisle gjorde detta efter att ha vårdat Edwards föräldrar utan att kunna rädda dem. På sin dödsbädd bad Edwards mor Elisabeth Masen Carlisle att göra allt som krävdes för att rädda hennes son. Sedan dess förblir han för alltid 17 år. Han föddes den 2 Juni i Chicago 1901.
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Jasper blev vampyr

Jasper föddes 1843 i Texas. Han blev general vid 17 års ålder, då han stred för sydstaterna i Inbördes kriget. Han blev vampyr runt 20 års ålder och skapades av Maria, för att han skulle hjälpa henne att ta över Mexico City genom att skapa en armé av nyfödda vampyrer. Jasper var en bra talare när han var mäniska, och tack vare det, kan han nu känna och manipulera andras känslor. Han förstod det inte först, men allteftersom striderna blev allt hårdare blev han mer och mer deprimerad. Det berodde på att han kunde känna sina fienders (och människornas) känslor när han dödade dem. Tillslut blev det för mycket för honom och han lämnade Maria. Han reste runt mer Peter & Charlote innan han lämnade dem också. Då träffade han Alice som sett deras framtid tillsammans i en vision. De reste till Carlisle Cullen och hans familj som då bestod av Carlisle och hans fru Esme, Edward, Rosalie och Emmet. Alice hade sett deras ansikten många gånger i sina visioner och visste att deras sätt att leva skulle vara bra för Jasper eftersom de bara jagade djur. Jasper är fortfarande den Cullen som har svårast att hålla på sin diet, men han klarar det tackvare Alice och den motvilja han känner mot att döda någon människa.
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Emmett blev vampyr

Emmett Cullen föddes som Emmett McCarty år 1915 som yngst av tre syskon. Han hade ett stort intresse i att jaga och det var även detta som förändrade hans öde. Året var 1935 när 20-åriga Emmett befann sig i Tennessee för att jaga. Plötsligt dök det upp en björn som attackerade och skadade honom så svårt att han var nära att dö. Det var då Rosalie hittade honom. Hon kunde inte bara låta honom ligga där, utan hon tog med honom till Carlisle och bad honom att förvandla Emmett till en vampyr då detta var det enda sätt som skulle rädda honom från att dö.
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Alice blev vampyr

Alice Cullen föddes som Mary Alice Brandon år 1901 i Biloxi, Mississippi. Hennes tidigare liv är något otydligt då hon inte minns något om sitt mänskliga liv. Det kommer senare fram att Alice bodde på ett dårhus, hon skulle egentligen brännas på bål eftersom alla trodde hon var en häxa, Alice kunde ju se in i framtiden, och det var en häxgrej, right ? Hon skulle alltså brännas på bål, men blev skonad och istället fast i ett kolsvart rum på ett dårhus, mkt bättre ? nejtack. På dårhuset jobbade en gammal vampyr, som försökte ta hand om Alice men även James, den hemska spåraren som vill döda Bella i twilight, jobbade där. Både den gamle mannen och James ville ha Alice blod. När den gamle fick reda på att James tänkte döda Alice förvandlade han henne till vampyr år 1920. James blev misstänksam, han kunde inte höra Alice hjärta längre, vilket betydde att hon var död, eller vampyr så han kollade upp saken. När han väl bet henne kände Alice inte av det, det enda som hände var att James gift påskyndade Alice förvandling. James insåg att han hade förlorat och han dödade den gamle mannen för att hämnas. Alice är det enda offret som har kommit undan James. I sina visioner hade den lilla vampyren sett en vacker vampyr. Jasper. hon visste att de skulle träffas, bli kära, flytta in hos Cullens och bli en familj. Det enda hon inte visste var när och hur hon skulle träffa Jasper. en dag såg hon att han hade ett mål, nämligen Phiadelphia. hon for dit för att träffa sin blivande kärlek. Hon satt på ett café för att möta honom. han kom in och hon gick fram till honom och sa "du lät mig vänta väldigt länge" sedan kramade hon om honom. Som den gentleman Jasper var, lät han henne förklara. de hade varit tillsammans i 2 år då de sökte upp familjen Cullen Alice skrämde nästan livet ur dem då hon kunde allas namn, och hon frågade direkt vilket rum hon skulle bo i. Alice har svartbrunt, kort hår. hon är ca 1,5 meter lång och när hon går ser det ut som om hon dansar fram. hon har en klingande röst och hennes skratt är underbart. på fritiden shoppar hon, hjälper sin familj med modet och ser till så alla har snygga kläder. Alice är en söt, glad person och älskad av de flesta, som får lära känna henne. Bella har svårt för att INTE tycka om henne, hon försöker inte ens. Alice känner precis likadant för Bella.
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar
Hur Esme blev vampyr

Esme Cullen är fru till Carlisle samt "mamma" åt vampyrerna Edward, Emmet, Jasper, Alice & Rosalie Esme Cullen föddes som Esme Anne Platt år 1895 i Columbus, Ohio. När hon var sexton år bröt hon benet då hon föll från ett träd. Hennes föräldrar körde många mil för att hitta en doktor och tillslut hittade de en. Denna doktor var Carlisle Cullen. Han var så vacker, hon visste att hon aldrig skulle glömma honom. När Esme var 25 år friade Charles Evenson till henne och hennes föräldrar uppmuntrade henne till att säga ja. Även om hon inte tyckte om Charles på det sättet så bestämde hennes föräldrar att hon skulle säga ja. Dock var han inte den mannen Esme hade förväntat sig, han hade en mycket mörkare och sannare sida. Han misshandlade Esme men hennes föräldrar rådde henne till att hålla sig tyst. När Esme fick reda på att hon var gravid gav hon sig iväg på en egen flykt till ett par släktingar. Hon trodde att hon och barnet var trygga där, men dock spred sig ryktena och tillslut fick även hennes föräldrar reda på vart hon befann sig. Esme flydde igen. Hon födde tillslut barnet men hennes son dog i lunginflammation några dagar senare. Esme var totalt förstörd över hennes sons hemska död och tog ett beslut. Hon ville dö. Hon kastade sig ner från en klippa och folket såg henne som redan död, så hon togs direkt till bårhuset. Men när Carlisle fann henne på bårhuset hörde han fortfarande hennes hjärtslag och han kom genast ihåg flickan som han en gång i tiden hjälpte. Detta gjorde att han bestämde sig för att förvandla henne till en av sin egen sort, en vampyr. Carlisle och Esme blev snabbt förälskade i varandra och det dröjde inte länge förens det blev hög tid för kyrkklockorna att ringa. I samband med bröllopet fick även Esme en av alla sina gåvor utav Carlisle. Denna gåva var en Sydamerikansk ö som sedan skulle bli kallad "Isle Esme". Esme Cullens mänskliga liv var emellan år 1895 och 1921. Alltså hann hon bli 26 år innan hon förändrades från människa till vampyr. Förvandlingen skedde med hjälp utav Carlisles gift och eftersom hon gifte sig med Carlisle, blev hon en ny medlem av Carlisles klan. I klanen anses hon vara som en moder åt de så kallade adopterade barnen Edward, Rosalie, Emmett, Alice och Jasper. En annan del av hennes vampyrsläktingar bor i Alaska och kallas Denali klanen. Tanya, Carmen, Eleazar, Kate, och Garrett är klanens medlemmar. Även denna vampyrfamilj är "vegetarianer". Esme beskrivs ha långt karamellfärgat hår med svall. Hennes ögonfärg är detsamma som alla medlemmarna i Cullens "familj" har, dvs. guld eller svarta. Kroppsligt beskrivs hon som liten och nätt men samtidigt ha rundare och mjukare linjer i ansiktet. Det hjärtformade ansiktet gör att Esme ser så pass vänlig ut som hon faktiskt är. I böckerna skrivs hon som omkring 168 cm lång. Hennes givmildhet och förmåga att få andra att må bra är typiska kännetecken för Esme som sägs ha ett obankade hjärta av guld. I filmerna spelas Esme Cullen utav Elizabeth Reaser
18 September 2010  | Länk | Hur The Cullens blev vampyrer | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Twilightdreams - The Twilight Saga                                             Skaffa en gratis hemsida