(Mina) Tankar & funderingar
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2018)
>>


Den 4/3-18, söndag, klockan 12:24 (20 652)

Eftersom min chef åkte bort i fredagsmorse, :), passade jag på att bestämma en träff med E och G på eftermiddagen. Visserligen såg vi så sent som förra fredagen (eftersom jag då jobbade kväll), men… Som sagt, jag har INTE dåligt samvete över att vi inte ses så ofta längre (!) – även om jag vet att det ligger lite (eller snarare ”mycket”) på mig att vi alls ska ses – men, ändå, för att rena det ”dåliga samvetet”, så kändes det lite som jag måste passa på. Den här gången hade inte E H med sig, så, det var ju skönt, :), men samtidigt kändes det inte som vi (E, G och jag) hade så mycket att prata om eller… :/ E pratade om H, och E och G pratade om gemensamt bekanta, så jag… Ja, åter igen kändes det mest / bara som jag ”medlat” en träff mellan E och G för att de skulle få träffas; om jag var där eller inte, spelade nog egentligen inte så stor roll… :/ Innan vi skiljdes åt nämnde E någon tillställning på kvällen som hon tyckte jag och / eller G skulle gå på, men… Jag vet inte hur G gjorde, men där och då var hon inte sugen, och – verkligen inte jag eller. Igårkväll var det någon fortsättning på det som varit på fredagskvällen, men, jag brydde mig inte… Hur G gjorde vet jag inte, men… Nä, ska jag sitta där också i flera timmar och känna mig vad-gör-jag-här!? Och där hade det nog varit ännu mer än med bara E och G. Nä, det där är inte några tillställningar som jag passar in på..!!

Nå, för ”samvetets” skull ska jag ändå bjuda in både E och G till en träff nu på fredag igen. Min chef kommer tillbaka på fredagskvällen, och sedan vet jag inte när jag ”blir av med honom”, :p, igen, så det kan dröja till nästa gång vi (E, G och jag) ses. Inte för att det spelar någon roll för min del, men… Det känns ju i alla fall ”lite” bättre för samvetet att veta att vi faktiskt setts tre gånger på tre veckor om det nu blir ett uppehåll på några månader… Maj, kanske skulle bli nästa tillfälle när jag tänker på det, men eftersom jag inte vet, så… Annars juni, men… Då är ju troligen även jag bortrest, så… :)
---------------------------------------
Ja, som sagt, i fredags åkte då min chef bort, och blir borta en vecka, så – nu blir det lite (eller MYCKET :p) friare dagar närmaste tiden – skönt :D Visserligen har jag fått ovanligt mycket (”misstänk mycket”? Det var ju av den anledningen jag fick sluta mitt tidigare jobb = arbetsbrist. Och om ledigheten beror på det, så… :/ Vad ska jag göra om jag inte får vara kvar, liksom!? :/) ledigt senaste tiden, men… :) På något sätt går ju dagarna SÅ mycket fortare och jag har SÅ mycket mer att göra på dagarna när jag är ledig (speciellt en vardag. Helgerna kan fortfarande bli rätt sega… :/), än när jag jobbar!! Samtidigt förstår jag ju att jag har mycket att göra och att dagarna går fortare, just för att … det inte hör till vanligheterna att jag är ledig (en vardag. Eller helg, för den delen), så, hade det ALLTID varit så, så hade nog dagarna gått SÅ långsamt, och jag hade inte alls haft så mycket att göra… Nu blir det ju liksom att man passar på när man faktiskt är ledig. När man kan jämföra med hur det är att jobba säg 27 dagar i rad som jag gjort vid något tillfälle…
---------------------------------------
Imorgon är det på dagen en månad sedan jag skrev till E senast, men eftersom jag inte har hört från henne så… Och hör man inte ifrån någon på EN MÅNAD, så…. Näää… Det är nog bara att glömma att jag ska höra ifrån henne igen, så det ”tog slut” efter sex – sju brev… Ja, ja… :/ Jag kommer ju inte att sakna henne, och hon är inte den första som ”försvunnit” – långt ifrån!!
---------------------------------------
Till veckan ska jag börja planera mina sommar-resor mer på allvar :D Och hoppas att mitt teoretiska upplägg fungerar även i praktiken ;)
4 Mars 2018  | Länk | "This is my life"!
Den 25/2-18, söndag, klockan 12:39 (20 633)

Jag är inte helt säker på varför, men, *ler*, det är väl egentligen inte något jag ska ifrågasätta eller, utan jag kan bara vara tacksam åt att det blivit ovanligt mycket ledigt från jobbet den här veckan, och INTE för att jag bett om det (!), utan… Det har varit på min chefs initiativ:
* HELA onsdagen
* HELA gårdagen
* HELA dagen idag.
Och i fredags blev det max 30 minuter på kvällen, så jag vet inte ens om det räknas…? (Eller, jo, det gör det väl, :p, men…)
Att ha varit ledig vanliga vardagar (i onsdags, och, ja, mer eller mindre även i fredags) var ju HELT okey, :); dagarna gick riktigt fort (speciellt fredagen! Jösses! *ler*), och jag har haft att göra hela tiden, men… Igår och idag…? Nja… Det finns ju inte direkt så mycket / något att göra på helger, så… ”Lite” segt kan jag erkänna att det känns… :/ Det enda som var planerat för igår var ett spinningpass (mellan 9:30 – 10:00, dessutom, så man gick upp – gick dit, och när man kom hem återstod största delen av dagen), och det enda planerade till idag var att jag hade tid i tvättstugan (mellan 8:00 – 12:00, dessutom, så, ja, även där återstår ju största delen av dagen sedan…), men annars..? Visst! Det kan absolut vara skönt att inte ha varenda sekund planerad (!!) – det tycker jag också!! – men, men när det blir… för mycket ledig tid, och man verkligen inte har någonting (inte ens något som man kan göra i förskott, så det blir klart tidigare än det behöver bli), så… :/ Nja… :/ Dagarna blir liksom lite FÖR långa och händelselösa…. En sak att vara ledig en vardag, som sagt – DÅ händer det ju saker / finns ju saker att göra – men en helgdag!? Vad ska / kan man egentligen hitta på!? Det är ju …. bara totalt tomt…. :/

I fredags (OBS! Vardag! *ler*) gick tiden dock, som jag skrev, ovanligt fort, och jag hade ovanligt mycket att göra. Bland annat så passade jag på att höra av mig till E för att fråga om hon kände för en fikastund dagen därpå. Inte för att jag direkt saknat det / längtat efter det, men mer för att ”rena mitt dåliga samvete” (är fel att säga eftersom jag inte direkt har dåligt samvete över det, men…) eftersom det var bra länge sedan vi sågs nu (= ganska precis två månader sedan) och det har blivit att det ligger lite på mig att bjuda in till de där träffarna – vilket jag inte gjort några gånger även om jag kunnat, men… Hur som, så sågs vi då på fredagen, och G kom också. Henne har jag nog inte träffat sedan … oktober / november förra året (?)…. Men det var ju bra att hon kunde komma, så E skulle ha någon att prata med, för… Trots att det ligger på mig att bjuda in till de där träffarna, så blir det ändå mest G som E pratar med, så hade inte hon varit med, hade ju E tvingats prata med mig… Ja, det är lite / ”lite” komplicerat det där… ;) Nå, som jag trodde så blev det ju mest E och G som pratade, och jag satt där och… Tja… Vad gjorde jag där, egentligen!? Mer än att jag gjort så de två träffades och fick chans att prata med varandra…. *Hmm* Sedan hade ju E H med sig också; H i sin tur hade två kompisar med sig, men alla tre ledsnade efter mindre än en timme – vilket ju gjorde att E och även G som egentligen hade kunnat stanna, avslutade också…. Kanske inte G eller gillar att vara ensam med mig, eftersom hon måste / ”måste” gå samtidigt som E..? Hur som, så ”beklagade sig” E och G – som vanligt när vi ses – över mina arbetstider, men: Det är ju inte direkt att vi träffas och umgås dagar som igår eller som idag när jag faktiskt ÄR ledig eller, så… Jag vet / förstår inte riktigt varför mina arbetstider stör dem, när de ändå inte påverkar hur / när vi ses… Och just idag är ju / väl E på …….., och dit är ju INTE jag välkommen, så… :/ E som förresten berättade att hon jobbat till 22:30 på kvällen vid något tillfälle… Och DE tycker JAG har konstiga arbetstider..!? :o Inte ens jag jobbar den tiden..! E som dessutom har man och barn, kan man väl tycka inte borde jobba så sent… Jag – som inte har något av det – skulle ju faktiskt kunna jobba så sent, men gör det inte.

Nej, helt klart är ju att jag hellre är ledig en vardag än en helgdag! Samtidigt var det bra länge sedan jag konstaterade att jag inte gillar helger (just för att det inte finns något att göra), så, på senaste tiden har det nog ändå varit rätt bra helger = det har funnits något att göra. Om det bara vore så oftare… Dagar som igår och idag, får jag inte ut något av… :/
25 Februari 2018  | Länk | "This is my life"!
Den 12/2-18, måndag, klockan 6:01 (20 063)

Den 26:e åkte jag då till K, och kom hem igen den 28:e. En liten minisemester med andra ord, och SOM jag tänkt på det där – att jag skulle vilja åka dir då, senaste åren, men det har ju aldrig riktigt passat, och, *ler*, tja, det gjorde det väl egentligen inte nu eller, :p, men i år blev det i alla fall äntligen av. Visst, det var absolut skönt med en paus i vardagen så där, i den tiden på året, så det inte skulle dröja till juni / juli innan jag kunde komma iväg på något (!), men… Dels var det mindre än jag fått för mig att det skulle vara, och dels… Jag har nog aldrig någonsin känt mig SÅ ensam under en resa som jag gjort tidigare, som jag gjorde nu… :/Jag är ju absolut van att resa och att göra det själv, så det i sig var inte något nytt (!), men… Nä, för första gången någonsin kände jag mig, som sagt var, riktigt ensam… :/ Det hade absolut varit roligt att resa tillsammans med någon, men – vem!? Jag har ju verkligen inte någon som är ens ”kanske” att fråga..! Och, som sagt var, jag har bara rest själv… Det var nära en gång: Det var när jag och K umgicks och jag berättade att jag varit i S. Hon blev visst lite sugen, och tanken var väl att vi skulle resa dit tillsammans året därpå, men, hon drog sig ur i sista stund, och jag åkte ju inte eller. Inte för att hon drog sig ur då (!), utan… Jag hade ju inte tänkt åka dit fler gånger, om det nu inte varit för att hon dessutom var den som föreslog det, men som också drog sig ur… Nu umgås ju inte jag och K längre (OBS! Det är INTE för att hon ändrade sig om resan som vi inte umgås längre!), men… Ja, att resa med NÅGON hade ju faktiskt varit roligt… :) Frågan är bara ”Vem?” och där har jag inte något bra svar, inte ett enda alternativ… :/

I vardagen så där känner jag mig ju inte ensam – jag har det jag gör, och tänker inte så mycket på att jag inte har någon att göra saker och ting tillsammans med – men… Och, jag tänker att: Kanske man måste dela vardagslivet med någon också (OBS! Behöver ju inte vara pojkvän / man, utan ”bara” en kompis!) för att ens tänka tanken på att resa bort tillsammans? Man behöver nog fungera med någon i vardagen också, och inte bara när det gäller resor; det där utöver det vanliga…

Ja, det dök upp en hel del – mindre roliga – tankar under den där resan också, som har hängt kvar sedan jag kom hem… :/ Men, vem skulle förstå sig på det!?


Även om jag nu inte skulle vara borta så länge, så passade jag ju på att – innan jag åkte – få undan lite extra här hemma, så det skulle vara gjort och klart när jag kom hem, och så jag kunde släppa det medan jag var borta, och inte behöva veta att ”Det och det måste jag göra när jag kommer hem igen”. Bland annat skickade jag ett mail till L där dagen innan (förrförra torsdagen, blir det nu). Vi brukar inte höras av via mail längre, men nu blev det för långt för ett sms, så… :p Sedan har vi ju inte SÅ mycket / djup kontakt längre (= det har blivit mindre och mindre med åren), men hon är ändå en av få som är …. mer insatt eller vad jag nu ska kalla det, så…. Visst, fyra dagar senare fick jag ett sms från henne där hon berättade att hon i alla fall läst mailet, men… Något svar på själva mailet har jag fortfarande inte fått… :/

Jag hade tänkt (eller snarare ”velat”!) prata med T om det också, och henne hörde jag av mig till redan den 21:a. Fyra dagar senare kommer hon och säger att hon inte hinner men att ”vi får prata sedan”. Än har vi inte gjort det… Eftersom hon varit bortrest, hade jag hoppats på att få / kunna träffa henne i helgen som var, men… Så blev det inte, så… Vi har inte ens pratat om det (!), men blir det, så blir det nog först till helgen, för under veckorna brukar det inte bli att vi ses så… Och då är det ÖVER en månad sedan vi sågs ”på riktigt” senast..!! Vi som ska ses varannan vecka… Nå, hon får ju ändå pengar; oavsett om vi ses eller inte, så… :/En del av det (eller allt?) går säkert till hennes resor… (Resor UTAN mig då, på tal om att resa tillsammans med någon / resa själv).


På tal om L, så… På onsdag är det ju Alla hjärtans dag, och T fick jag en present från redan för några veckor sedan. Vi får se om jag får något från L också… T ”räknar” jag liksom med att få något från, men med L känns det inte längre lika säkert / inte alls säkert… :/
Själv skickade jag kort till L, och kort och liten present till T i fredags.


I lördags var det sjutton år (!) sedan …. dog… Men – det var också sjutton år sedan jag kom till …. och …. ”på riktigt”.


När jag var i K skickade jag varsitt vykort till L, och B och M. L hörde ju av sig och tackade för sitt, men B har jag inte hört något ifrån. Jag har försökt ringa olika dagar, olika tider, säkert sex – åtta tillfällen sedan jag kom hem, men möts bara av en automatisk telefonsvarare. Signalerna går dock fram först, så telefonen är väl inte avslagen (hade telefonsvararen gått igång direkt, däremot, hade den väl varit det?), men… Han ringer aldrig upp eller, så… Vi har inte pratat sedan några dagar innan jul, och eftersom vi brukar höras av i alla fall en gång i månaden, så… Ja, man blir ju lite smått nojig, men… *Ler* Eftersom han brukar uttala sig i tidningen då och då, sökte jag på hans namn, och han hade gjort ett uttalande så sent som i onsdags, så… DÅ var allt i alla fall okey med honom – ingenting hemskt hade hänt på det sättet i alla fall… Hade det gjort det, hoppas jag att jag fått veta det – på något annat sätt än genom tidningen! – också, men…

På fredag är det medlemsfest för …., men trots att jag är där så mycket som jag är, ska jag inte gå. Jag passar (nog) inte in på så’na där tillställningar (!), och… Helt ärligt så tror (”vet”!) jag inte att någon kommer att sakna mig eller och fråga efter mig… Det känns ju lite ledsamt på sätt och vis det också… Som sagt: Jag är där så mycket som jag är (igår i närmare fyra och en halv timme), men ändå är det inte någon som saknar mig / frågar efter mig om jag inte kommer på festen. Eller ens att de skulle sakna mig / fråga efter mig om jag inte var på några dagar på …. :/
Igår hörde jag att både Å, och J och J ska gå, så… Okey, jag skulle ju INTE ändra mig – OM jag tänkt gå – och avboka bara för att de är där, men… Nä, ens ha de där tre i närheten i så många timmar..!? Även om vi inte skulle prata, så… Alla tre är så’na där människor som TAR mer energi än de ger, och man blir trött bara av att se dem, så…


När jag var på väg till K fick jag – något överraskande, men ändå inte – ett sms från E som frågade om jag ville / kunde ses och fika, en och en halv timme senare. Ja, hon visste ju inte att jag var på väg till K då, och att det – därifrån jag var – var HELT omöjligt (!? :p) att ta sig tillbaka på en och en halv timme, även om jag velat. Hon skrev att G (= E:s ”skydd”, eftersom hon inte verkar vilja träffa mig längre utan att G är närvarande) skulle komma också. Jag förklarade ju läget – att jag var på väg till K – men utan att bli minsta ledsen för att hon hört av sig just då jag inte kunde. Vi har inte setts innan jul, men… Nä, det är verkligen inte att jag saknar det umgänget eller… Och, nu skulle ju G komma också, så, troligen skulle jag ju ändå inte ha haft något där att göra, om jag kunnat vara med… Sedan hade ju säkert E med sig H också, så det gör ju inte det hela bättre… Nä, jag brukar inte ha något att bidra med under de där träffarna (E och G pratar, E och H pratar, G och H pratar, E pratar med ”alla”), utan blir rätt osynlig, så… Vad spelar det för roll om jag är med eller inte, egentligen!? Jag finns ju liksom ändå inte..! Dock ska / måste / ”måste” jag fråga om en träff om några veckor, men, det är mest just ett ”måste”… Jag behöver nog egentligen inte, men för att ”rena det dåliga samvetet” som jag inte har, men… Jaja, är H med blir det nog max en timme… Är hon inte med (vilket inte är så troligt….) blir det nog max två timmar, och… E har jag, som sagt var, inte träffat sedan innan jul; G var det ännu längre sedan eftersom hon inte velat / kunnat komma vid två tillfällen.


G tycker att jag ska söka läkare bara för att jag – senaste månaderna – oftast inte har sovit mer än fyra timmar per natt… Läkare!? Jag är ju inte sjuk!! Det är ju bara / ”bara” att jag sover dåligt, och det söker man ju inte läkare för!! :/Sedan verkar hon ha fått någon idé om att jag – rent allmänt – behöver en hälsoundersökning… :/ *Hmm* Vi får se hur länge jag klarar mig från det… Ja, inte för att hon TVINGAR mig då (!!), men samtidigt kanske jag ”måste” bara för att få slut på hennes tjat… :/För någon vecka sedan fick jag kontakt med en kille via internet. Jag skrev ett mail till honom, han skrev ett till mig, och… Tja… Sedan tog det slut… ;) Det var nog rekord, ;), och jag vet inte ens om det är värt att berätta för T om ”misslyckandet” :p Men, killen verkade ju vara en *pip*, så… :p Han har inte hört av sig igen eller, och inte mig emot ;) Skulle han göra av sig, bryr jag mig nog inte ens om att läsa mailet innan jag slänger det… Jösses, inte har jag tid med så’na där typer..! :p
12 Februari 2018  | Länk | "This is my life"!
Den 24/1-17, onsdag, klockan 12:05 (19 842)

Ja, så blev det då ännu ett ovanligt långt uppehåll mellan inläggen här, och det är över en månad sedan (= en månad och en dag sedan, närmare bestämt) som jag skrev något här senast. Jag har inte något riktigt bra förklaring / ursäkt till det eller faktiskt, utan tiden har… ja… bara försvunnit på något sätt – det känns varken som det gått jättefort eller jättelångsamt – och jag undrar ibland själv vad jag egentligen har gjort / alternativt inte gjort, :p, men, nä, jag kan inte ens komma på att jag direkt har gjort något alldeles jättespeciellt, något helt utöver det vanliga, så… Nä, som sagt, jag har inte någon bra förklaring till att det tagit lite över en månad innan jag nu – äntligen – har satt mig ner för att skriva några rader. Innan jag åker till K på fredag ;) Det ska bli skönt med lite miljöombyte! Nu var jag ju till L för bara några veckor sedan när det, oväntat, visade sig att jag kunde åka dit en vanlig vardag (!), och visst var det skönt att se något annat för en stund (!), men just den resan var ju för bara några timmar – resan till K blir ju längre, :), och innan jag nu ska dit, passar jag på att få undan lite extra pyssel; så som jag brukar göra, speciellt innan lite längre resor, så det är klart tills jag kommer hem, och jag kan släppa tankarna på det medan jag är borta – ”När jag kommer hem måste jag ….”, då kan man ju aldrig slappna av medan man väl är borta, utan det känns mer som det skulle bli en stress-grej, men, ja, nu kan jag släppa det när jag vet att det är klart, och vara ledig mer på riktigt = skönt! Till exempel så har jag varit till Röda korset med inte mindre än tre kassar saker, och jag har skrivit fyra mail i förväg som bara är till att skicka precis innan jag åker. Sedan har jag bokat tid hos frisören så det är klart tills jag kommer hem, och, ja, lite annat småpyssel som är lite svårt att komma sig för bara så där, men som blir enklare att göra när man har ett ska-göras-innan-datum eftersom man sedan reser bort.
---------------------------------------------
Det är på dagen en månad sedan julafton, och jag måste säga att jag i år (eller, ja, FÖRRA året :p) fick fler julklappar jag behövde – och därmed även sparar – än jag brukar få, så det var ju roligt / trevligt :) Inte för att vara otacksam (!!), men oftast får jag ju mest sådant jag inte vill ha / behöver (eftersom folk inte känner mig så bra / känner mig så bra som de tror att de gör / ”måste” ge något) så det blir att det lämnas vidare till Röda Korset, men… Visst, det blev en del saker, men inte alls lika mycket som det brukar bli / som jag trodde det skulle bli. Snarare var det nästan läskiga fullträffar kring några av julklapparna jag fick av L, och T.!! Och då hade jag inte ens nämnt att jag behövde det jag nu fick, av L! Ena julklappen av T var ju smått oslagbar den också..! :D
---------------------------------------------
T, ja… Det blev att vi sågs ovanligt ofta där ett tag = trevligt! Och jag skulle inte ha något emot om vi fortsatte träffas lika ofta, :), men… Jag är tacksam för de gånger det blir!! Nästa gång vi ses ska jag fråga henne vad hon tycker om en grej som G nämnde när vi såga i förra veckan, och, även om inte L och jag har SÅ bra kontakt längre, så är hon en av de få som är mer insatt än andra, så, jag ska fråga henne också…
---------------------------------------------
Mellandagarna mellan jul och nyår, blev långt ifrån så uttröttande som jag trodde / var rädd för att de skulle bli, på jobbet, och, redan nu i januari har jag helt klart haft mer ledigt än jag tror jag haft någon enda månad under de här snart två åren! Och det är inte ens ledigt för att jag bett om det (!), utan för att det … blivit så…. Eller, okey, inför K-resan bad jag om ledigt (vilket jag gjorde redan i … september, tror jag det var), men det är också första gången på de här snart två åren jag ber om ledigt..!! Eftersom jag var rädd att jul- och nyårshelgen skulle innebära mer jobb än vad det nu blev, såg jag också verkligen fram emot en paus – en läglig sådan i januari – men… Okey, nu blev det, som sagt var, inte SÅ mycket extra under jul- och nyår som jag trodde, så… Kanske inte resan betyder SÅ mycket på det sättet längre, men, ja, det ska ju bli skönt med miljöombyte!! Och att resan alls blir av..! Jag menar: Jag har vetat om den i x antal år, men… Eftersom jag ALLTID jobbat helg, har det ju aldrig fungerat. Tills jag nu ”tog mod till mig” och frågade om ledigt (fast jag egentligen annars skulle ha jobbat)!!

T åker också bort på fredag, men, *ler*, verkligen åt andra hållet, och sedan kommer hon att vara borta en vecka, så, det lär dröja tills vi ses igen… :/
---------------------------------------------
E bjöd in till ett nyårsfirande som …. skulle ordna, men, jag tackade ”nej”. Hade inte orkat med de där människorna, och speciellt inte J om han skulle ha kommit. Tänk att behöva fira med honom…! :/ 2018 hade inte kunnat börja sämre än om jag måste umgås med honom…

På tal om ”firande” så är det snart …..:s medlemsfest, men, nä… Dit är jag inte ”rädd” för att J kommer (!) så inte därför, men… Det finns ju andra (Å, J, J…) Nä, nu avstår jag ju INTE för att de – eventuellt! – ska dit (!!), men, nä, jag passar nog ändå inte in på så’na där tillställningar… :/ Hade jag kunnat bjuda med T så jag haft någon att prata med, kanske, men nu..? Näää…. :/ Okey, det är med blandade känslor (!); någonstans vill jag nog egentligen kunna gå på så’nt och vara en del av det, men, när jag redan innan vet att det mest / bara kommer att bli jobbigt, så… Jag avstår…

Sedan är det ju inte något ”firande”, men senast jag träffade G pratade hon om ….. Som sagt var, så ska jag fråga både T och L vad de tycker / tänker kring det – innan jag bestämmer mig – men… Jag har ju mina tankar ganska klara redan: Att det nog mest kommer att bli jobbigt, och att jag nog mest / bara kommer att inse att jag inte passar ihop med de där människorna (eller) :/ Det finns ju inte så många – av de som inte MÅSTE veta – eller som känner till det, så att behöva ”avslöja” sig för kanske sju vilt främmande människor..!? :/
24 Januari 2018  | Länk | "This is my life"!
Den 23/12-17, lördag, klockan 14:34 (19 693)

Nu för tiden kan det gå bra länge mellan perioderna då jag skriver dikter, men i onsdagskväll blev det tre stycken som jag, precis innan jag började skriva det här, renskrev, och när jag skulle spara dem, såg jag att senaste dikten var skriven den första mars… Samtidigt är det väl bra att det inte blir så ofta jag skriver dikter längre, för – det är en sådan grej som jag skriver när jag mår sämre… Sedan säger jag ju inte att ALLT varit jättebra sedan första mars, så det är därför jag inte skrivit, men… Ja, det har i alla fall varit bättre…

Det tog ju emot att skriva julkort till både A och B, och J och A, men eftersom det är ett ”måste” att ändå höra av sig till dem, så gjorde jag det ju, och – i torsdags fick jag själv julkort från dem... Jag räknade med ju att de skulle höra av sig, men jag kan ju inte säga att jag blev glad :/ Jag slängde dem direkt… Kanske jag skulle ha rivit sönder dem innan, också (?), men nu gjorde jag inte det…
Igår fick jag dock, något överraskande, ett julkort från E och A. Jag har inte något minne av att vi ens brukar skicka julkort till varandra (= inte mig emot), och jag hade inte skickat till dem! De är INTE några jag tänker på eller har någon kontakt med, och, helt ärligt, så har jag inte ens kvar deras adress i adressboken… Nå, nu fick jag då julkort från dem i år, och första tanken var ju att jag ”måste” skicka i alla fall ett nyårskort till dem. Andra tanken var att: Tänk om de ser det – arr jag hör av mig (”svarar” på deras julkort) som en inbjudan till att jag vill ha mer kontakt med dem, så de börjar höra av sig lite nu som då!? Det är jag ju absolut verkligen INTE intresserad av!! Senare slogs jag av tanken på att om jag INTE hör av mig (med ett nyårskort), kanske de blir ”oroliga” för mig, och börjar ”jaga” mig i tid och otid av den anledningen… :/ Vilket moment 22..! Hur jag än gör, känns det som de tar det som en anledning att de ska börja höra av sig:
* ”Hon svarade på julkortet. Vad roligt att hon vill ha kontakt!”
* ”Hon svarade inte på julkortet. Varför inte!? Det måste vi ju kontakta henne för att få klarhet i!”
Suck! Jag vet verkligen inte hur jag sak göra!? Det som gjorde det hela lite extra obehagligt var ju att de la till ”Kram från ….” ”Kram”!? ”KRAM”!!?? :/

Igår var min första lediga dag efter 25 arbetsdagar i rad, och den känslan jag hade i kroppen när jag lämnade jobbet i torsdags och visste att jag skulle vara LEDIG i tre dagar, är smått obeskrivbar. Det var som ett stort lugn la sig över mig och jag kunde slappna av. TRE dagar ledigt på rad! NÄR hade jag det SENAST!!?? Det minns jag inte ens..! Jag har ju inte ens haft ”normal helg” (= två dagar ledigt) eller knappt ens en dag ledigt på veckor..!! Precis som efter perioden på 27 arbetsdagar i rad, slås jag av en tanke som egentligen inte berör mig, men som jag ändå inte kan låta bli att tänka: HUR gör dem som är (små-)barnsföräldrar..!? Jobba måste man ju liksom, men… Var gör man av en, säg, fyra-åring under 25 dagar när man jobbar dubbla turer varje dag; vardag som helg..!? Men, nu har jag alltså TRE lediga dagar!! Eller, ja, två och en halv kvar nu då, men…. :p

Jag har inte pratat med B sedan den nittonde november, och eftersom jag redan nu, vet att det kommer att bli mycket kvällsjobb hela nästa vecka, tänkte jag, igårkväll, att jag skulle göra ett försök att få tag på honom redan då, istället för nästa vecka. Han svarade inte när jag ringde, men ringde upp en stund senare, och vi pratade i en timme och en kvart. Sedan var det inte meningen att jag skulle börja gråta, men, det gjorde jag visst ändå… Orken tog bara slut… :/
23 December 2017  | Länk | "This is my life"!


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-M *                                             Skaffa en gratis hemsida