Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Ullenhag ställer upp – vill leda Liberalerna

21:20

Ullenhag ställer upp – vill leda Liberalerna
expressen -

– Erik Ullenhag borde vara en stark kandidat. När L:s partiråd röstade om att stödja Löfven och inte Kristersson så var majoriteten två tredjedelar för Löfven. Det borde tala för Ullenhag.
expressen -

Trevligt att Ullenhag kommer med i speöet...Blir det Ullenhag eller Sabunik?... Allt talar för Ullenhag...återstår att se...frågan är alltså, blir det det hårda eller det mjuka? ..
-

20 Maj 2019  | Länk | me | 0 kommentar
Avundsjuka mot Sverige

02:15

Avundsjukan mot Sverige som kan sänka John Lundvik i kväll
- expressen

Det är mycket möjligt att avundsjukan sänkte John Lundvik...Sverige fick ju bra med påäng av den internationella juryn och låg etta...men folket i Europa agav Sverige bara lite över 90 röster.

Det är likadant som med Lets Dance tävlingen i Sverige, folket förstör hela tävlingen.
Men man ju faktist säga att dessa tävlingar är mest bara show och inget annat...det skulle vara riktiga tävlingar om bara dom professionella gav röster och inte folket...men man vill ha tv-shower och folket vill vara med...utan folkets röster skulle t.ex denna tävling inte intressera många...men genom att ge halva makten åt fålket, blir det stora shower.

Synd att John Ludvik vann inte, han var bäst enligt mig iaf...och professionelt sätt vann ju han, om man alltså skiter i folkets röster 😂
John Lundvik är vinnare enligt mig alltså.

-

19 Maj 2019  | Länk | me | 0 kommentar
Märta Louise och shamanen Durek Verrett

02:11

Märta har hittat kärleken i shamanen Durek Verret...det verkar så att Norge är igen kritiskt till Märta...nu gnäller man där att Verret tar för höga priser för biljetter till dom som vill träffa honon...
När det handlar om det andliga, är det alltid många som kritiserar och hånar.
Denna Verret säger att han älskar alla...han har tidigare haft ett förhållande med en man...Verret säger att han vill inte säga att han skulle vara homosexuell eller bisexuell...Verret säger att han älskar alla oavsett könet...nu älskar han Märta, för Märta förstår honom.
Märta har aldrig passat in i "lådan" hon själv säger...Hon har alltid varit utanför "lådan"
expressen dagbladet YLE -

Mmmmm, ps: jag håller med att man kan älska alla människor oavsett kön...jag t.ex blev allra först förälskad av personligheten, alltså inte könen...det finns olika kärlek och man kan känna kärlek på olika sätt...Jag har inte heller passat in i "lådan". 😂
-

19 Maj 2019  | Länk | me | 0 kommentar
Skön dag

15:34

Skön dag, 

underbar dag, 

solen skiner, 🌤 

allting är så grönt, 

fåglarna kvittrar, 🐦

börjar likna sommar det där


-

16 Maj 2019  | Länk | ***DIKT-livet.nu******* | 0 kommentar
KD tar stora risker med främlingsfientliga

10:41

Vakna upp KD, 
gå tillbaks till eran kristna tro, 
vänd ryggen åt dom främlingsfientliga.
please.

KD tycks ta stora risker i sin strävan att få mer röster...SDs "kristna" och eller "klagare", strömmar nu till KD på grund av att Ebba och andra har öppnat dörren till SD liknande åsikter...
Svårt att förstå att ett parti som kallar sig kristen, har öppet börjat anamma SDs politik...att stjla röster från SD, det är bra, men metoder som Ebba och andra gör är vidriga...deras vidriga politik kommer med tiden att skada KD...med detta förstår inte Ebba och dom andra, eller dom helt enkelt skiter i skadorda, rösterna är allt för dom, inget annat spelar någon roll.
Man kan faktist förstå Ebbas agerande...hon hittade ett sätt att lyfta KD och tycks vara stoöt av detta...men denna metod är skit, ren skit, skadlig för KD...varför tar Ebba denna stora risk? ..hon lever för stunden, hon vill inte se in i framtiden, hon är villig att smutsa ner ordet kristna i sin strävan att få KD att bli större och större...Ebba ser inte groparna i vägen, Ebba har blivit blind och döv, tappat en stor del av sin kristna tro genom närma sig främlingsfientliga.
- expressen
-

11 Maj 2019  | Länk | me | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida