Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
11
12
21
24
27
30
<<
Juni (2019)
>>


Sabuni har svårt att yttrycka sig

15:00

”Står för mina citat – men tar avstånd från allt fluff”
- Sabuni

- omni -

I en intervju med Expressen gjorde Liberalernas partiledarkandidat Nyamko Sabuni en rad uttalanden om mångkultur, migration – och om rivalen Erik Ullenhag.
Efteråt har Sabuni fått hård kritik.
I en utfrågning arrangerad av partiet på söndagen ber hon ”mycket om ursäkt för den artikeln”, men säger samtidigt att hon står för sina citat.

- expressen -

Sabuni tycks ha svårt att yttrycka sig...hon kritiserar journalister, fast hon säger att hon inte gör det...men det är inte journalister fel när Sabuni pratar kort, intensivt och lägger all sin energi att trampa på invandrare och Ullenhag. 
Sabuni gjorde fel som attaccerade Ullenhag och fel när hon ville inte förklara grundligt  vad hon menar när hon pratade om invandrare och "mångkultur"...det är inte journalaisternas fel om Sabuni pratar snabbt och kort.
Tycker att mycket i det Sabuni sa om "mångkultur" är iofs kanske lite sant, men genom att inte förklara sina snabba repliker, måste ju journalister tro på det Sabuni sa och fatta slutsatsen att Sabuni är hård mot invandrare och att Sabuni fiskar röster från SD, KD och M...Sabuni alltså vill konkurrera om väljarna genom att gå ännu mer åt höger än KD och M...
Verkar vara så att Sabuni gör medvetet så där och skapar reklam för sig i media...men tyvärr, det är ju negatin reklam.
Tror inte Sabuni lyckas med detta...kan hända att hon har spikat sin sista spik nu?
-

10 Juni 2019  | Länk | rn | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida