Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
7
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Unga Erika Persson kämpar mot allas lika värde

13:40

Unga Erika Persson i USA är mycket klok och vis trots sin ungdom...hon är bara 17 år, fyller 18 år snart...trots detta har hon mycket vettiga åsikter som många vuxna saknar.
Erika  slår t.ex tillbaka på näthat som hon och andra unga tjejer får ta emot - expressen - det är ju fel att vuxna äldre skäller på dessa unga  och vackra fria tjejer och trampar ner på dom...Erika gör rätt som ger muntligt tillbaka.
Erika är för allas lika värde och tar även del i Black Lives Matter rörelsen...Erika säger att USA skall aldrig gå tillbacks till det gamla normala som var detsamma som rasism.
Tänk om alla var som Erika...alla kämpade mot rasismen, så skulle världen ganska snabbt få bort rasismen, minska det till det minimala.
Tack gode Gud att det finns vettiga människor som kämpar för allas lika värde...alla känner vi ju Erika från tv-programmet Svenska Hollywoodfruar...Erika är ju Gunilla Perssons dotter...vi TV-tittare har ju fått följa Erikas liv ända från barndomen...så det känns som att vi känner Erika :)
expressen -

-

10 Juni 2020  | Länk | ******REAKTION******** | 0 kommentar
Ebba, varför så aggressiv??

13:38

Ebba, varför är så aggressiv...att anklaga hela tiden andra, och samtidigt tro att man är bäst själv, är idioti...det är inte kristligt att göra så...varje gång  någon troende gapar och anklagar elakt andra, undrar man, varför har dom glömt bort vänlighet och den kristna budskapen...Ebba har släppt många grodor ur sin mun när hon anhlagat Löfven...man kan inte se henne som kristen...och annars också, politiker måste inte vara elaka mot varandra...vanlig sunt förnuft Ebba, ta fram det.
Jag t.ex skulle aldrig rösta på KD när deras partiledare agerar aggressibt och skrattretandeidiotiskt mot regeringen och Löfvens person...att föra ofentliga ad hominem i TV, är rena rama idioti
expressen - expressen - expressen - 

-

10 Juni 2020  | Länk | ******REAKTION******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida