Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
21
23
24
25
26
27
29
31
<<
Maj (2019)
>>


KD tar stora risker med främlingsfientliga

10:41

Vakna upp KD, 
gå tillbaks till eran kristna tro, 
vänd ryggen åt dom främlingsfientliga.
please.

KD tycks ta stora risker i sin strävan att få mer röster...SDs "kristna" och eller "klagare", strömmar nu till KD på grund av att Ebba och andra har öppnat dörren till SD liknande åsikter...
Svårt att förstå att ett parti som kallar sig kristen, har öppet börjat anamma SDs politik...att stjla röster från SD, det är bra, men metoder som Ebba och andra gör är vidriga...deras vidriga politik kommer med tiden att skada KD...med detta förstår inte Ebba och dom andra, eller dom helt enkelt skiter i skadorda, rösterna är allt för dom, inget annat spelar någon roll.
Man kan faktist förstå Ebbas agerande...hon hittade ett sätt att lyfta KD och tycks vara stoöt av detta...men denna metod är skit, ren skit, skadlig för KD...varför tar Ebba denna stora risk? ..hon lever för stunden, hon vill inte se in i framtiden, hon är villig att smutsa ner ordet kristna i sin strävan att få KD att bli större och större...Ebba ser inte groparna i vägen, Ebba har blivit blind och döv, tappat en stor del av sin kristna tro genom närma sig främlingsfientliga.
- expressen
-

11 Maj 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida