Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
15
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2019)
>>


Politiskt pyttipanna just nu

19:07

Wow vilken politisk soppa,
politisk pyttipanna har dom kokt, 
smaklig måltid Annie och Jan 
Kunde inte Löfven stå emot, vilken svaghet, 
skrattar ifall V säger nej 😂

Vilket ironi, C ja L ville att V skulle inte få någonting att säga om regeringens politik. Samtidigt var dom så "dumma" att dom skrev ner det på överenskommelsen och S och Mp godkände det.
Och nu är det V som avgör om Löfven skall bli statsminister och om alltså denna överenskommelse börjar gälla :)
Inte klokt alltså.
- omni -

-

13 Januari 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
L släpper fram Löfven

15:35

Så är det klart...L släpper fram Löfven...nu gäller att vänta på vad V säger...nu hänger det på V.
Jag har lite svårt att förstå varför C och L vill sätta V i samma påse med SD??? ..det är ju förnädrande för V att likställas med sd.
Det kan finnas baktanke där...om nu Löfven skulle väljas och sedan vid nästa val efter 4 år kan ju Allianasen gå ihopp igen och då sitter S ensam, utan V stöd...och det går ju inte att lita på MP som kan vända kappan när som helst...då är S alldeles ensamma.
- expressen -
-

13 Januari 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Mer spekulerande on regeringsbildningen

13:25

Både C och L vill stenhårt hålla V utanför...vad kan det betyda? ..om det blir S+MP regering nu, utan V...V blir arga på S och det gamla samarbetet är slut och S är ensam.
Vart leder då S ensamhet? ..tänk nästa val on 4 år...då kan Alliansen gå ihopp och med lätthet ta makten i Sverige, kanske...
Och S står där ensam, utan V stöd...det här verkar ganska listit uträknat, eller hur :)

Hur det nu än blir, så tror jag att S kommer att få ångra att dom struntar nu i V...utan V kommer S i framtiden inte kunna ensamma regera Sverige...
S borde hållit fast vid vänskapen men V...för V är ju absolut inte likadan som SD...V är tusen gånger bättre än SD.

Anser att Annie är en  och en kraftfull förhandlare och talare.

Skall S vara ensam efter 4 år? Vad kan S göra ensamma? ..inrte mycket, vara i opposition år efter år i framtiden...sorligt

- omni -

13 Januari 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Spekulering om Lööf och Löfven och politik

10:22

Annies krav på S, det var mycket...men även Annie måste veta att S behöver V räster för att Löfven skulle bli statsminister...
V kommer inte att svälja bara så där Annies agerande mot V skulle jag tro

Så den stora frågan gäller, har Annie kvar någon trumfkort i armen? ..plan B???
Och vad isf det skulle kunna vara? ..att göra det så svårt för S att Löfven blir inte vald...och plan B skulle då vara att nästa tur är Kristersson och försöka få en Alliansregering?

Annie har iaf visat sig vara en utmärkt bra förhandlare, färdig själv att bli statsminister...Annie är ju bra att tala och förhandla...Löfven och Kristersson blir långt efter Annie...Löfven är en seg förhandlare som vill fortsätta att vara statsminister, därför ger han efter...Kristersson är segare, han kunde inte se den skadan som AKB orsdakade tidigare och Kristersson fortsatte i AKBs andra närma sig sd, fast i smyg i all tysthet och lät Ebba göra grovjobbet åt han :)  Kristersson ser fortfarande inte faran i sd...även Kristersson vill bli statsminister och då struntar han faran med sd.
M har ju sjunkit utan tvekan...Annie kommer upp snart igen vad gäller väljarna, men kan Kristersson komma uppåt?
Att Kristersson och Ebba dansar efter sd, kommer till slut att skada både M och KD...Ebba verkar just nu som en vinnare, men hur länge? ..för mycket åt sds håll kan inte på längden gynna KD heller..för tyvärr, sd ligger nästan i samma nivå i extremitet som M och KD just nu.
Vad bittra Kristerssom och Ebba var...dåliga förlorare var dom :)
Skulle tro att även S kommer att sjunka...många väljare kommer att bli sura på grund av att Löfven är villig att sälja sin och S själ för att bli statsminister.
alla kan spekulera - expressen -
-

13 Januari 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Lär känna honom, den högste

01:30

{8} Om Han öppnar en väg för dig till att lära känna Honom, bry dig då inte om ifall det du gjort är ringa. Ty Han öppnar den inte för dig utan att Han själv vill få dig att lära känna Honom. Vet du inte att det är Han som erbjuder dig att få lära känna Honom, medan du endast bringar Honom dina gärningar? Det du erbjuder Honom: vad är det värt i förhållande till det Han erbjuder dig?
- sufisk visdom

Lär känna den högste, Honom, 
Gud, din mästare, 

Och om du vill känna dig själv, lär känna din egen guru inom dig själv.
-

13 Januari 2019  | Länk | suf | 0 kommentar
Hitta din egen guru i dig

01:25

Hitta din egen guru i  dig. Hitta din egen guru, inuti i dig, din själ.

Ingen annan känner dig lika väl som din egen själ.

Om folk bara skulle behöva någon annan, skulle då en främmande  guru känna er alla, dina tankar, dina känslor, och så vidare, då skulle vi inte behöva vara här på jorden, eftersom vi inte kan lära något om oss själva , om vi alltså behöver någon främling som känner oss, känner våra tankar och och våra känslor.
Människan vill lära sig mer och mer, också om sig själv och att göra sig bättre med tiden

Dessa typer av utländska eller inhemska experter som känner dig, dina tankar och känslor, existerar inte. Främmande guruer kan styra dig enligt sina egna erfarenheter, men inte enligt din upplevelse, inte enligt dina känslor, eftersom den utländska eller inhemska gurun inte känner till din själ och dina känslor.

Naturligtvis kommer man att lära sig av böcker och få aha upplevelser.

Men du måste fortfarande leta efter din egen guru inifrån, din själ, din inre guru känner dig och guider dig när du hittar din guru i ditt inre.
-

13 Januari 2019  | Länk | ***and | 0 kommentar
Farmen har kommit igång

01:07

Killar killar, gnälliga killar, 
Farmens män gnäller, 
alltså vissa av dom :)

Killar är precis som tjejer vad gäller att gnälla och snacka skit bakom tjejernas ryggar...många av Farmens killar gnäller väldigt mycket...dom är så klart missnäjda med storboden som är en tjej, uppvuxen på en bondgård men detta vet ingen där i Farmen ännu...dom vill bli av med henne fortast möjligt...jag trodde att det är kvinnor som gnäller och snackar illa om andra, oftast...men ser att killar är likadana kålsupare dom med :) ..vad dom gnäller, hela tiden, alltså vissa dom, alltså killarna :)
-

13 Januari 2019  | Länk | ****tv-film--serier | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida