Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
19
20
21
23
24
27
30
<<
April (2020)
>>


Tid att kolla på såpor ;)

18:32

 Nu har jag ju tid att kolla på såpor...t.ex Big Brother...men orkar inte se det särskilt länge...knäppa ungdomar lever rövare där...är väldigt trött på Amalias malande dag ut och dag in...hon skapar drama hela tiden...grimnar som ett litet barn när något inte går som hon vill...hon beteer sig inte vuxet...tycks vara ganska dålig på socialalekar, för egoistiskt är hon också... förmorligen känner hon någon från prokuktionen för produktionen vill aldrig straffa henne...
Gillar inte sådat,,,fy på produktionen
Lets dande startade men sen blev det stopp...det tycks startat igen, men jag tittade inte.
Tittar istället på Netflix, C-more och Viaplay och Dplay.

Det är så mycket att titta på och ibland är det svårt att välja det man vill se.
-

18 April 2020  | Länk | ****LIFE******** | 0 kommentar
Amalia skapar drama, vill rädda sig själv

18:25

 Amilia visar nu sitt rätta jag...ok hon har visat det även tidigare, men just nu beteer hon sig vidrigt...hon tycks inte ha några känslor gentemot andra...hon vill skilja Jasse och Martin, det har hon sagt själv och tyvärr, Jasse och Martin spelar så att Amalia tycks få sin vilja fram...hon tycker själv att Martin är vacker och hennes typ av man.

Några veckor sedan attacerade Amalia Martin när dom var fulla, grep tag i Martins hand och stoppade hans hand in i sin blus och på brösten.
En annan gång attacerade Amalia Martin genom att hoppa på hans hals och krama honom och sedan la hon Martins huvud bakåt och pussade honom...
All initsiativ var alltså Amalias...man kan säga att Amalia sextrakasserade Martin.
Nu när Amalia är nominerad så hon vill rädda sig genom att snacka om denna puss och skylla på Martin som inte ens minns detta händelse...Amalia vill att Martin skall åka ut istället för henne...
Hoppas tittarna fattar vad det handlar om och röstar ut Amalia.
Men det kan ju hända att produktionen vill rädda Amalia och vill att tittarna skall rösta på dom som man vill stanna kvar.
Förra gången röstades på den som man ville ut.
Amilia pratar hela tiden med munnen...men hon pratar hela hon, hela hennes kropp pratar...ni vet, hon har enormt stort kroppspråk som ingen kan missa på...hon är som en levande tavla...en stor del av Amalais tankar syns i hennes kroppspråk :)
Hoppa Amalia åker ut...varje gång jag öppnar BB så är det första jag hör och ser, Amalia, Amalia mal och mal och mal...orkar inte mer att se och höra på henne.
-

18 April 2020  | Länk | tv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida