Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
11
12
21
24
27
30
<<
Juni (2019)
>>


Varmt hos mig på förmiddagarna nu

09:29

Solen "steker" som galning, 
varmt som i en bastu.

Det är jätte varmt hos mig på förmiddagarna nu på sommaren...solen steker väggen och fönstret under flera timmar...men på eftermiddagen lättar det lite...fläktarna går, flera fläktar i olika rum...fläktarna hjälper faktiskt ganska mycket just nu...minns förra sommaren, då hjälpte fläktarna bara lite...har skaffar även en stor golvfläkt...men den blåser kraftigt och kan inte ha den på särskilt mycket, bara ett litet tag åt gången...jag får nämligen besvär med öronen, får lockartade besvär i öronen och därmed känner jag mig ur..,men stora fläkten är bra att ha...brukar sätta den på och rikta den mot köket när lagar mot, då känns det underbart att laga mat i dessa varma sommardagar.

-

-

Bildkälla: Gerdmans inredningar
-

18 Juni 2019  | Länk | livet2 | 0 kommentar
Rörigt om Sabuni väljs

09:13

Med Sabuni vid ratten förutspår han röra i regeringsfrågan. Samtidigt tror han att socialliberala väljare kommer att fly till C och att den konservativa kannibalismen på högerkanten kommer att lämna den politiska mitten öppen.
- omni - omni -

Om Sabuni väljs kan det leda till regeringskris så småningom...samt att den konservativa högern växer och SD närmar sig makten och "härligheten"...
Men samtidigt kan C gynnas för det är mycket troligt att måmga väljare kommer att gå över till C...men man kan inte vara säker på någonying...vissa väljare kanske sväljer det sura äpplet (sabuni) och stannar kvar i kaoset och mår dåligt.
Med Sabuni skulle L bli en helt annan parti, ett nyt L med skarp högerextremisk riktning?
Väljarmas majoritet kanske ser inte faran, dom kanske tänker bara att Sabuni skulle skaffa mer väljare till L från SD och KD och även kanske M...vääljarna tänker kortsiktigt, tyvärr.
Om ombuden går emot medlemmar, hur skulle då Ullenhag klara sig som ledare?

Bildkälla: aftonbladet
-
-

18 Juni 2019  | Länk | nyh | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida