Startsidan Blogg Fotoalbum - Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
5
7
9
10
11
12
15
18
20
30
<<
Oktober (2019)
>>


Politisk samarbete med främlingsfientliga?

20:43

Det politiska landskapet har sakta men säkert förädrats mycket...först kom det att M och KD ville bilda regering med stöd av SD...sedan bildade S regering med L, C och MP och politiken blev helt plötsligt högerpolitik...Löfven ville fortsätta regera och fick L och C med, men det innebät ju att S måste nu regera för det mesta med högerpolitik.
Nu sägs det att 6 av 10 vill ha samarbete med SD...
Så visst har det gått snabbt att förändra det politiska landskapet...men detta är inte bra på längre tid...politiska budskapet länkas ihopp och därmed smyger SD in i värmen...KD är allra mest tillgängliga att samarbeta med SD och M lite efter dom med...det är svårt att vilja förstå att kristliga KD gillar nu SD...vad har det tagit åt dom kristliga? ..eller har dom innerst inne varit lika vänligt sinnade mot SD men döljt det tidigare...
När folket svarar i frågor i media, då får ju partierna se vad folket vill...så egentligen är det den delen av folkets fel som vill samarbete med SD, politikerna sbabbar det åt sig där är vi sedan.
Jag har i allafall tappat förtråendet fö KD och M...om man ge lillfingret åt någon så till slut får man ge hela handen.
Jag ogillar skarpt samarbete med dom främlingsfientliga, SD är innerst inne främlingsfientiliga.
- omni -
-

22 Oktober 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Ändra på sin partner????

 16:56

Varför skall man ändra på sin man eller sin kvinna? Låt den andre vara. Man kan ju påpeka om det skulle gälla några viktiga saker. Men att försöka ändra på sin partner helt och hållet till sådan som man inbillar att den andre skall vara, är nedrigt gjort. Både kvinnor och män bör lära sig att bli tolerantare mot varandra, toleranta mot andra. Man kan ju inte ändra på andra människor i inbillningen att bara ens eget sätt är den enda rätta.
Det finns så många personligheter som det finns människor på planeten Jorden. Alla kan inte vara som du. Alla människor är unika.
-

22 Oktober 2019  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar
Det där med kläder

 15:54

Det där med kläder, kvinnors kläder…det finns ju många olika kläd-stilar. Alla kan inte klä i alla kläder, beroende på kropps-formen och åldern.
Men om kläderna passar bra, kan man säga att kläderna bärs bra av kvinnan, kvinnan tillåter kläderna att bäras av henne. Då är kläderna sådana som kvinnan gillar och då bör kvinnan strunta i vad andra tycker. Det är kvinnan själv som skall välja dom kläder hon gillar.
-

22 Oktober 2019  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar
En dörrmatta?

 16:50

En feminist vill absolut inte vara en dörrmatta. Tvärtom, feministen iaf den extreme feministen vill vara minst likadan som männen, kunna allt som män kan, vara lika stark som männen, kunna jobba med alla manliga sysselsättningar 😉
Den extreme feministen stannar inte där, hon vill även ändra på männen. Männen måste enligt henne börja visa sina kvinnliga sidor, diska, ta hand om barnen, städa, sy…men kvinnan då? Hon vill inte göra alla manliga jobb. Vad är det för något???
-

22 Oktober 2019  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar
Kärlek kan vara som en drog

00:44

Kärlek är som en drog, 
vissa letar hele tiden kärlek, 
andra har lärt leva utan partner, 
vem är lyckligare, 
den passionerade, 
den lugna, den utan partner, 
lyckligast är den som kan leva i nuet, 
vara lugn och harmonisk


-

22 Oktober 2019  | Länk | *****fFILOSOFI--EPIC*** | 0 kommentar
Hemmafru?

 00:37

En normalt funkande mamma vill väl vara hemma med sina barn, eller hur? Det där att en mamma skulle älska att arbeta utanför hemmet mer än sina barn, är helt tagen ur luften. Skulle tro att man han fått kvinnor att ljuga för sig, för att vara feminister och vara med i kampen att kvinnan skall vara som en man. Kvinnan har hur som helst misslyckats med att vara som en man. Få kvinnor gör man-sysslor så om tvätta bilen, mecka med bilen, laga trasiga saker hemma, mm. Men kvinnorna kräver att männen skall göra kvinnor-sysslor och till och med vara pappa-lediga med lagens hjälp.
Det har varit mycket lätt för kvinnor att ljuga, för att fjäska för feminismen och t.om svenska politiken är helt genom-surad av feminismen. Detta med att kvinnan skall vara som en man, har gjort barnens liv sämre, mycket sämre. Ingen har tänkt på barnen. Man har bara och fortsätter fortfarande att jaga kvinnor till arbetet.
Samhället anses ha bättre hand om barnen i dagis, än mammorna...det är kalla fakta. Barnet måste skolas för det hårda livet.
Jag hade velat vara hemma med mitt barn, men ensamstående mamma har ingen möjlighet för det.
Trots detta med barn, har väl feminismen gjort myvket bra också för kvinnor, det får man inte glömma. :)
-

22 Oktober 2019  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida