Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
12
14
22
23
25
27
30
<<
September (2019)
>>


Limma läpparna

 16:16

Oj vad unga tjejer hittar på...vill ha flöskläppar och har hittat på ett billigt sätt att fixa fläskläppar...genom att limma...stackars tjejer...det kan vara farligt...
Det är tragiskt att det finns en sådan stor utseendesfixerig...varför kan dom inte vara naturliga...fläskläppar, ankläppar eller fiskläppar är ju helt onormalt hos människan och det är inte ens vackert...alla som tittar på Svenska Hollywoodfruar kan ju se hur fläskläppar set ut...men dessa kvinnor och unga tjejer tycker att det är vackert...hur kan man tycka att det är vackert...dom måste ha en snedriven syn på sig själv..
Snälla unga tjejer, eran egna läppar är vackra, tro mig :)
- expressen -
-

24 September 2019  | Länk | nyh | 0 kommentar
Lätt att glömma bort detta ställe

15:08

Det är lätt att glömma bort Nogg har jag märkt...varför...tja, när man bloggar mest annanstans så tycks det bara bli så...sen helt plötsligt minns man att det här stället finns ju också och sedan skriver man ett tag ganska intevsit och sedan kommer pausserna igen...men sådant är livet.
-

24 September 2019  | Länk | livet2 | 0 kommentar
”Big Brother” är tillbaka

 15:53

Det kan inte vara sant att Big Brother kommer tillbaks till tv4 och Cmore...minns för många år sedan när man tittade på det ibland från TVn, en gång köpte jag rättigheterna att titta på kamerorna...men det var inget kul alls...Big Brother var ju ett knasigt program med många konstiga människor...det var i Big Brother som sex på TV började...nu är sex på TV vanligt, t.ex den där ungdomsreality programmet, Paradise Hotell och många andra...
Förstår inte riktigt hur ungdomar kan göra så...vem är intresserad av deras sex...ingen skulle jag tro...att dom vill leka tuffingar, det är klart..
Sex har blivit en TV-vara numera...hemskt är vad det är.
Undrar hur BB kommer att vara nästa år...lika barnsligt som vanligt, eller hur? ..med medie-kåta ungdomar...
Jag gillade inte Big Brother...men när man nu har Cmore, så kanske skall jag titta i början och se om det är lika barnsligt som förut...Husets regler var ju löjliga och straffet för lindriga eller inga straffar alls och ungdomar levde rövare i huset.
Jag tror att det kommer att bli ett flopp, misslyckat med få tittare, eller troligen kommer barnen att titta på det, men få vuxna.
- expressen -
-

24 September 2019  | Länk | ****tv-film--serier | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida